şirkette zıplamaya başlarsam kafayı yedi derler evde olsam hemen kalkar zıplardım valla :)
lavaboya gıt zıplagidemiosan karnını ieri cek bırak 50 kere :)))
bacaklarını karnına dogru cek bırak :)
selam kizlar sabahki tartim 70.9 dun itibariyle 100 gram kaybetmisim:)))
geri gitmeyimde ben 100 grama raziyim...
sabah teyzeme kahvaltiya gittim 1 dlm ekmegimle peynir domates yedim..
oglen eve geldim ve 1 tsbsk sutlu musli yedim canim cok istedi...aksama salata dolma yiycem dolmam etli ve bulgrlu..
siyacim aslinda bi sorunum yok ama dktr strese bagladi bayilmami...stresim yok dedim ama:))( bide zayiflamana yardimci olalim bizde dedi...
prozaci oyle verdi..3 ay kullan dedi...sen 2 ay drrsen 2 ay sonu birakirim cnm..ama oyle cok stersli biri degilim size yazuyorum az cok sizde tanidiniz beni...
tek dert sikunti bu kilolar:)))
ilk gunun guzel gecmıs soya, sevındım.
ben dun aksam yagsız tuzsuz haslanmıs karısık sebzelerımden yedım. 2 gundur basım agrıyordu, ilaç almamıstım. Full gaz devam etti sağolsun. Artık dun aksam istifrag edip, bas agrısı ve mıde bulantısı için ilaç aldım.
agrım gecmedı. Nane yagıyla şakaklarıma masaj yaptım. ölü vazıyette uyuyakalmısım 1 cıvarı. Bıde bunun ustune kızım 3 te uyandı sabaha kadar uyumadı. Delırdım sinirden. Allahtan ılaclar,nane yagı ve bikaç saatlik uyku ıyı gelmıstı... soya, nane yagını tavsıye ederım.
Butun bunların sonucunda tartı bugun 63.3 :)
kahvaltı: Bıraz lor peynırı, 2 kasık haslanmıs sebzemden yedım. Sıcak sıcak ıyı geldı mıdeme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?