Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Aksam tavuk sis yedim yanında pişmiş soğan maydonoz ve diet kola:))) ben bu diyet kolaya hyr diyemiyorum yoksa bunudami icmiyoruZ kızlar şimdide suyumu iciyorum.. Hersey çok güzel olacak dimi lütfen emeklerimiZ bosa çıkmasın..

iyi geceler kulubumun çıtır bayanları
,,

birde yeni gelen tüm arkadaş hoşgeldiniz
welcome
bugun nasılsın

benım bugun sağlık beslenmem bira zamanları düzensiz oldu malum haftasonu öğünlerim saat şaşırdı tek şaşırmayan öğünüm akşam saat 19 de yemek işini bitirdim ve yine az ve 2 saat ara ile yemeye çalıştım ve inanılmaz dinç ve mutluyum

gelelim
sabah yarım simit salatalık domates biber

ara öğün etiform 5 adet çubuk

öğlen yemeği kuru biber haşladım yoğurtla onun yedim ve 1 kepçe çorba öncesinde tabiki

ara 6-7 çağla

akşam 2 kepçe tarhana çorbası salata yoğurt ve 1 kaşık makrna(yağsız haşlama)

bugun tek yapamadığım yeşil çayımı içemedim hep sokaklarda olduğumiçin

neyse görüşürüz hepiniz öpüyorum

zayıf günler günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

soyacım yasaga uydum lor peyniri aldım

1 domates
1 salatalık
2 yk lor pey.
nane
dere otu
maydonoz
bi dilim bug. ekmek
ve süt 1 bardak

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar...

Bugün 78,200 kg'dayım...
3 gün önce kilomu yazdığımda 78,700 idi hatırlarsanız...
Peki bakalım ben ne yapıyorum bu kiloyu veriyorum...

Kola veya meyvesuyu, soda vb bir şey içmiyorum (light bile olsa)

turşu ve benzeri içinde yoğun TUZ barındıran hiç bir şey yemiyorum (vücuduma tuz biriktirmiyorum, çünkü biliyorum ki yağa dönüştürecek)
peynirimi seçerken özenli davranıyorum, çünkü peynirlerde yağ ve tuz var (bu sebepten lor tercih ediyorum)

Vücuduma ekstradan yağ ve tuz almıyorum, çünkü sebzelerde yeterince yağ, tuz ve şeker bulunuyor (salatama 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum en fazla)

günlük menümü hazırlarken gün içinde neler yediğimi göz önüne getirerek hazırlıyorum ve muhakeme yapıyorum, acaba galeta ve light bisküvi mi yemeliyim yoksa galeta ve elma mı?

Kaçamak yapmak istemiyormuyum? Deli gibi... Ama vücudumu göz önüne getiriyorum.. Sonra zayıfladıktan sonraki vücudumu ve giyeceğim kıyafetlerin bana ne kadar yakışacağını... Ve insanların beni ne kadar takdir edeceğini (ki şimdiden başladılar) Ve kendime bu kötülüğü yapmak isteyip istemediğimi soruyorum? Vazgeçemediğim yiyecekler yok mu? Var... Örneğin, mantı, börek, çikolata, şöbiyet, şekerpare, bol salçalı makarna ve daha neler neler... Ama yemiyorum... Başkaları yediğinde "afiyet olsun" deyip gülümsüyorum... Ben zayıflayacağım !

Kendime bahaneler yaratmıyorum, bugün şundan bir tane yedim ama 1 saat yürüdüm yediğimi yaktım... Hikaye... O şeyi yemiyorum, 1 saat yürüyorum, vücudumdaki yağları yakıyorum... Amacım vücudumdaki yağları yakmak... Olduğum kiloyu muhafaza etmek değil... Eğer öyleyse neden kilo vermeye çalışayım ki????

Bu örnekler çoğaltılabilir ama ben sizin çoğaltmanızı istiyorum.... Kızıyorum... Gerçekten.... Kilo vermek istemediğinizi düşünüyorum... Öyleyse burda işiniz ne? "şundan vazgeçemiyorum, bundan bi tane yedim vs" diyecekseniz zaten kendinize ihanet ediyorsunuz... Ben sizin için hiç bir şey yapamam...

Kaçamaklara ve vazgeçemediğiniz şeylere son vererek pazartesi günü hepinizi bekliyorum...

Ve herzaman size güzel motive mesajları yazmamı beklemeyin... Eğer yanlış bir şey yapıyorsanız kızarım... Gerekirse sizde bana kızın...

Ama netice ortada...

Ben yukardaki maddeleri yapıyorum ve kilo veriyorum....

Ve toplamda 10,4 kilo verdim... 2,5 ay oldu... Sizde kilo vermek istiyorsanız, lütfen dediklerime kulak verin...

Not: elma sirkesi ile elma önermedim, yeşilçay ile yeşil elma (ekşi olan) önerdim... Akşamları yeşilçayla birlikte 1 adet ortaboy yeşil elma tüketirseniz ödem sökücü özelliği oluyor... Yani vücudunuzda birikmiş fazla zararlı toksinlerden kurtulursunuz

Sevgilerimle

herşeyden önce burayı açıp yalnız olmadıgımı gösterdiğin için sağol
hep diyordum ben yemiyorum ama kilo alıyorum bu diyetten sonra farkettimde yiyormuşum
aç kalmıyorum asla ama kalorisi düşük tokluk derecesi yüksek şeyleri yiyorum özellikle
hergün tartıda 200 gr eksik görünce insan gaza geliyor:))
her sabah kilomuda yazıyorum defterime ki göreyim neymişim ne olmuşum
üç gün önce bende 85,6 bugun 85,1 gördüm
(giremediğim 3 pantalona girmenin sevincini hiç anlatamam ayrıca)

Ve eğer aynı şekilde devam edersen emin ol ki o 200 gr'lar birleşip önce 1 kilo daha sonra 5 kilo ve en sonunda 20 kilo olarak bedenini terkedecek...
Sadece sabır ve irade....
Lütfen kaçamak yapmayın, lütfen kendinize ihanet etmeyin...
Okuyunca gerçekten çok üzülüyorum...

