Kızlar merhaba öncelikle lütfen düzgün yargılayın kırmadan
ben eşimle 4 yıl önce 2 ay telefon da konularak görücü usulü evlendim eşimin çok asabi hırçın olduğunu evlendikten sonra anladım yani başta o kadar belli etmedi bana neyse asıl meseleye geliyorum Biz evlendik işte korunduk 5 ay sonra çocuk istiyorum dedi tmm dedim korumayı bıraktıktan 8 ay sonra zar zor hamile kaldım ççok mutlu olduk ama bu çok kısa mutluluk oldu sağlıksız gebelik olduğu için kürtaj oldum resmen yıkıldık bu arada benim eltimin 8 yıldır çocugu olmuyor eşimden kaynaklı neyse bizim oldu bir umut işte olur Bi daha dedik gel zaman git zaman ben kürtaj dan 1 yıl oldu kalamadım hamile doktora çocuk olmuyor diye gittik herşeyim normal çıktı eşim sperm testi verdi doktor normal dedi sperme eksik yapmışlar sperm testini morfoloji 0 mış e biz bunu daha yeni öğrendik 2 yıldır sebepsiz inferfilite diye bir sürü yanlış tedavi oldum para mı yanayım çektiğim ı kadar strese o kadar sıkıntıya mı bir ben bir Allah bilir meğersem abinin de problemi aynıymış yani eltim dede bnde de sıkıntı yok kocalarda ama eşim bunu kabullenmek istemiyor hep kusuru bnde arıyor çocuk bizi çok yıprattı evlendik evleneli çocuk olsun diye evlendiğimden hiç bir şey anlamdım bütün bunlara rağmen eşim bana karşı çok sorumsuz beni gezdirmez hep arkadaşı ile tek başına gezer evli arkadaşları hep eşleri ile sürekli geziyor bense hep onlara bakıyorum çok ağırıma gidiyor beraber vakit geçirmek istemiyor benimle çok mutsuzum psikolojik olarak çökmüş durumdayım çıkış bulamıyorum napcam ben