- 1 Kasım 2022
- 221
- -18
- 13
- 27
- Konu Sahibi Anneolmak12567
-
Sarj değilde tmm yazmadan paylaştım yanlışlıkla düzelttimAsıl meseleye gelemeden şarj bitti galiba
Kapidn cikin, anahtari da almayin.Kızlar merhaba öncelikle lütfen düzgün yargılayın kırmadanben eşimle 4 yıl önce 2 ay telefon da konularak görücü usulü evlendim eşimin çok asabi hırçın olduğunu evlendikten sonra anladım yani başta o kadar belli etmedi bana neyse asıl meseleye geliyorum Biz evlendik işte korunduk 5 ay sonra çocuk istiyorum dedi tmm dedim korumayı bıraktıktan 8 ay sonra zar zor hamile kaldım ççok mutlu olduk ama bu çok kısa mutluluk oldu sağlıksız gebelik olduğu için kürtaj oldum resmen yıkıldık bu arada benim eltimin 8 yıldır çocugu olmuyor eşimden kaynaklı neyse bizim oldu bir umut işte olur Bi daha dedik gel zaman git zaman ben kürtaj dan 1 yıl oldu kalamadım hamile doktora çocuk olmuyor diye gittik herşeyim normal çıktı eşim sperm testi verdi doktor normal dedi sperme eksik yapmışlar sperm testini morfoloji 0 mış e biz bunu daha yeni öğrendik 2 yıldır sebepsiz inferfilite diye bir sürü yanlış tedavi oldum para mı yanayım çektiğim ı kadar strese o kadar sıkıntıya mı bir ben bir Allah bilir meğersem abinin de problemi aynıymış yani eltim dede bnde de sıkıntı yok kocalarda ama eşim bunu kabullenmek istemiyor hep kusuru bnde arıyor çocuk bizi çok yıprattı evlendik evleneli çocuk olsun diye evlendiğimden hiç bir şey anlamdım bütün bunlara rağmen eşim bana karşı çok sorumsuz beni gezdirmez hep arkadaşı ile tek başına gezer evli arkadaşları hep eşleri ile sürekli geziyor bense hep onlara bakıyorum çok ağırıma gidiyor beraber vakit geçirmek istemiyor benimle çok mutsuzum psikolojik olarak çökmüş durumdayım çıkış bulamıyorum napcam ben
Ne kadar etkileyici bir yorum rahatladım buldum sonunda çıkış kapısınıKapidn cikin, anahtari da almayin.
Mesela burası çok ilginç.benim eltimin 8 yıldır çocugu olmuyor eşimden kaynaklı
Klavye otomatik yazıyor eşinin olmuyor yani bunu anlamak için yazmanıza gerek yoktuYazınızı kendiniz bir okur musunuz lütfen hiç bir şey anlaşılmıyor.
Mesela burası çok ilginç.
Mutlu olduğuna emin misin? Bu ortamda çocuk büyütmek mi hayaliniz? Sizinle birlikte o da evin içine tıkılıp kalsın?bütün bunlara rağmen eşim bana karşı çok sorumsuz
Ama oluru bu. Ben ne yazsam esiniz agresif bir insan olmaya, size psikolojik siddet uygulamaya, sizin yerinize baskalariyla vakit gecirmeye devam edecek. Siz ise bu kosullar altina bir de bebek sokmak istiyorsunuz. Babasinin hircinlihi ve asabiyeti ile buyuyecek cogu zaman paikolojik kimi zaman fizyolojik siddete ugrayacak. Saniyor musunuz ki bebek olunca evde duracak, size yardim edecek, bebek aglarken onu sakinlestirmeye calisacak.Ne kadar etkileyici bir yorum rahatladım buldum sonunda çıkış kapısını
Ben sürekli kendim oldum tedavi klomen çatlama iğnesi vücudum değişti hormonlardan yıprandım sonuç 0 bnde bıraktım artık ben 20 yaşında evlendim şuan 25 erken anne olmayı çok istiyordum nasip olmadı Dediginiz gibi tedavi yanıt versesse oda bu ikişkiyi bitirir gibi ama benim için inceldiği yerden kopsun o düşünceyimSorun sizden kaynaklı değilmiş işte eşiniz kaç yıl okumuş adamlardan daha mı iyi bilecekmiş? İlle de çocuk istiyor ama tedavi olmuyorsa tek çare ayrılmak sonuçta sen de zamanı geldiğinde anne olmak isteyeceksin.