Şu an o kadar üzgünüm ki o kadar demoralize olmuş durumdayım ki anlatamam...
Yaptığım her şey boş gibi geliyor kaçamak yapan arkadaşları veya yememesi-içmemesi gereken şeyleri tüketenleri okuyunca ((
Önce kendinizi sonra beni üzmeyin...

Hepinizi seviyorum....
Sevgilerimle

Kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum ama ilk önce yapmam gereken şey sanırım kendime çikolataya karşı savaş açacağıma söz vermek ve sizin önünüzde söz veriyorum hedefime yani 75 kilo olana kadar çikolataya vedaaa şuanda 90 kiloyum ve 1.60 boyundayım yani tombalağımm insülin direncim var ilaç kullanıyorum 4 sene önce 106 kiloydum 5.5 ayda 22 kiloyu çok rahat vermiştim ama şimdi eylülden beri sadece 8 kilo verebildim olsun bunada şükür

hoş geldin bende çok severdim çikolata çarsamba başladım diete ve bi daha yemedim hiç şekerli şey hiç yok şuanda inş sende verirsin canım hepimiz yedimiz seyleri öğün olarak yazıyoruz buraya

akşam yemeğim ızgara et ve sebze 1,5 dilim ekmek

19:10 son ara öğün 2 diyet kepekli bisküvi ve kivi birtane

iyi akşamlar

bugun saat 12,00 de kahvalrımı yaptım

bol yeşillik 1 yumurta domates salatalık
birde yulaf kepeğinden krep yaptım

ara öğünde 1 elma ve çeyrek ayva

2 fincan yeşil

akşam yemeğim tavuk ızgara yoğurt semizotu salatas

ve yeterince su

soya sosum kesinlikle ümitsizle kapılma derim çünkü er de olsa geçte olsa gidecek bu kilolarmız

Kızlar Günaydın ... Şimdi kalktım yarım litre sirke limon iciyorum sonra kahvaltımı yapicam sadece kflex yemeyi düşünüyorum.. Bu arada yayın gunüm belli oldu bu cuma saat 11 de Kanald Mutfagim programında beni gorebilirsiniz... Şimdiden şişman halımı görmek kendimle yüzleşmek beni strese sokuyo:))) ama gerçekle yüzleşmiş olucam:))) siZdende öz eleştirilerinizi bekliyorum:)))

Herkese günaydın,evimde internet olmadığı için haftasonu yazamadım.Haftasonu çok yoğun geçti misafirlerim vardı.Çeşit çeşit yemekler yaptım onlar için ama ben diyetimi bozmadım.3 gün oldu ben diyete başlayalı kendimi inanın şimdiden hafiflemiş hissediyorum.Sabahları poğaça,öğlenleri tost pide.. ne kadar sağlıksız besleniyormuşum ben.Şimdi evde yaptığım kepek ekmekli peynirli tostumu yedim.Yanında yeşil çay içtim.Yeşil elmada getirdim onuda biraz sonra ara öğün olarak yiyeceğim.

Günaydın

iyi haftalar

inşallah bu haftamız süper geçer

evet sağlıklı ve düzenli beslenmeye tam gaz devam

sabah kahvaltası 1 bardak su

1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
domates salatalık
lor peynırı(içine dere otu,maydonoz ,azcık bul biber )
1 bardak greyfut suyu

şimdiden yeşil çay içiyorum

günaydın kızlar zayıf günler dilerim

1 bardak şekersiz çay
1 domates
1 salatalık
nane dereotu maydonoz
lor pey. 2 yk
ve 2 dilim ekmek tambugday dilimlerim çok küçüktü o yüzden 2 oldu yoksa tek dilim

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
iyi haftalarrrrrrrrrrr

sabah kahvaltım

1 bardak ılık sirkeli su

2 dilim ekmek
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
domates salatalık şekersiz çay

akşamda spora başladım
15 dk bisiklete bindim
40 mekik çektimm

benim diyetimi bozan hep şu misafir fasılları oluyor.çok gelen gidenim olur,bende illa ki bir dünya hazırlık yaparım,sanki müfettiş gelecek de not verecek...sonra herkesten çok ben yerim

tamam canım ben izliycem mutlaka ama biliyorsun tv de olduğundan daha şişman görünüyor insan.hele plazma tv lerde.

günaydın kızlar hepimiz bu yeni haftayla beraber üzerimizde ki ağırlıktan daha da hafiflemiş olarak devam ederiz nice haftalara taki hedeflediğimiz yeni bedenimize ulaşana kadar inşallah.
sabah ılık elma sirkeli ballı su
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 adet zeytin

bu ilk haftada ki kilo kaybım 3 kilo
sabah 77 kilo geldim çok mutlu oldum göbeğimin küçüldüğünü görmek çok sevinç verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…