seni de burda görmek çok güzel soyamm
kızlar hoşgelmişsiniz
eminim grubumuz sizlerle daha aktif olucak
gerçi öncesinde de hep en üst sıralardaydı ve anladığım kadarıyla burdaki çoğu günlükten daha çok okunuyordu
şimdi hiç inmez birinci sıradan aşağı :)
biz birlikte başarıyoruz bu işi
soya qwerty inci paphia yasemin hep beraber biribirimizden güç alıuyoruz
inci mezun oldu bile soyaya az kaldı qwerty yasemin ben ve paphia kilolar da yakın sayılır bakalım kim önce 60 olucak :)
amam ben 60 olursam 55e çekicem hedefimi
en son ilkokulda görmüştüm 50li rakamları ama nedewn olmasın :)
selam kizlar, ev cok kalabalik, teyzemler caya geldi... Sohbet muhabbet ortamlari yani, beni kasiyor bu ortamlar nedense.. Hic bir zaman aile kizi olamadim sanirim, hemen bunaliyorum kacasim geliyor )) daha sakin ortamlar yada daha cilgin ortamlar tercihimdir... Bu arada bahcede koca bir zeytin agacimiz vardi bu sene o kadar cok zeytin vermiski anlatamam.. Simdiye kadar ilk defa zeytin veriyor... Annem diyorki sen klupte kizlara zeytini yasakliyorsun bahcendeki zeytine bak )))))) yiyormuyum anneee dedim bende, sadece bakiyorum, bakmak kilo aldirmaz ya )) bu arada yaklasik 6 ay once cok kotu dusmustum dizlerimin uzerine.. O zamanlar doktora gitmistim doktor mr istemisti ama dedem vefat etti bende malatyaya gittim ve mr cektiremedim.. Uzun lafin kisasi, yazliga geldigimden beri sag dizimde inanilmaz bir agri var, denize girdigim zaman dizime bicak sokuyorlarmis gibi oluyor.. Aksamlari, ozellikle su anda cok kotu bir agri var.. Babam daha once menuskus ameliyati olmustu, belirtilerin menuskus oldugunu soyluyor, zaten dustugumden beri soyluyor bunu... Istanbula donunce bunun icinde bir doktora gitmem gerekecek sanirim... Neyse, smdi su akraba muhabbetinden kacip kendimi cilgin ortamlara atmaliyim )))))
Leysal canim sarma yasak...
Princle yapildigi icin asla tukermuyoruz..princ hem aciktiran besin grubu hemde kalorisi yuksek...
teşekkür ederim canım sorumu cevapsız bırakmadığın için.o zaman ben sadece akşam cacık + kızarmış 1 dilim ekmek (etimek tuzsuz)yiyeceğim.iyi ki söyledin ama.yoksa zararlı olacagını düşünmemiştim.pirinç yasak ok.
geçmiş yazıları okuyorum ama bebişim olduğu için vakit buldukça girebiliyorum.hem yeniyi hem eskiyi takip ediyorum ama daha pirinç kısmına gelmemiştim:)
bir sorum daha olacak.beyaz leblebi yiyebiliyor muyuz?tadımın arkasında kalorisi yazıyor çok yüksek değil ama yasak mı yenebiliyor mu yeniyorsa ne kadar bilgi verirseniz sevini,rim.pazartesiye kadar inşallah 1 ya da 1,5 kilo vermek istiyorum.bugün lor peyniride aldım:) yeşil çayda soyanın dediği gibi sallamalı olanından değil liptonun çay şeklinde satılan olanından buldum.ve ilk sayfalardaydı soyanın dediği elma sirkesi bal ve bi kaç damla limon ılık suyuda içiyorum:)
hayırlısı ile 70 den 60 a düşerim inşallah.64 olunca kotlarımın içine girecegim.amaolmak istediğim kilo 60 .ama küçük adımlar ilkesi ile pazartesiye kadar 1 ya da 1,5 kilo inşallah :)
ben yemeklerime çarşamba günü başladım.pazartesi 1 hafta olmayacak benim. ama yinede kilomu paylaşacagım sizinle:)çarşambada 1 haftada ne kadar kilo verdiğimi görecegim inşallah.
cetvelini nerden yaptınn
soyacım dizin geçmiş olsun, ihmale gelmez. annenlerin evlilik yıldönümü de kutlu olsun, sanırım onun için hazırlık yapıyordunuz.
qwerty saçların çok güzel olmuş böyle. geçmiş sayfalarda eski fotoların vardı hatırladığım kadarıyla. son eklediğin fotoda baya bi incelme var bence. kilon oynamıyosa bile kesin çok inceldin ramazanda.
insirah senin de bebeğin düşmüştü galiba, geçmiş olsun miniğe. kıyamam yazık.
annemin yanından geldim ben de şimdi kızlar. içim buruldu. hastaneye refaketçi almıyorlar. onu öyle bırakıp gelmek de üzüyor beni. inşallah bu hafta çıkar hastaneden.
kızlar ben şu an 89 kiloyum.daha önce zayıflama hapları ile istediğim kilolara yani 65 kiloya rahat ulaşmıştım.fakat tekrar geriye aldım.artık çok üzülüyorum durumuma.diyetisyene de gittim.(bu arada bir ara tiroid sorunum vardı,ama şu an yok).diyetisyenin vardiği liste güzel bana uyuyor.fakat dukan diyeti de hoşuma gitti.bir de bu aralar gano diye bir zayıflama hapı kullanıyor komşum.1,5 ayda 7 kilo verdi.ben ne yapacağımı şaşırdım.hatta hapın siparişini verdim ama daha gelmedi.tamm hap gelsin kullanıcam ama,diyet dfe yapmak istiyorum ama hangisini karar veremedim.yürüyüş bandımda da ürüyeceğim,topuğum çatlamıştı,bu kilolarıda 2 senede bu yüzden yürüyüş yapamadığım için aldım zaten.
benim eşim polissssssssssss demek ki kafadan indirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?