Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soyacim bu son bayilma olayimdan sonra doktorda baana prozac verdi hemde zayiflamana yardimci olur dedi..dogrumu zayiflatiyomuki??
gece yatarken 1olcek verdi

tesekkürler asysss ,

Ben zaten zeytin 2 tane yiyordum yasaksa onu da çıkartıyorum kahvaltıdan o halde.
Türk kahvesi şu hazır olanlardan orta içiyordum madem öyle sadesini alırım bundan sonra.
Tatlandırıcı kesinlikle yasak mı? Bunu bilmiyordum splende çok doğal diye bilgi almıstım eczaneden günde 3 tane falan alıyordum.
Şekersiz çay içemiyorum ama yavas yavas denemeye baslıyayım o halde.

Spor olarakta pazartesiden itibaren sabahları 1 saat yüzmeyi planlıyorum insallah istikrar sağlarım.
Bu arada günde 12 saat calısıyorum ve ctesi pazar dahil nadiren pazar haric onda da ev işi.
Bu sekilde zor olacak ama sporada mutlaka zaman ayırıcam.

tekrar tesekkürler

doğal olmayan light ürünlerin hepsi yasak..sütü bile ben yarım yağlı içiyorum...

ayy yüzebiliyorsan ne güzel öyle bir imkanın varsa mutlaka değerlendir...keşke bnm de öyle bir imkanım olsaydıı...

gelelim bana şimdi 4 km lik yürüyüşümü yaptım..
tempon ağır demişsin ya bnm de bu pazartesi başlıyor tempom..
kızım var 4,5 aylık sabah 7'de kalkıyor onunla ilgilenirim öğleye kadar öğlenden akşama kadar okul(mini mini birler) akşam gel yine kızımla vakit geçiririm..onu uyutur uyutmaz da yürüyüş yaparım okula hazırlık yaparım ve kocamda var tabi bu arada ilgilenmem gereken...bla bla bla derken uzar gider bnm tempom...
ev işini de bi araya sıkıştırırım allahtan yemek derdim olmayacak kayınvalidem yapar artık yemeği de...

soyacım sana da defalarca teşekkür ederim dün hamilelik öncesi bir kotuma girebildim rahatça hiç çıkartmak istemedim üstümden....
eski bikaç gömleğim vardı göbeğimden olmuyorlardı artık oluyorlar...:)))

Selam kizlar, kisaca bir kac soruyu cevaplayip saatlerdir bekledigim isler gucleri izliycem ))

Peri, salatana zeytinyagi ekleyebilirsin (az) sadece tuz ekleme o kadar...
Zeytin yemiyoruz, light urun kullanmiyoruz (ton baligi haric)
Tatlandirici tavsiye etmiyorum bobreklere zarar veriyor, kahveyi sekersiz icmeye basla )) baska sorun varmiydi?

Qwerty, doktor bayildin diye sana prozac mi verdi? Genelde psikolojik durumlarda verirler, esimde kullaniyor babasini kaybettiginden beri... Yaklasik 10 kilo verdi.. Evet biyle bir etkisi var ama bir arkadasimda 10 kilo aldi, boyle de bir etkisi var..
Prozac tehlikeli bir ilactir, kesinlikle uzun sure kullanilmamasi gereken bir ilac! Ve cok dikkatli kullanilmasi gereken de bir ilac... En fazla 2 ay kullanmani tavsiye ederim, o da icinden cikamadigin psikolojik travmalar yasiyorsan ! Neticede neler yasadigini bilemeyiz, bilgine tatlim...

Cemile, kilo cizelgesinin nasil yapildigini anlatan bir sema vardi diye hatirliyorun arama motoruna yaz bir bak istersen ben ordan yapmistim...

Hadi dizi basldi yaaaa
Mucksss

Tesekkürler kızlar söylediklerinizi mutlaka dikkate alıyorum..

Asysss , kızını Allah bagıslasın sanırım öğretmensin , güzel bir yıl diliyorum kolaylıklar diliyorum sana.
Ne güzel yürüyüşünüde planlamıssın hersey hepimiz için yolunda gitsin umarım ve hedeflerimize ulasalım.
Yerken hiç farketmemişiz verirken ne kadar emek veriyoruz.
Sağlığımız için kilo ile kapattığımız güzelliğimiz için düzenli hafif bir hayat için bundan sonra saglıklı beslenme esas olacak daima insallah..

