Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

zaten sizin azminiz ve kararlılığınız sayesinde başlayabildim. yoksa hep erteliyordum. ama sizi okumak bile motive etti. dediğim gibi grubunuza alınmasam bile sizi okuyup takip edicem deli gibi :))
canım kendinle ne kadar gurur duysan azdır. önce hiç hayıflanmadan kilolarını verdin büyük bir kararlılıkla. sonra sigarayı bırakıcam bebeğim için dedin ve Allah mükafatını hemen verdi bekletmeden. İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olarak gelir bebeğin. yaşadığın bu güzel günlerin tadını çıkar :))

İnşallah canım bırakmazlar. gerçi daha almadılar aralarına :)) geç olsun güç olmasın ama. bulduk ya burayı. o da yeter :)))

selam kizlar, yasemin ve insirah sizi byrda gormek ne guzzel )) denize yeni indim, babamla enistem az once geldi, yegenimin sevincini tarif edemem size gozlerim doldu vallahi... Simdi denize giricem kocaman optum sizi ))

hoşgeldin canım aramıza ikimizde aynı meslektenmışız
işte bız kendımızı böyle mutlu etmeye çalışıyorz kendımı bildim bileli kıloluyum ama bunun altında yatan asıl sebep yemek yemeği çok sevmek biz bu kıloları nasıl aldık yıyerek yanı vucudumuza yararı olmayan besinleri yıyerek şiştik ama şimdide yıne yıyerek yanı sağlıklı beslenerek kılolarımızdan kurtulcağız
eğerkı geriye dönük sayfaları okursanız burda en geç kılo veren benım bazn isyan ettim bazen strese girdim ama hiç bir zaman pes etmedim
19 marta 75kg ile başladım bugun itibariyle 66 ile 65 kg arası değişiyor ama daha önumde uzunca bır yol var işte bu yolda hepimiz beraberiz

sen zaten grubumuzun assolistisin hayranım sana

YINE HERZAMAKI GIBI SAÇLARIN ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÇOK ŞIKSIN

Son düzenleme:
seni de burda görmek çok güzel soyamm
kızlar hoşgelmişsiniz
eminim grubumuz sizlerle daha aktif olucak
gerçi öncesinde de hep en üst sıralardaydı ve anladığım kadarıyla burdaki çoğu günlükten daha çok okunuyordu
şimdi hiç inmez birinci sıradan aşağı :)
biz birlikte başarıyoruz bu işi
soya qwerty inci paphia yasemin hep beraber biribirimizden güç alıuyoruz
inci mezun oldu bile soyaya az kaldı qwerty yasemin ben ve paphia kilolar da yakın sayılır bakalım kim önce 60 olucak :)
amam ben 60 olursam 55e çekicem hedefimi
en son ilkokulda görmüştüm 50li rakamları ama nedewn olmasın :)

selam kizlar, yasemin ve insirah sizi byrda gormek ne guzzel )) denize yeni indim, babamla enistem az once geldi, yegenimin sevincini tarif edemem size gozlerim doldu vallahi... Simdi denize giricem kocaman optum sizi ))

senı de burd GÖRMEK ÇOK GÜZEL BOL BOL YUZ EĞLEN TATLIM BUTUN YORGUNLUĞUNU AT CANIM BIZDE SENI ÖPUYORUZ

ah canım bı 60 kg olsam da ne isterım ama işte benım bunye geç kg veriyor olsun ama hiç önemlı değil geç gitsin hıç gelmesın geriye demı
aslında bakarsın 60 kg den sonra başka hedef koyarım belkı olurmu olur

bebiş iyi demi canım

bu arada qwerty sarı saçla da ayrı bi güzel olmuşsun
boşuna demiyo soya sana sende star ışığı var diye
ben asıl koyu rengi merak ediyorum nasıl durur sende diye :)
maşallah saçların gür bakımlı uzun ve çok hoş
benimkiler bakımsız ve sağlıksız ne yaptıysam iyileştiremedim
şimdi dökülüyo avuç avuç kestirmek zorunda kaldım
hamilelikte uzamıştı yine kısaldı
olmuyo uzamıyo kırılıyo her şeyi deniyorum kalsiyum magnezyum demir vitamin sırf saçlarım için ısırgan argan yağı filan da aldım ama çare bulamadım
en sonunda kabullendim saç işi genetik ve ben anneme değil babama çekmişim

iyi canım yaaa neşesi yerinde gülüyo sık sık çok şükür
dün düşünce baya korktum ama
olması gerekiyormuş bundan sonra daha dikkatli olucam
60 olunca yetinmeyiz bence
ben bazı geceler düşünüyorum acaba 50 mi olsam diye :)
çok mu zayıf olurum diyorum kendi kendime sanki 65i gördüm de 50yi hayal ediyom :)
olsun hayali bile güzel ama
neden 50 olmasın benim boy da kısa zaten 50 süper durur bence :)
ama önce 68i bi görim de
bir sene de olsa 50li rakamlara düşücem

