merhabalar herkese nasılsınız bakalım sizi takip ediyorum uzaktan soyam işin hayırlı uğurlu olsun canım yasemin zayıfllıyorsun artık bak senin adına çok sevindim canım gwertycim sende vermişsin ne güzel beni sormayın aldım başımı gidiyor valla göbeğim çıktı alıyorum kiloları geçende doktorun verdiği vitanimi bıraktım biraz fayda etti inanılmaz iştahım var sürekli acıkıyorum kıtlıktan çıkmışım sanki ben sanırım bu verdiklerimin hepsini geri alıcam doğurana kadar olsun ne yapayım artık bebeğim sağlıklı olsunda şişko olamaya razıyım soyam birkaç gece rüyamda hep seni gördüm kilo alıyorum ya ondan herhaldebu arada 65 oldum.
İnciiiii
Bebegin saglikli olsun gerisi hic onemli degil diycem ama cok onemliiii... Kilo almak sana yaramazzzz.. Kisa surede kilo verdin, kisa surede geri almak sagligini bozar tatlim lutfen dikkat et...
günaydın fıstıklar...
Bugün sbh yine 70.9 neyse takmıyorum ben bu 69 u gormuştum yine gorcem...
Ama zorluyor nedense artık...
Bazen korkmuyor değilim..umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ....
Truly cnm yazdıklarını okudum evet kendimi iyi hissediyorum sıkıntımda yok... O yüzden ilacı kullanmiycam...
En azından başka bir doktora gidip sebep ne daha iyi araştırma yaptircam...
Ilgilendiğin için saol tatlım...
biliyorum soyam inanki hep dikkat etmeye çalışıyorum ara öğünlerimde falan armut şeftali falan getiriyorum evden meyve yiyorum arada ceviz falan kuru kayası yiyorum kabızlık ve gaz sorunum oluyor çünkü.kalorisi düşük şeyler yiyorum ama azla yetinemiyorum dikkat etmem gerekli zaten hem benim hem bebeğim için fazla kilo zararlı.
merhabalar herkese nasılsınız bakalım sizi takip ediyorum uzaktan soyam işin hayırlı uğurlu olsun canım yasemin zayıfllıyorsun artık bak senin adına çok sevindim canım gwertycim sende vermişsin ne güzel beni sormayın aldım başımı gidiyor valla göbeğim çıktı alıyorum kiloları geçende doktorun verdiği vitanimi bıraktım biraz fayda etti inanılmaz iştahım var sürekli acıkıyorum kıtlıktan çıkmışım sanki ben sanırım bu verdiklerimin hepsini geri alıcam doğurana kadar olsun ne yapayım artık bebeğim sağlıklı olsunda şişko olamaya razıyım soyam birkaç gece rüyamda hep seni gördüm kilo alıyorum ya ondan herhaldebu arada 65 oldum.
Başlangıç kilo : 65.5
Şimdiki kilo : 65.5
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 10.5
Toplam sanayağ paketi : 42 paket
acaba verebilecek miyim...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?