İyi geceler , yarın görüsmek üzere...

selam kızlaaar :))

soyacım işinin ilk gününde başarılar :)

acaip enerjik basladım bugun güne... içimde bı mutluluk bı mutluluk :))) hayırdır inşaAllah :)
kalktık kızımla dans ettık sabah sabah 15-20 dk . yerımızde duramıoruz ama, koltukta zıplıyor, düştü, hala oynayacak küçük hanım :) anneee aççç dio :)

kalkınca:
  • 2 bardak su
kahvaltım:
  • lor peynırı
  • dereotu
  • roka
  • domates
  • 1 haslanmıs yumurta

Son düzenleme:

günaydın canı hoşgeldin aramıza

adaşız bende yasemin

evet zeytin patates pirinç pilavı bu topıkte yasak
yumurtanı da yağda değilde haşlama yaparsan daha iyi olur
bırde yumurta yediğin zamanlar peynır yok eğer yapabiliyorsan ekmek de yeme (ben bır kaçgündür yiyorum kahvaltıda yumurta peynır ekmek ama gerçekten kendimi aç hissediyorum ama bir kaç güne kadar toplarım kendimi)
form çaylarını önermıyoruz
yeşil çay ve yeşil elmayı şiddetle tavsiye ederim çünkü metobolızmayı hızlandırı yağ yakımı kolaylaştırır

spora günlük 15-20 dk ile başla sonra artırır şimdi ben 2 saat bile yapmsam hiç kendimi yorulmuş hissetmem örneğin bende çalışıyorum eve gidip uzerimi değiştirip çocuğu almağa gittim de yolumu uzatarak gidip yuruşümü 1 saate tamalıyorum sonra onu aldıktan sonra parka uğruyorum 30 dk parkta spor aletleri ile yapıyorum sende çözüm üretebilirsin tatlım eninde sonunda gidecek bu yağ kütleleri

biraz o enerjıden bana da göndersene

günaydın kızlar

soyam yenı işinin ilk günü hayırlı olsun güzel bır gün olsun senın için
gwertybaby sende mı başlıyon işe sanada hayırlı olsun

dünkü menumu şöle paylaşayım

sabah güne kahve ile başladım

kahvaltı
1 yumurta
1 parça peynir
1 dilim ekmek
domates/salatalık
yeşil çay
ara
3 er adet kuru üzüm fındık badem

öğlen
1 dilim ekmek
5 yk kıymalı sote
ayran

ara
1 elma
1 fincan yeşil çay

akşam cannım istemedi yemedi fakat saat 21,de 1 bardak süt ile 2 galeta yedim

dün yürüş yoktu tam 3 saat ev temizledim sonra yürüyerek avm(10dklık yol yürüş denilemez) gittim oğlanın okul eksikleri vardı onu aldım geldim benden bu kadar şimdilik

kiloma gelince 64,80 kg doğru yanlışmı anlamadım bakalım yarın ne gösterecek

ewet öğretmenim teşekkür ederim...zorlu bir yıl beni bekliyor...
kızım minik kızım çok seviyorum onu bu hayattaki en güzel varlığım.....
değil mi ne güzel yiyorduk zararlı şeyleri...akşam 7'den sonra yemek ağır şeyler yemeyin derlerdi ben ise o zaman saldırırdım yemeye...yemekti çaydı ıvır zıvırdı derken alır başımızı giderdik...
ama şimdi 7'den sonra olay bitiyor..gece de yatağa çok rahat bir şekilde giriyorum...

soyacım ilk iş günün güzel geçsin...umarım çalışırken de eğlenirsin ayrıca iş arkadaşların da uyumlu olursa zaman su gibi geçer...

Deliricem ya iki saattir uğraşıyorum kilo çizelgesi oluşturamadım.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

cemileyd google a kilo çizelgesi nasıl yapılır diye yaz ilk çıkan linke tıkla ordaki sırayı izle 11 geldiğinde sayfanın altına doğru yeni formata göre yazılı açıklama var orayı açarak en sonunu resimli olarak görebilirsin sonra profil bilgilerindeki çizelge bölümüne yaptığın kilo çizelgesinin adresini yapıştırıyorsun oluyor...

Günaydınlar herkese ,

Bilmediklerimi öğrenmeye devam.
Patates pilav vs zaten hiiiiiiç yemiyorum resmen kaçıyorum öyle seylerden.
Yeşil çay bir kez hazır posette olanlardan denedim hiç sevmedim.
Ama sanırım aktardan alıp demlemek lazım bakalım bir ara gidip alıcam.

Sabah :
2 bardak su
Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 domates yarım salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği.
1 bardak açık limonlu sekersiz çay.

Ara : 1 tane sade türk kahvesi.

Teşekkür ederim canım.Dün akşam denedim ama en son profile yapıştırmayı beceremedim.Neyse bugün tekrar deneyeceğim.Bu sabah kahvaltımızı piknikte yaptık.Evimizin hemen üst tarafında piknik alanı var.Çalışırken beraber çalıştığım arkadaşım var.Ev alacaklardı.Benimde yan dairem satılıktı.Ben burdayım diye sağolsun yan dairemi satın aldılar.7 yıllık arkadaşım ve 4 yıldır bitişik dairelerde oturuyoruz.Sizden iyi olmasın ailece çok iyi insanlar.Salonumuz ve balkonumuz bitişik.Ramazanda sahurda birbirimşze yemekler veririz.Balkondan alışveriş yaparız.Allah nazardan saklasın iyi anlaşıız.İzne ayrıldı.Pikniğe birlikte gittik.Ben sadece dere otu,domates, yeşil çay yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…