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kizlar, ev cok kalabalik, teyzemler caya geldi... Sohbet muhabbet ortamlari yani, beni kasiyor bu ortamlar nedense.. Hic bir zaman aile kizi olamadim sanirim, hemen bunaliyorum kacasim geliyor )) daha sakin ortamlar yada daha cilgin ortamlar tercihimdir... Bu arada bahcede koca bir zeytin agacimiz vardi bu sene o kadar cok zeytin vermiski anlatamam.. Simdiye kadar ilk defa zeytin veriyor... Annem diyorki sen klupte kizlara zeytini yasakliyorsun bahcendeki zeytine bak )))))) yiyormuyum anneee dedim bende, sadece bakiyorum, bakmak kilo aldirmaz ya )) bu arada yaklasik 6 ay once cok kotu dusmustum dizlerimin uzerine.. O zamanlar doktora gitmistim doktor mr istemisti ama dedem vefat etti bende malatyaya gittim ve mr cektiremedim.. Uzun lafin kisasi, yazliga geldigimden beri sag dizimde inanilmaz bir agri var, denize girdigim zaman dizime bicak sokuyorlarmis gibi oluyor.. Aksamlari, ozellikle su anda cok kotu bir agri var.. Babam daha once menuskus ameliyati olmustu, belirtilerin menuskus oldugunu soyluyor, zaten dustugumden beri soyluyor bunu... Istanbula donunce bunun icinde bir doktora gitmem gerekecek sanirim... Neyse, smdi su akraba muhabbetinden kacip kendimi cilgin ortamlara atmaliyim )))))

selam kizlar, dun gece barda gonlum hovardaydi )) bugun 10:30 da uyandim... Dun size yazdiktan sonra ciktik bara gittik, baya eglendik, sarkilar soyledik... En son sarkici mikrofonu bana uzatti ben soyledim, hatta soylerken sarki sozunu unutup kendimi rezil bile ettim o derece )))))))) bol bol gobek attim... Orda program bitince night cluba gectik, ordada japonlar vardi onlara gobek atmayi ogrettim )))))) bir ara bas agrim tuttu anladimki eve donus vakti gelmis, eve donduk bizde... Su anda sersem gibiyim.. O kadar oynamisim ki heryerim agriyor yaw... Simdi altinkuma gidecegiz, pasta siparisi verdik dun onun parasini odeyecegiz... Beyaz kalpli bir pasta, uzerinde kirmizi guller var, cok seker bir pasta... 14 agustosta pastamizi alacagiz, o gun terasi kirmizi tullerle susleyecegiz, balonlar baglayacagiz heryere... Masa ortumuzde kirmizi renk.. Samdanlar alacagiz birazdan, cok guzeo bir susleme yapacagiz o gune ozel olarak... Hem annemle babama hemde kizkardesimle enisteme ozel bir gun yapacagiz, cok eglenceli olacak )) simdiden heyecanliyiz bugunden susleyesim var )) enistem gelirken tekila getirmis, artik acilisi ve kapanisi o gece yaparim ben ))))) senede bir yada iki kere icki hakkim var, bir tanesini o gun kullanacagim, su hastalik olmasa haftada bir gun mutlaka bir kadehte olsa icerdim eskiden.. Bu hastalik bir bakima iyi oldu, Allah hic bir kuluna sebepsiz birsey vermez degil mi)) belki de benim boyle icerek alkolik falan olacagimi anlamistir neme lazim )) neyse, cenem dustukce yaziyorum iste..son 4 gunumuz burda.. Persembe gunu istanbula donecegiz... Cuma gunu doktora gidecegim, muayene olmam lazim, vakti gelmis hatirlatici kurmustum.. Persembe donmemiz iyi oldu, en azindan cuma doktora gidebilirim...hadi daha fazla basinizi agritmiyayim, soya kacar ))

Simdi ben sana kizcam soyacimmmmm hazir ol...ne ickisi.....
Hem ramazan ayinda..hem kendine zarar. ..hemde kilo verme asaman daha bitmedi hedef kilonu 57 ye cekmistin unuttun heralddeeeeeeeee...

İzin yokkkkkkk icmiyorsunnnnnnnnnnn.....
Ancak 57 kilo oldugunda ramazan ayi bittiginde sadece 1 kadeh esinle olmak kaydiyla icebilirsin:)))))

Canımm cetvelini nerden yaptınn bir türlüü yapamadımm ve nereye yapıştıracağımıı anlamadımmm

yasemincimm şimdikii kilonn bile çokkgüzelll,diğer geriye kalnalarda çokk kolay gidecektir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…