aynı dertten muzdaribim bugün soyam
valla ben de bazen çok seviyorum eşimi
bazen de nefret ediyorum ne işe yarıyo diyorum
bugün çok sinirliyim boşanmayı bile düşünüyorum şu anda
kendimi o kadar değersiz hissettiriyor ki
psikolojim allak bullak yaaaa
cnm keskin sirke küpüne zarar verir derler ya senin yaptığın da şu an aynı o..
kocalar ne yaparsak yapalım akıllanmazlar...
ben kocamı olduğu gibi kabul etmeye alıştım çünkü ne zaman ona kızsam hep zararlı çıkan ben oluyordum sonra kızmamayı öğrendim...
sen de bnm yaptığım gibi yap derim..güzellikleri görmeye çalış...
hoşgeldin canım nasılsın iyisindir inş.
arada girde selam ver bacım
Cemile, bu bahane gecerli degil...
Esinin yememesine dayanama ve 100 kilo ol o zaman...
Bu topikte ne isin var bir hatirla istersen?
Lutfen bana boyle sacma sebepler sunmayin bir daha...
Esim yemeliydi, cocugum yemeliydi ohooo devam edin bin kilo olun ya..
Sinirliydim sana patladim iste hadi bakalim ))
Bir daha asla duymak gormek istemiyorum cemile asla...
Sen yemeyeceksin gerekrse herkes ac kalsin!
Selam kizlar, dun gorustugum isle ilgili olarak tekrar gorusmeye gittim ve persembe gunu ise basliyorum.. Cok sevincli degilim cunku hala esime kizginim... İs guzel, maas konusunda anlastik ve istedigimi aldim... Kisisel egitimler ve yabanci dil egitimi veren bir firmada mudur yardimcisi olarak basliyorum, ayni zamanda kisisel gelisim egitimleri de verecegim.. Tek sorun ctesi-pazar gunleri de calisiyor olmak.. Bu yuzden isi kabul etmeyi dusunmuyordum cunku esim hafta sonu calismiyor ve bende hafta sonu calismayacagim bir is olsun istiyordum.. Ama beyefendi bana paradan bahsediyor sadece!!! Sanki bu dunyada sadece onemli olan sey buymus gibi ve beni etkilemek istemiyormus karari kendim vermeliymisim ama para da onemliymis lafa bak... O sinirle adam aradi gittim gorustum ve kabul ettim isi... Neyseki cumartesileri calismayacagim, sadece pazar gunleri calisacagim.. İs istedigim gibi olmasa asla kabul etmezdim gerci ama cok sinirlendim esime... Daha 10 gun once, calisma cocuk yapalim parayi dert etme diyordu.. Bu erkekler gercekten sinir bozucu yaratiklar, hepimiz bosanalim mutlu mesut yasayalim ))))))))
Prenses hosgeldin bu arada, kusura bakma sinirlerim zipladi bugun ))
Bu kadar sinirin uzerine migrenim tutmasa sasardim zaten )) su anda beynimi tornavudayla oyuyorlar sanki, oyle bir agrim var, ustelik agri kesicide ictim yasak oldugu halde... Dusunun agrinin siddetini... Yasak derken cok siddetli olursa icmeme izin veriyor doktor yanlis anlamayin sakin... Yapiskan ve pis bir agri iste, biraz uyumaya caliscagim belki gecer...
Erkekler konusuna gelinceee, merak etmeyin, beni sinirlendirdigi icin hayati ona zindan edecegim sadece... Ha birde burnundan fitil fitil getirecegim o kadar ))
Cemile, kendine ceza vermene sevindim, bir daha hata yaparsan ben ceza verip seni topikten aticam haberin olsun )) esin her istedigini yesin simdilik ama yas ilerleyip gobek baglamaya baslayinca emin ol o da ufaktan diyet yapmaya baslar ))) benim babam 60 yasinda kilosuna dikkat eden bir adam... Bu yasinda haftada 3 gun en kosar....hemde oyle 1-2 km degil en az 10 km parkur kosmadan rahat etmez, ustune de spor yapar ve haftada bir halisaha maci vardir...1 kilo alsin hemen yediklerini kisar kilo verir ve ben oyle bir babanin cocuguydum dusun.. Yillarca kilo vereyim diye neler neler yapti anlatamam ama hep ters tepti )) simdi de yeter diyor ben durmuyorum... Bu gobek gitmeden bana huzur yok !
Günaydın kızlar...
Bugün tartım 71.800dun 71.900 dü
100 gram gitmiş çok şükür:)))
1haftada 700 gram 1 ayda 2800gram 10 ayda 28000 Buda 28 kilo demektir:)))
Yani 100 grami küçümsememek lazim dımı kızlar:))))
Sabah kahvaltım az lor domates salatalık 1 dlm ekmek....
Sekersiz nescafe ..
1 litre suyumudaictim...
Öğlene ayran çorbası icicem şimdi koyuym pise Dursun:))))
Bugünkü menüm
Sabah:1 yumurta içine 1 yk yağsız peynir,biraz maydonoz ve dereotu koydum ,1 domates ve 1 salatalık,yeşil çay
Ara:4 adet sunta bisküvi
Öğle:Yarım kase yeşil mercimek çorbası,salata
Ara:Sütlü şekersiz nescafe
Akşam:yarım kase yoğurt,1 domates,1 salatalık
evet cnm sabah ac karnına tuvalete çıktıktan sonraki rakamı baz alıyoruz gün icinde tartilma moralin bozulur:))))bieşey soracam sadece sabah tartılalım demi...çünki 300 gr yada 400 grm fark oluyor öğlenleri hatta akşam 2 kilo falan koyuyor anlamadım neden
süper bir menü iradenden ötürü tebrikler:))
kızlar misafir gelecek demiştim geldiler ve gittiler...
bayan beni en son bayramda görmüştü bugün de sen kilo vermişsin dedii...birde nasıl verdin dedi...
mutfaktaydık ikramları hazırlıyordum...ikramları göstererek bak mesela ben bunlardan şimdi yemeyeceğim siz yiyeceksiniz dedim....ve yemedim....bayan da tabağını yedi bitirdi...:)))))))))))
valla ben bu yaşıma geldim hiç bu kadar irademe sahip çıktığımı hatırlamıyorum....rejim yaptığım zamanlar gider mutfakta gizliden atıştırırdım...misafir sonrası mutfağı toparlarken illaki tırtıklardım bişeyler....
kendimi alkışlıyorum gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?