Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

cnm keskin sirke küpüne zarar verir derler ya senin yaptığın da şu an aynı o..
kocalar ne yaparsak yapalım akıllanmazlar...
ben kocamı olduğu gibi kabul etmeye alıştım çünkü ne zaman ona kızsam hep zararlı çıkan ben oluyordum sonra kızmamayı öğrendim...
sen de bnm yaptığım gibi yap derim..güzellikleri görmeye çalış...

haklısın canım
ama şu bana kendimi değersiz hissettirmesi yok mu alıp başımı gidesim geliyor
hala daha sinirim geçmiş değil
bi kaç gün konuşmayı düşünmüyorum
bakalım ne tepki vericek

Selam kizlar, dun gorustugum isle ilgili olarak tekrar gorusmeye gittim ve persembe gunu ise basliyorum.. Cok sevincli degilim cunku hala esime kizginim... İs guzel, maas konusunda anlastik ve istedigimi aldim... Kisisel egitimler ve yabanci dil egitimi veren bir firmada mudur yardimcisi olarak basliyorum, ayni zamanda kisisel gelisim egitimleri de verecegim.. Tek sorun ctesi-pazar gunleri de calisiyor olmak.. Bu yuzden isi kabul etmeyi dusunmuyordum cunku esim hafta sonu calismiyor ve bende hafta sonu calismayacagim bir is olsun istiyordum.. Ama beyefendi bana paradan bahsediyor sadece!!! Sanki bu dunyada sadece onemli olan sey buymus gibi ve beni etkilemek istemiyormus karari kendim vermeliymisim ama para da onemliymis lafa bak... O sinirle adam aradi gittim gorustum ve kabul ettim isi... Neyseki cumartesileri calismayacagim, sadece pazar gunleri calisacagim.. İs istedigim gibi olmasa asla kabul etmezdim gerci ama cok sinirlendim esime... Daha 10 gun once, calisma cocuk yapalim parayi dert etme diyordu.. Bu erkekler gercekten sinir bozucu yaratiklar, hepimiz bosanalim mutlu mesut yasayalim ))))))))

Prenses hosgeldin bu arada, kusura bakma sinirlerim zipladi bugun ))

canim sikmayin caninizi insirah ve soyam erkekler bizim kadar duygusal dusunemeyebiluyolar...
fazla takmiycaksiniz:)
sen soyacim onunla biseyler payylasmak icin zaman ayirip islerini bile onaa gore ayarluyosun...yani kisacasi biz onlari merkezimize yerlestururiyoruz..onlara gore hayatlarimizi sekillendiriyoruz..onlar ise tamtersi...isleri olsunda biz kacinci siradayiz allah bilir...sirf sizdekileroyle degil emun okun bizim ekimizdekilerde ayni:))))

Haklısın.Kesinlikle birdaha duymayacaksın.Kendime cezamı uyguluyorum.Ekmek komple kesildi.Yemeklerimi biraz daha azalttım.Dünkü yaptığım hatayı telafi etmem lazım.Bu günkü menümü akşam yemeğinden sonra yazacağım.Bende şimdi eşime çattım.Onun yüzünden dün yedim. Senin yüzünden soyadan fırça yedim birdaha yemeyeceğim dediğim zaman bana ısrar etme dedim.Aman kırk yılda bir balık ekmek yemişsin nolurki dedi.Sinir şey.Kendisininde kilosu yerinde ama kilo verme gibi bir derdi olmadığı için herşeyi löp löp götürüyor.

Son düzenleme:
soya işin hayırlı olsun...ben ise menümü yazdığım gibi tamamladım...
misafirler gelecek birazdan onlarla ikram yemeyeceğim ama bir dilim karpuz yerim artık...

İşin hayırlı olsun canım.Benimde eşim hafta içi 1 gün izinli, hafta sonları çalışıyor.Günde 8 saat çalışıyor.Bende haftanın genelde 4 günü 14 saat çalışıyordum.İlk evlendiğim zamanlar onun izinli olduğu günler sinirimden ağlardım.Hafta sonları hiçbir davete birlikte katılamazdık.Sosyal faaliyet sıfır.Onun izinli olduğu zamanlar mesaiye kalmak istemezdim.Çünkü eşim evde olmuş olacak, bense akşam 22:30 evde olacaktım.Ona doyamıyordum.Eşimde işinden memnun değil ama napalım.Şimdi işten ayrıldım.Eşim oh be evlendiğimi şimdi anladım diyor.Güler yüzle kapı açılıyor diyor.Temizlikten kurtuldu.(Bu yüzden çok kavga ederdik.ben işten geldiğimde ev dağınıksa ona çatardım.Sen 8 saat çalışıyorsun ve bana yardımcı olmuyorsun.Ben amele gibi hem işte, hem evde çalışıyorum.Senin hizmetçin mi var derdim.).Ama parada lazım.Şu tüp bebek olayımız sonuçlansın duruma göre bakacağız artık. Ama kesinlikle normal saatli bir iş istiyorum.

