Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

mrb kızlar
öğle yemeğim:
haslanmıs brokoli (üstüne yogurt ve kendı yaptıgım 1 kasık acılı salca sos)

mideme taş gıbı oturdu sanki :S

Selam kizlarrr, ise girdim diye benden kurtuldugunuzu sanmayin p
Sabahtan beri piyasa arastirmasi yapiyorum habire telefonla firmalari arayip fiyat soruyorum...
Ha birde hic is arkadasim yok simdilik ))))) sadece patron ve ben varim, bir tane hocamiz var o da arastirma yapmak icin disari cikti.. Bir tane daha hoca alicaz, onun icin gelenler var gorusme yapiyor patron ))

Belki daha sonra isler yogunlasinca bir sekreter alinacak, henuz bir kac aylik bir yer oldugu icin telefon hiccc calmiyor, cok sessiz.. Kendi nefes alisverisim bile gumbur gumbur duyuluyor yani )))))))

Hadi ben arastirmalarina doneyim, bunlari bitirip fiyat listeleri hazirliycam.. Haftaya da kendi egitimlerimle ilgili izin belgeleri almak icin meb' e gidicem ))

bende iş basvurusu yaptım. daha once İSMEK te bılgısayar oğretmenlığı yapıodum. yıne basvuru yaptım. bakalım bulundugum yerde istediğim kurs merkezlerınde acık olursa sınava gırıcem. pıtırcık daha kucuk ama bende 3 senedır evdeyım. çok bunaldım

Selam ,

öğle yemeğim:

1 kase mercimek corbası
Büyük bir kase salata
1 bardak ayran
1 dilim tam bugday ekmeği..

hmmm cok güzel doydummm

selam kizlar sabahki tartim 70.9 dun itibariyle 100 gram kaybetmisim:)))
geri gitmeyimde ben 100 grama raziyim...
sabah teyzeme kahvaltiya gittim 1 dlm ekmegimle peynir domates yedim..
oglen eve geldim ve 1 tsbsk sutlu musli yedim canim cok istedi...aksama salata dolma yiycem dolmam etli ve bulgrlu..
siyacim aslinda bi sorunum yok ama dktr strese bagladi bayilmami...stresim yok dedim ama:))( bide zayiflamana yardimci olalim bizde dedi...
prozaci oyle verdi..3 ay kullan dedi...sen 2 ay drrsen 2 ay sonu birakirim cnm..ama oyle cok stersli biri degilim size yazuyorum az cok sizde tanidiniz beni...
tek dert sikunti bu kilolar:)))

canim, prozac stres azaltmak icin kullanilan bir ilac degil bir antidepresan, 1 ay kullanimdan sonra etkilerini gostermeye baslar ustelik. ilk 3-4 hafta yan etki disinda bir sey yapmaz. bu sure icinde hatta insan daha depresif hisseder, zaten depresyonda olan biri ilaca baslamasinin ilk ayinda dibe vurabilir hatta intihar etme ihtimali ilac kullanmayanlarinkine gore daha fazladir bilimsel gercek bu (hatta prospektuste de yazmasi lazim). tedavi sonrasi kisi iyilestim dedikten sonra yavas yavas ilactan kesmek bile aylar surer. inan bunu sana veren doktor hakkinda inanilmaz suphelerim var. bence depresyonun dibinde degilsen prozac'a hic bulasma derim. bayilmanin yuzlerce sebebi vardir yaninda baska semptom olmadigi surece sebebini bulmak bile tibben mumkun degil. su durumda sadece bayildigin icin seni agir bir antidepresana baslatmak hic yerinde bir karar olmamis gercekten. su doktorla bir gorusmek isterdim turkiye'de olsaydim.

bir psikolog olarak ben kendim donem donem OKB, panik atak ve depresyonla mucadele etmeme ragmen ilac hic kullanmadim. o yuzden simdi insanlarin sebepsiz yere vucudunu kimyasallarla doldurdugunu gorunce cok uzuluyorum. tabi onemli bir sebep varsa ilac kullanimina karsi degilim, ama sen bir sorunun olmadigini yalnizca bayildigini soyluyorsun bence hemen bugunden itibaren almayi kesmelisin vucudun henuz alismadan. umarim dediklerimi dikkate alirsin canim.

ayrica kilo aldirmayan (hatta verdiren) ve yan etkisi minimum duzeyde olan bildigim tek antidepresan da Wellbutrin, yani kullanin demiyorum tabiki ama ek bilgi olarak

Merhaba arkadaşlar;
Hemen evden çıkmam gerekiyor onun için fazla yazamayacağım.Annemlere gidiyorum.Bu akşam orda kalacağım.Yarın akşama görüşürüz.

Akşam menüsü:
Saat : 19:30 da yiyebildim (müsteriler vardı)

