Sevgili arkadaşlar...
Bugün 78,200 kg'dayım...
3 gün önce kilomu yazdığımda 78,700 idi hatırlarsanız...
Peki bakalım ben ne yapıyorum bu kiloyu veriyorum...
Kola veya meyvesuyu, soda vb bir şey içmiyorum (light bile olsa)
turşu ve benzeri içinde yoğun TUZ barındıran hiç bir şey yemiyorum (vücuduma tuz biriktirmiyorum, çünkü biliyorum ki yağa dönüştürecek)
peynirimi seçerken özenli davranıyorum, çünkü peynirlerde yağ ve tuz var (bu sebepten lor tercih ediyorum)
Vücuduma ekstradan yağ ve tuz almıyorum, çünkü sebzelerde yeterince yağ, tuz ve şeker bulunuyor (salatama 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum en fazla)
günlük menümü hazırlarken gün içinde neler yediğimi göz önüne getirerek hazırlıyorum ve muhakeme yapıyorum, acaba galeta ve light bisküvi mi yemeliyim yoksa galeta ve elma mı?
Kaçamak yapmak istemiyormuyum? Deli gibi... Ama vücudumu göz önüne getiriyorum.. Sonra zayıfladıktan sonraki vücudumu ve giyeceğim kıyafetlerin bana ne kadar yakışacağını... Ve insanların beni ne kadar takdir edeceğini (ki şimdiden başladılar) Ve kendime bu kötülüğü yapmak isteyip istemediğimi soruyorum? Vazgeçemediğim yiyecekler yok mu? Var... Örneğin, mantı, börek, çikolata, şöbiyet, şekerpare, bol salçalı makarna ve daha neler neler... Ama yemiyorum... Başkaları yediğinde "afiyet olsun" deyip gülümsüyorum... Ben zayıflayacağım !
Kendime bahaneler yaratmıyorum, bugün şundan bir tane yedim ama 1 saat yürüdüm yediğimi yaktım... Hikaye... O şeyi yemiyorum, 1 saat yürüyorum, vücudumdaki yağları yakıyorum... Amacım vücudumdaki yağları yakmak... Olduğum kiloyu muhafaza etmek değil... Eğer öyleyse neden kilo vermeye çalışayım ki????
Bu örnekler çoğaltılabilir ama ben sizin çoğaltmanızı istiyorum.... Kızıyorum... Gerçekten.... Kilo vermek istemediğinizi düşünüyorum... Öyleyse burda işiniz ne? "şundan vazgeçemiyorum, bundan bi tane yedim vs" diyecekseniz zaten kendinize ihanet ediyorsunuz... Ben sizin için hiç bir şey yapamam...
Kaçamaklara ve vazgeçemediğiniz şeylere son vererek pazartesi günü hepinizi bekliyorum...
Ve herzaman size güzel motive mesajları yazmamı beklemeyin... Eğer yanlış bir şey yapıyorsanız kızarım... Gerekirse sizde bana kızın...
Ama netice ortada...
Ben yukardaki maddeleri yapıyorum ve kilo veriyorum....
Ve toplamda 10,4 kilo verdim... 2,5 ay oldu... Sizde kilo vermek istiyorsanız, lütfen dediklerime kulak verin...
Not: elma sirkesi ile elma önermedim, yeşilçay ile yeşil elma (ekşi olan) önerdim... Akşamları yeşilçayla birlikte 1 adet ortaboy yeşil elma tüketirseniz ödem sökücü özelliği oluyor... Yani vücudunuzda birikmiş fazla zararlı toksinlerden kurtulursunuz
Sevgilerimle
herşeyden önce burayı açıp yalnız olmadıgımı gösterdiğin için sağol
hep diyordum ben yemiyorum ama kilo alıyorum bu diyetten sonra farkettimde yiyormuşum
aç kalmıyorum asla ama kalorisi düşük tokluk derecesi yüksek şeyleri yiyorum özellikle
hergün tartıda 200 gr eksik görünce insan gaza geliyor:))
her sabah kilomuda yazıyorum defterime ki göreyim neymişim ne olmuşum
üç gün önce bende 85,6 bugun 85,1 gördüm
(giremediğim 3 pantalona girmenin sevincini hiç anlatamam ayrıca)
Kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum ama ilk önce yapmam gereken şey sanırım kendime çikolataya karşı savaş açacağıma söz vermek ve sizin önünüzde söz veriyorum hedefime yani 75 kilo olana kadar çikolataya vedaaa şuanda 90 kiloyum ve 1.60 boyundayım yani tombalağımm insülin direncim var ilaç kullanıyorum 4 sene önce 106 kiloydum 5.5 ayda 22 kiloyu çok rahat vermiştim ama şimdi eylülden beri sadece 8 kilo verebildim olsun bunada şükür
Herkese günaydın,evimde internet olmadığı için haftasonu yazamadım.Haftasonu çok yoğun geçti misafirlerim vardı.Çeşit çeşit yemekler yaptım onlar için ama ben diyetimi bozmadım.3 gün oldu ben diyete başlayalı kendimi inanın şimdiden hafiflemiş hissediyorum.Sabahları poğaça,öğlenleri tost pide.. ne kadar sağlıksız besleniyormuşum ben.Şimdi evde yaptığım kepek ekmekli peynirli tostumu yedim.Yanında yeşil çay içtim.Yeşil elmada getirdim onuda biraz sonra ara öğün olarak yiyeceğim.
Kızlar Günaydın ... Şimdi kalktım yarım litre sirke limon iciyorum sonra kahvaltımı yapicam sadece kflex yemeyi düşünüyorum.. Bu arada yayın gunüm belli oldu bu cuma saat 11 de Kanald Mutfagim programında beni gorebilirsiniz... Şimdiden şişman halımı görmek kendimle yüzleşmek beni strese sokuyo:))) ama gerçekle yüzleşmiş olucam:))) siZdende öz eleştirilerinizi bekliyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?