soyacim bu son bayilma olayimdan sonra doktorda baana prozac verdi hemde zayiflamana yardimci olur dedi..dogrumu zayiflatiyomuki??
gece yatarken 1olcek verdi
tesekkürler asysss ,
Ben zaten zeytin 2 tane yiyordum yasaksa onu da çıkartıyorum kahvaltıdan o halde.
Türk kahvesi şu hazır olanlardan orta içiyordum madem öyle sadesini alırım bundan sonra.
Tatlandırıcı kesinlikle yasak mı? Bunu bilmiyordum splende çok doğal diye bilgi almıstım eczaneden günde 3 tane falan alıyordum.
Şekersiz çay içemiyorum ama yavas yavas denemeye baslıyayım o halde.
Spor olarakta pazartesiden itibaren sabahları 1 saat yüzmeyi planlıyorum insallah istikrar sağlarım.
Bu arada günde 12 saat calısıyorum ve ctesi pazar dahil nadiren pazar haric onda da ev işi.
Bu sekilde zor olacak ama sporada mutlaka zaman ayırıcam.
tekrar tesekkürler
Soya karşılaman için çok tesekkür ederim , seni kısa zamanda yazdıklarından tanıdığım kadarıyla böyle sıcak bir cevap bekliyordum :)
Tamam o halde ben yazıcam sen müsait olursan yorum yazarsın ve kesinlikle kendini yormanı istemem.
Hepinize şimdiden tek tek tesekkürler
Bu arada gerçek ismim Yasemin.
Sabah kalkınca 2 bardak su.
Kahvaltı saat 10:00
1 dilim kepek ekmeği
1 tane çok az yağda yumurta
1 çay kaşığı peynir
2 adet yeşil zeytin.
2 tane şekersiz açık siyah çay.
Ara : 1 adet türk kahvesi.
Öğle :
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak yeşil salata ( az zeytinyağı ve nar ekşisi )
80 gr. ton balığı
1 bardak ayran.
Ara : 2 adet sade galete
Akşam : Saat : 19:00
1 kase mercimek çorbası ( pul biber ekledim )
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran.
Bu saatten sonra hiçbir ara yapmıyorum.
Sadece su
2 bardak şekersiz çay
1 kupa kayısılı form çay.
Tüm gece bu şekilde.
Kendime belirleğim hedef süre toplam 5 ay dı. ( yani 150 gün olarak hedef koydum )
Şimdi : 120 gün kaldı.
Ve 55 kilo olarak hedefledim kendimi.
Umarım basarırım.
Sonrasındada muhakkak koruyacağım kilomu insallah.
Ben 30 yasındayım bu arada ve evliyim 2 senedir.
Eğer hedeflediğim kiloya ulasırsam belki bebekte düşünebiliriz insallah.
Sormak istediğim sorular :
Ben günde 2-3 adet tatlandırıcı kullanıyorum.( splenda ) Bunu yapmamam mı gerekiyor?
1 aydır hiç spor yapmadım ( calısıyorum ) spor olarak ne önerirsiniz.
Tamamen yağsız salata yiyemiyorum az da olsa zeytinyağı koyuyorum. Sakıncalı mı?
Şimdilik bu kadar ,
Herkese sevgiler...
canim prozac bazilarina kilo aldiriyor bazilarina da verdiriyor her bunyede farkli, deneyip gormen gerek
selam kızlaaar :))
soyacım işinin ilk gününde başarılar :)
acaip enerjik basladım bugun güne... içimde bı mutluluk bı mutluluk :))) hayırdır inşaAllah :)
kalktık kızımla dans ettık sabah sabah 15-20 dk. yerımızde duramıoruz ama , koltukta zıplıyor, düştü, hala oynayacak küçük hanım :) anneee aççç dio :)
kalkınca:
kahvaltım:
- 2 bardak su
- lor peynırı
- dereotu
- roka
- domates
- 1 haslanmıs yumurta
biraz o enerjıden bana da göndersene
Tesekkürler kızlar söylediklerinizi mutlaka dikkate alıyorum..
Asysss , kızını Allah bagıslasın sanırım öğretmensin , güzel bir yıl diliyorum kolaylıklar diliyorum sana.
Ne güzel yürüyüşünüde planlamıssın hersey hepimiz için yolunda gitsin umarım ve hedeflerimize ulasalım.
Yerken hiç farketmemişiz verirken ne kadar emek veriyoruz.
Sağlığımız için kilo ile kapattığımız güzelliğimiz için düzenli hafif bir hayat için bundan sonra saglıklı beslenme esas olacak daima insallah..
İyi geceler , yarın görüsmek üzere...
Deliricem ya iki saattir uğraşıyorum kilo çizelgesi oluşturamadım.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
konsantre oluyoruuummm veeee enerjıyı yolluyorum suan yasemın sana :) 5 dk ya orda olur. kalk zıpla bacım :)
cemileyd google a kilo çizelgesi nasıl yapılır diye yaz ilk çıkan linke tıkla ordaki sırayı izle 11 geldiğinde sayfanın altına doğru yeni formata göre yazılı açıklama var orayı açarak en sonunu resimli olarak görebilirsin sonra profil bilgilerindeki çizelge bölümüne yaptığın kilo çizelgesinin adresini yapıştırıyorsun oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?