3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya pilaki
1 kase yeşil salata
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

iyi akşamlar kızlar
bu sabah seminere yetişmek için evden kahvaltı yapamadan çıktım
hemen çantama 2 tane uno light attım bi de yeşil elma
otobüste 1 dilimi yedim
diğer dilimi de arada yedim saat 10 buçukta
eve geldiğimde sabah yumurta haşmalıştım yiyemeden çıktım
yumurta 1 dilim ekmek yedim

ara öğün elma

akşam da kuru fasülye

çok saçma sapan bi menü oldu farkındayım
ama seçeneğim yoktu eve geldiğimde çok açtım vs vs

neyse önümüze bakıcaz şikayet değil çözüm üreticez
yarınki kahvaltımı 7de yapıcam bunun için 6 buçukta kalkmam gerek
bebişi hesaba katmamışım emzirmek altını almak vs beni oyaladı

pazartesiye kadar 70 olucama inanıyorum
ama spor yapamıyorum
yalnız bebişi bile yatarak emzirirken bacaklarımı kaldırıp indiriyorum 100 kere onu da spordan sayarsak :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selan kizlar, ancak yazabiliyorum kusura bakmayin... Tum gunum yogun gecti, ogleden sonra bol bol toplanti yaptik, hocamizla tanistim, is gorusmesine gelen hocalar oldu falan filan.. Aksama da ise girmeme vesile olan arkadasim geldi, hediye getirmis bana canim ya )) is cikisi onla bir kahve ictik sonra kostura kostura eve geldim..
Aksam donusum gec oldugu icin meyve salatasi yaptim yesil cayla onu yedim iyi oldu ))

Sonra sirasiyla yaziyorum, fasulye ayikladim daha sonra zeytinyagli fasulye pisirdim, sertifikalarimi aradim buldum ( verecegim egitimler icin) yikanmis kiyafetleri utuledim, esim acikmis ona hemen tavada borek yaptim, bulasiklari yikadim (azdi, makinaya atmak istemedim) daha bir suru bir sey yaptim ama hatirlamiyorum sonra da dus aldim... Simdi ise uyuklamak uzereyim, calismak yorucuymus unutmusum )))))))))))

İs yerimde yemek sorunum olacak cunku yemegi disardan soyluyoruz, artik bende yasemin gibi evden tasimaya baslarim)) bugun yanimda her ihtimale karsi mandalina goturmustum ara ogun olrak kullandim )) hadi bakalim neler bekliyor beni

İnsirah

Gecici bir donem icin ben onu spordan sayiyorum canim merak etme ))
Ama su spora geri don artik, jillian mi yaparsin baska birseymi bilemem ama gozum uzerinde ona gore ))

Cenem dusmeden uyuyayim yoksa yarin uyanamiycam .. İs umrumda degil ama metabolizmam umrumda ! Duzgun uyku = saglikli kilo kaybi !
Hadi kuslar, bu kiz yatar
Kocaman opuyorum hepinizi
Sevgiler

Not: objektif, sende yat, gec saatlerde uyumak metabolizmani yavaslatir kilo vermeni engeller tatlim.. Optum cok ))

ilk gunun guzel gecmıs soya, sevındım.

ben dun aksam yagsız tuzsuz haslanmıs karısık sebzelerımden yedım. 2 gundur basım agrıyordu, ilaç almamıstım. full gaz devam etti sağolsun. artık dun aksam istifrag edip, bas agrısı ve mıde bulantısı için ilaç aldım.
agrım gecmedı. nane yagıyla şakaklarıma masaj yaptım. ölü vazıyette uyuyakalmısım 1 cıvarı. bıde bunun ustune kızım 3 te uyandı sabaha kadar uyumadı. delırdım sinirden. Allahtan ılaclar,nane yagı ve bikaç saatlik uyku ıyı gelmıstı... soya, nane yagını tavsıye ederım.

butun bunların sonucunda tartı bugun 63.3 :)

kahvaltı: bıraz lor peynırı, 2 kasık haslanmıs sebzemden yedım. sıcak sıcak ıyı geldı mıdeme..

günaydın canım

geçmiş olsun dikkat et kendine

dün de bende bır baş ağrısı anlatamam ama ağrı kesici almadan geçirdim

Günaydın kızlar

ikigündür baskul yuzume gulmey başladı belkı pili az olduğu için benı yanlış tartmıştır dedim bugun tatıya ilk işim pil alacağım esas kg yarın bildircem hemen sevinmek istemiyom sonra hüsran oluyo benım için çünkü tartı önce tartmadı sonra 63,80 kg tartı bi kaç kere indim çıktım aynı ama dediğim gibi sevinmicem yarına bakıcam artık güzeller sankı kendimi kuş giibi hissediyorum bugun

iki gündür bende sporu ihmal ediyorum çünkü dün lazere gittim bitsin artık şu tuyler ama benım maşallahım var bitmeyecek kızlar

soyam çalışıyom diye lütfen öğünlerine dikkat et canım artık ben 3 gün evden getiriyorsam 2 gün burdan birşeyler yiyom artık senınde bir beslenme cantan olacak ha

Kate ve inci arada ses ver tatlım
ya kızlar artık esra hiç uğramıyor esra sende ses ver merak ediyoruz senı

Gunaydin kizlar, gozumden uyku akiyor yaw )))) nasil uykum var anlatamam,1.5 seneedir evde uyuyunca bu kadar tempo bir anda agir geldi galiba )) neyse bir kac gune alisirim..

Yasemin senin adina cok sevindim bebegimmm, tartinin yanlis tarttigini hic dusunmuyorum, bence artik sana gulumsemeye basliyor tarti )) yavas ama emin adimlarla kilo veriyorsun cok mutlu oldum..

Yeme duzenimi merak etmeyin, asla bozmam.. Cenaze de bozmadim, ise girdim diye asla bozmam ben )) diyete tam gaz devam!!! Sadece bu son bir kac kiloyu biraz yavas vermem gerekiyor o kadar.. Doktorum yavas ver kilonu dedi ama benim hizla kilo veresim var kendimi engellemeye calisiyorum ))))
Doktor kalan 5 kiloyu 6 ayda vermemi soyledi ben nasil dayaniyim o kadar yawww ))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…