Son düzenleme:
Bu kadar sinirin uzerine migrenim tutmasa sasardim zaten )) su anda beynimi tornavudayla oyuyorlar sanki, oyle bir agrim var, ustelik agri kesicide ictim yasak oldugu halde... Dusunun agrinin siddetini... Yasak derken cok siddetli olursa icmeme izin veriyor doktor yanlis anlamayin sakin... Yapiskan ve pis bir agri iste, biraz uyumaya caliscagim belki gecer...

Erkekler konusuna gelinceee, merak etmeyin, beni sinirlendirdigi icin hayati ona zindan edecegim sadece... Ha birde burnundan fitil fitil getirecegim o kadar ))

Cemile, kendine ceza vermene sevindim, bir daha hata yaparsan ben ceza verip seni topikten aticam haberin olsun )) esin her istedigini yesin simdilik ama yas ilerleyip gobek baglamaya baslayinca emin ol o da ufaktan diyet yapmaya baslar ))) benim babam 60 yasinda kilosuna dikkat eden bir adam... Bu yasinda haftada 3 gun en kosar....hemde oyle 1-2 km degil en az 10 km parkur kosmadan rahat etmez, ustune de spor yapar ve haftada bir halisaha maci vardir...1 kilo alsin hemen yediklerini kisar kilo verir ve ben oyle bir babanin cocuguydum dusun.. Yillarca kilo vereyim diye neler neler yapti anlatamam ama hep ters tepti )) simdi de yeter diyor ben durmuyorum... Bu gobek gitmeden bana huzur yok !

Benim eşim zaten göbekli.Birazda işindan kaynaklanıyor.İşinde öğle yemeği verilmiyor.Sürekli dışarıdan yemek zorunda.Eeeee dışardan ne yiyebilirki.Nereye kadar dikkat edebilir.Bir süre sonra sıkılıyor.Neyse ben onun yanında filinta gibi olunca görücem.Bence o zaman psikolojik olarak kendini rahatsız hissedecek ve kilo vermeye çalışacak.
Ben eşime kızdığım zaman 3-4 gün konuşmam.Hatta çok kızmışsam yemek yapmam, ütüsünü yapmam.Bu da bir nevi ceza.Aslında benim konuşmamam yetiyor.2 saat sonra mutlaka pişman olur,özür diler ve benim istediğim herşeyi yapar.

Bugünkü menüm
Sabah:1 yumurta içine 1 yk yağsız peynir,biraz maydonoz ve dereotu koydum ,1 domates ve 1 salatalık,yeşil çay
Ara:4 adet sunta bisküvi
Öğle:Yarım kase yeşil mercimek çorbası,salata
Ara:Sütlü şekersiz nescafe
Akşam:yarım kase yoğurt,1 domates,1 salatalık

bieşey soracam sadece sabah tartılalım demi...çünki 300 gr yada 400 grm fark oluyor öğlenleri hatta akşam 2 kilo falan koyuyor anlamadım neden

süper bir menü iradenden ötürü tebrikler:))

Aksam domates salatalık maruldan yapılmış salata ve 1 dlm ekmek yedim....
Yemek yemedim benim koca dışarda yemiş...bende sinirimden bisey ısıtmadım oturdum salatayı yedim:)))
İnsan hbr verir yaaaaaaaaa...

Bugünkü menüm
Sabah*
1dilim ekmeğin üzerine dereotlu loru sürdüm ve 1 biberle yedim
ara*
nescafe
öğlen*
7 kaşık kuru fasülye ve 4 kaşık yoğurt
ara*
1 şeftali
akşam*
1 kepçe çorba,2 kaşık patlican yemeği,2 kaşık yoğurtlu biber
arada yapmadım açlık hissetmiyorum
1 tane yeşil çay içtim
dün ve bugün 120 dakka yürüdüm
spor salonu 1 hafta tatilde

kızlar misafir gelecek demiştim geldiler ve gittiler...
bayan beni en son bayramda görmüştü bugün de sen kilo vermişsin dedii...birde nasıl verdin dedi...
mutfaktaydık ikramları hazırlıyordum...ikramları göstererek bak mesela ben bunlardan şimdi yemeyeceğim siz yiyeceksiniz dedim....ve yemedim....bayan da tabağını yedi bitirdi...:)))))))))))

valla ben bu yaşıma geldim hiç bu kadar irademe sahip çıktığımı hatırlamıyorum....rejim yaptığım zamanlar gider mutfakta gizliden atıştırırdım...misafir sonrası mutfağı toparlarken illaki tırtıklardım bişeyler....

kendimi alkışlıyorum gitsin kilolar

Tebrik ediyorum canım.Gerçekten irade gücün süper.En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…