Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

:))))
bugün kayınvalidem geldi hefefim 60.5 idi...ama ben tamı tamına 60 kiloyum...:))))))))))))

akşam:1 kepçe çorba
4 köfte salata
1 dilim karışık tahıllı...

seni çok çok tebrik ediyorum canım benim..... bravooo darısı başımaaaa ve herkesin başınaaa

Selam kizlaaarrr, butun gun gezdim dolandim geldim... Bol bol da alisveris yaptim ))) kendime bir pantolon bir suru de bluz aldim.. Gezmekten belim ve ayaklarim deli gibi agridi ama iyi oldu spor yapsam bu kadar efor sarfetmezdim herhalde )))

Yarin is gunum, erkenden yollara dusecegim... Bana simdiden kolay gelsin para kolay kazanilmiyor... Eski erkek arkadaslarimdan biri demisti ki, " simdi kosmam lazim, yaslaninca takatim kalmaz... Simdi ne kadar kosar para kazanirsam yaslandigimda o kadar rahat ederim"...
Cok hakli... Henuz genciz ve olabildigince kosturmamiz lazim...
Bu arada emekliligime 1,5 yil kalmis hesapladim da )))) ama yasimin dolmasini bekleyecegim tabi... Gel 52 gel P

bugün kayınvalidem geldi hefefim 60.5 idi...ama ben tamı tamına 60 kiloyum...:))))))))))))

4 köfte salata

Merhaba arkadaşım
Seni gerçekten tebrik ederim.Darısı başımıza.Ama ben 75,8 di, şimdi 76,5 deliricem.Kaçırmıyorum ama tuvalet problemim var.Offfffff ama ne olursa olsun ki-lo-lar gi-de-cek.
Yarın sabahta yürüyüşe çıkacağım.

4 köfte salata

Merhaba arkadaşım
Seni gerçekten tebrik ederim.Darısı başımıza.Ama ben 75,8 di, şimdi 76,5 deliricem.Kaçırmıyorum ama tuvalet problemim var.Offfffff ama ne olursa olsun ki-lo-lar gi-de-cek.
Yarın sabahta yürüyüşe çıkacağım.

İyi akşamlar kızlar nabersiniz bakem
Valla ben kızlar sabah 10 bir çıktım sokağa az önce
Girdim
Bugün kilo 64,50kg idi soya ben sana demedim mı tartıda bir problem olduğunu
Ama hiç önemli değil
Soya yarın için sana şimdiden Allah kolaylık versin canım

gunaydın kızlar
iyi pazarlar

gece 2 den 5 e kadar kzıımı salladım ayagımda. delirtti benı gene. noluo bu kıza anlamıorum.
yatınca saat 10 da kalktım ama sürünerek tabi...

sinirlenınce yemek falan yıyemıorum. kahvaltı etmedım.
1 hurma 2 fıstık yedım.
kalkınca su falan ıctım..
canım hıc bısey yemek ıstemıyor.

dun face e kızımla yegenımın bahcedeki bi resmını koymustum. arkada da ben vardım.
nasıl zayıfladın oyle dıye bı dunya mesaj geldı.
o halımden 3-4 kılo daha zayıfım sımdı dedıgımde şok oluyorlar

Şöyle bi kilo tablonuza bakıyorumda maşallah çok iyi kilo vermişssiniz
bunun sırrı ne ben aç yatıyorum ama gene kilom aynı

iyi aksamlar kızlar,
bu ne sacma sapan bı gun yaaa :S
herseyım butun gunum allak bullak oldu
yemek bıle yemedım hıc! o kadar yani :S

sabah kahvaltı edemedım. 1 hurma 2 fıstık yedım.
saat 3 te de oğleyemeği dıye 2kepçe corba içebildim.
saat 7 oldu :S
bu saatten sonrada yemek yemem daha. zaten çıldırmıs basladım gune. hala heyheylerim üstümde :S pffff :S
eşim yemek yerken bende yesılcayla yesıl elma yerım artık.

kocacıgımın yarın doğum gunu. canım benım. Kayın pederımın varlıgına sevınmemın tek sebebı; "o olmasaydı kocam olmazdı" Rahmetlı kayınvalıdemede Allah gani gani rahmet eylesın.
pasta yerıne tiramısu yapıcam, ıspanaklı borek yapıcam. aksama da mükellef bı sofra tabi. ama ona hazırladıuklarımdan yemeyeceğiiiimmmm :))
demın bı dıyet yemeği gordum ayhh onu yapıcığim kendıme. görüntü şahane :) unutmazsam resmını ceker koyarım buraya :) sizde yaparsınız.
roka, domates ve 1 bebek patates eşliğinde tereyağı ile sotelenmış ıspanak ve lahana yatagında ızgara tavuk bonfile okurken bıle yoruluo ınsan demi restoran menulerınde boyle yazıo ya ahaha :))
tabı ben patates ve tereyagına tabagımda yer vermeyecegım o ayrı :)

