teşekkürler canım eğer gerçekten istersen tabiki başara bilirsin bak ne güzel vermişsin bile kilo bizim neler yaptığımıza bakıp takip ederek verebilirsin sende. Ben hiç bu kadar çok kilo vereceğimi düşünemezdim bile burayı ve soyayı bulmadan önce önemli olan kaçmak yapmadan spor yaparak sabırlı olup diyete devam etmek zaten insan kilo verdiğini gördükçe motive oluyor.
Sen bayağı önceden okumuşsunn canımm,keşke daha önce bende bulsaydımm burayıı şimdiye çok tan vermiş olurdumm belkiii,hepp kendimii kandırdımm her pzartesii diyetteyimm diyeee
Bütün arkadaşalr yolu yarılamışşş ve soya sosununda diğer kızlarında birşeyii kalmamışşş bizlerii bırakmlazlar umarımm
İnşallah canım bırakmazlar. gerçi daha almadılar aralarına :)) geç olsun güç olmasın ama. bulduk ya burayı. o da yeter :)))
hemen bir özgeçmiş sunayım :):)
32 yaşındayım. çalışıyorum. muhasebeciyim. 1,5 yaşında ikizlerim var. bir kız bir erkek.. kendimi bildim bileli hep bir kilo problemi yaşıyorum. yani dönem dönem kilo veriyorum ama sonra tekrar geri alıyorum. hamile kalmadan önce 77 kiloydum. 95 kilo ile doğum gittim. doğum yaptıktan 2 ay sonra yine 77 kiloydum. sonra işten çıktım. ve emziriyorum diye hiçbişeye dikkat etmedim. 1 senenin sonunda bi baktım 92 kilo olmuşum. çocuklar 1 yaşındayken çalışmaya başladım. biraz yediklerime dikkat ederek 4 kilo vermişim. şuan 88 kiloyum. hani sertap erenerin bir şarkısı varya "kendime yeni bir ben lazım" diyo.. işte bende 2013 senesinden yeni bir ben ile başlamak istiyorum.
Kızlar bu arada sarı oldum:)))
İncim sen beni bakir seviyordun ama bak bakalım bunu begencenmi:)))
Birazdan resimde atarım...bugün oruç tutmadım gece kalkamadim...
Sabah nescafemle kuru kayısımı yedim...
Lorlu kahvaltımda tamam...
Pazartesi tartımı tam olarak bildircem...
selam kizlar, yasemin ve insirah sizi byrda gormek ne guzzel )) denize yeni indim, babamla enistem az once geldi, yegenimin sevincini tarif edemem size gozlerim doldu vallahi... Simdi denize giricem kocaman optum sizi ))
seni de burda görmek çok güzel soyamm
kızlar hoşgelmişsiniz
eminim grubumuz sizlerle daha aktif olucak
gerçi öncesinde de hep en üst sıralardaydı ve anladığım kadarıyla burdaki çoğu günlükten daha çok okunuyordu
şimdi hiç inmez birinci sıradan aşağı :)
biz birlikte başarıyoruz bu işi
soya qwerty inci paphia yasemin hep beraber biribirimizden güç alıuyoruz
inci mezun oldu bile soyaya az kaldı qwerty yasemin ben ve paphia kilolar da yakın sayılır bakalım kim önce 60 olucak :)
amam ben 60 olursam 55e çekicem hedefimi
en son ilkokulda görmüştüm 50li rakamları ama nedewn olmasın :)
ah canım bı 60 kg olsam da ne isterım ama işte benım bunye geç kg veriyor olsun ama hiç önemlı değil geç gitsin hıç gelmesın geriye demı
aslında bakarsın 60 kg den sonra başka hedef koyarım belkı olurmu olur
bebiş iyi demi canım
İzin yokkkkkkk icmiyorsunnnnnnnnnnn.....
Ancak 57 kilo oldugunda ramazan ayi bittiginde sadece 1 kadeh esinle olmak kaydiyla icebilirsin:)))))[/QUOTE
biz burda kimseye ayrıcalık tanınmayacağını soya senden öğrendik kötü örnek oluyorsun ne içkisiymiş bakalım:) içki filan yok katılıyorum:))
İzin yokkkkkkk icmiyorsunnnnnnnnnnn.....
Ancak 57 kilo oldugunda ramazan ayi bittiginde sadece 1 kadeh esinle olmak kaydiyla icebilirsin:)))))
merhaba soya ve diğer kızlar,
bu foruma kaydolmamdaki en büyük etken senin günlüğün soya sosu. kaydolmadan önce araştırma yaparken buldum günlüğünü ve sayfaları nasıl okuduğumu tahmin bile edemezsiniz. senin ve qwerty, yasemin, inci, insirahın başarılarınızı görünce karar verdim ve ben de varım dedim. yalnız birkaç gün önceye kadar çekirdek bir kadronuz vardı ve hepiniz yolu çoktan yarılamıştınız. hatta mezunlarınız bile vardı (bu arada bebek için tebrikler inci :)) ben de cesaret edemedim bana ayıracak enerjiniz olmaz senin tatilin ve diğer kızların ramazan yorgunluğu nedeniyle diye hiç yazmadım başlığınıza. ama şimdi görüyorum ki benim kilom civarlarında iki arkadaş katılmış aranıza. tabi kabul ettiniz mi emin olamadım :)) eğer müsade ederseniz ben de katılmak isterim. 29 yaşıma aybaşında girdim 90.5 kg ile ve yeni yaşta yeni bir ben istiyorum. evliyim, şu an çalışmıyorum. bu sabah itibariyle kilom 88.8 kg. yani senin başlangıç kilon soya :)) kendime bir günlük açtım, ilk hafta paylaşımım iyiydi fakat pazartesi günü annemi hastaneye yatırdığımız için bu hafta paylaşımda bulunamadım günlüğümde. hastanede doğru düzgün yiyecek bir şeyler bulamadığım için evden götürdüklerimi yedim ama öğün araları uzadığından pazar gününden beri sadece 300 gr verdim. annem hala hastanede. bu haftada yoğun geçecek.
beni de alır mısınız aranıza, lütfen :) almasanız da gelir okur arada yazar taciz ederim valla :)))
hoşgeldin canım aramıza ikimizde aynı meslektenmışız
işte bız kendımızı böyle mutlu etmeye çalışıyorz kendımı bildim bileli kıloluyum ama bunun altında yatan asıl sebep yemek yemeği çok sevmek biz bu kıloları nasıl aldık yıyerek yanı vucudumuza yararı olmayan besinleri yıyerek şiştik ama şimdide yıne yıyerek yanı sağlıklı beslenerek kılolarımızdan kurtulcağız
eğerkı geriye dönük sayfaları okursanız burda en geç kılo veren benım bazn isyan ettim bazen strese girdim ama hiç bir zaman pes etmedim
19 marta 75kg ile başladım bugun itibariyle 66 ile 65 kg arası değişiyor ama daha önumde uzunca bır yol var işte bu yolda hepimiz beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?