Şimdi niye otomatik yazmadı klavye? Dil bilimci değilim, gramer falan takıntım yok da insan bir tane nokta virgül koyabilir ama. Çok karışık, düzenleyip yazarsanız daha iyi anlaşılır konunuz.Klavye otomatik yazıyor eşinin olmuyor yani bunu anlamak için yazmanıza gerek yoktu
Anlayan anlıyor kardeş demekki sendw sıkıntı hadi sal beniŞimdi niye otomatik yazmadı klavye? Dil bilimci değilim, gramer falan takıntım yok da insan bir tane nokta virgül koyabilir ama. Çok karışık, düzenleyip yazarsanız daha iyi anlaşılır konunuz.
Yalnız çok stress yüklüsünüz. Bana saydırın sorun değil tanımıyoruz etmiyoruz birbirimizi. 5 senelik evliliğinizde hem fiziksel hem psikolojik çok yıpranmışsınız. Yaşınız daha genç, bu cahil adamla geçirecek bir 5 seneniz daha var mı, değer mi? Hala genç anne olabilirsiniz. İnceldiği yerden kopmasını beklemeyin, hayatınızın kontrolünü siz alın elinize. Hiç olmamanız gereken tedavileri olup hiç yapmamanız gereken iğneler yapmışsınız kendinize. Adamın çocuğu olmaması değil, bunu bildiği halde kabul etmemesi sorun. Boşanın ayrılın, belki günün birinde aşık olduğunuz adamdan çocuğunuz çocuklarınız olur.Anlayan anlıyor kardeş demekki sendw sıkıntı hadi sal beni
Önce yazdıklarını kendin bi okusaydın keşke, çoğu yer anlaşılmıyor.Kızlar merhaba öncelikle lütfen düzgün yargılayın kırmadanben eşimle 4 yıl önce 2 ay telefon da konularak görücü usulü evlendim eşimin çok asabi hırçın olduğunu evlendikten sonra anladım yani başta o kadar belli etmedi bana neyse asıl meseleye geliyorum Biz evlendik işte korunduk 5 ay sonra çocuk istiyorum dedi tmm dedim korumayı bıraktıktan 8 ay sonra zar zor hamile kaldım ççok mutlu olduk ama bu çok kısa mutluluk oldu sağlıksız gebelik olduğu için kürtaj oldum resmen yıkıldık bu arada benim eltimin 8 yıldır çocugu olmuyor eşimden kaynaklı neyse bizim oldu bir umut işte olur Bi daha dedik gel zaman git zaman ben kürtaj dan 1 yıl oldu kalamadım hamile doktora çocuk olmuyor diye gittik herşeyim normal çıktı eşim sperm testi verdi doktor normal dedi sperme eksik yapmışlar sperm testini morfoloji 0 mış e biz bunu daha yeni öğrendik 2 yıldır sebepsiz inferfilite diye bir sürü yanlış tedavi oldum para mı yanayım çektiğim ı kadar strese o kadar sıkıntıya mı bir ben bir Allah bilir meğersem abinin de problemi aynıymış yani eltim dede bnde de sıkıntı yok kocalarda ama eşim bunu kabullenmek istemiyor hep kusuru bnde arıyor çocuk bizi çok yıprattı evlendik evleneli çocuk olsun diye evlendiğimden hiç bir şey anlamdım bütün bunlara rağmen eşim bana karşı çok sorumsuz beni gezdirmez hep arkadaşı ile tek başına gezer evli arkadaşları hep eşleri ile sürekli geziyor bense hep onlara bakıyorum çok ağırıma gidiyor beraber vakit geçirmek istemiyor benimle çok mutsuzum psikolojik olarak çökmüş durumdayım çıkış bulamıyorum napcam ben
Hmmm bu çirkinliğinizin sebebi şimdi daha iyi anlaşıldı. Kendi mutsuzluğunuzun zehrini akıtmışsınız meğer. Siz mutsuzsanız herkes mutsuz olmalı. Böyle bir zihniyetin ürememesi, hele de bir kız çocuğu yetiştirmemesi insanlık adına en iyisi.Böyle azmış hayatı sadece cinsellik gören kadınlara sinir oluyorum nolmuş zevk alamıyorsan öldün mü yemeyince işiniz gücünüz o 25 yaşındayım taş gibi kadınım zorla eşimin ısrarıyla birlikte oluyorum canım bile istemiyor ayrıl deki kocam beni tatmin etmiyor du siz çok aciz ve zavallısınız gerçekten kırmak istemiyorum ama acıyorum git namaz kıl dua et nolmuş nefsinin. İsteklerini yerine getirmesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?