öptüm şekerler

iyi akşamlar kızlar
bugün küçük bi kaza atlattım
eşimle tartışmalarımızdan bahsetmiştim
bugün yine tartıştık
arabanın anahtarını aldım çıktım
araba sürmeyi de tam öğrenemedim
2004te almıştım ehliyeti
2 aydır arabamız var taksitlerini ben ödüyorum ama adam beni sürücü koltuğunaa bir kez oturttu sadece
o da kırk lafı sayarak
bugün sabahtan beri bekliyorum bi kaç bişey öğretsin de ben de süreyim şu arabayı diye
ama adam akşam saati oldu hala geçiştirmeye çalışıyo
ben de aldım arabayı daha bahçeden çıkamadan tosladım tabi
komşunun arabası da çizilmiş
ayyy çok sinirliyim
ama bi yandan da oh olsun diyorum
allahtan kaskosu var
şu arabam yapılsın hoca tutucam kendime adamın keyfini bekleyemem
öğrenicem ona inat

İnsira kocadan hoca olunmaz en güzeli ders al canım
Benim eşimde aynı idi bende ders alacağım dedim ne dedi bilirin mu almazsan adam degilsin dedi bende ertesi gün almaya başladım on yıldır kullanırım araba sen sen ol ihmal etme iki saatte trafiğe çıkarsın canım

ahhh keşek kaza yapmadan alsaymışım ders
ben de adam bana öğreticek diye bekliyorum 2 aydır
şimdi de bana ders de alsan rüyanda görürsün arabayı diyo
ayyy böyle bi yüzsüzlük olabilir mi
ücretsiz izne ayrılsam o arabayı kendi maaşıyla nasıl ödiycek acaba çok merak ediyorum
bu iş farklı mecralara doğru gidiyo kızlar

Çok geçmiş olsun canım.Bence sen en kısa zamanda hoca tut.Arabanın yapılmasını bekleme.Öğretenler kendi arabalarıyla öğretiyor.Bende şimdi kakaolu kek yaptım.Fırından yeni çıktı.Sıcacık.Eşime 3 dilim kek verdim.Bende aldım yeşil çayımı karşısında içiyorum.Sabah yürüyüşe çıkamadım.saati kurmuştum erken kalkayım güneş çıkmadan yürüyüşümü yapayım diye ama saati kapatıp tekrar yatmışım.Neyse bugün evi temizledim.Belimde ağrıyordu ama yinede sırf kalori yakmak için temizledim.1 saat dinlenip yürüyüşe çıktım.1 saat 15 dak. yürüdüm.Dönüşte kocamıda iş yerinden aldım ve yürüyerek eve gelirken güzel bir yağmura tutulduk.Ama çok romantikti.Yağmurda yürümeye bayılıyorum.Sudan çıkmış balığa döndük.Hafta sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum.Çünkü tuvalet sorunum var ve bu kadar sıkmama rağmen tartıyı görünce canım sıkılıyor.

Araba kimin üzerine?Kullanmana izin vermezse satıcam dersin.Çok biliyorsa kendi parasıyla alsın.Çok kızıyorum çok...

evet canım ya yediklerine dikkat ederesen 1 ayda 4 buçuk kadar kilo veriliyorrr
bende 4.8 verdimm çok mutluyumm
80lerden kurtulacağımm artık az kaldııı

Bende cumadan beri yoktum köyden geldimmm çamaşırlar yıkanacak katlanacak çok işim var benimdee
demişim..ve şimdi.

Başlangıç kilo : 65.5
Şimdiki kilo : 60.3
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 5.3
Toplam sanayağ paketi : 42 paket idi 21 'i gitti
süpersin canım sende
tam kaç güzde verdinn
ben 33 günde 4.8 kilo vermişimm
şimdi yine öyle verirsem süper olacakk

oyyy benimii gördünnn canımmm nasıl sevindimmm
benim adım eda canımm ama soyanınkinii bende bilmiyorummm

4 köfte salata

ya sen süpersinn ya
Allahım benim de olacağımm o günler gelecekk inşallahhhhh
şimdi 55 olmak istiyormusunn canımm bu yolda devam ediyormusunn
en fazla kaç kiloyu görmüştünn
ben 92 leri görmüştümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…