Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

seni çok çok tebrik ediyorum canım benim..... bravooo darısı başımaaaa ve herkesin başınaaa
aminnnnnnnn
Güle güle giy soyacım yeni cicilerini

yasemincimm seninde birşey kalamdııı sen bayrama kadar bile kurtulursunn bu kilodan
bu halinle bile çok güzelsinn hattaa
herkese teşekkür ederim...:)))...çok mutlu oldum...
kayınvalidemde ilk seni görür görmez fark ettim dedi kilo verdiğini...

beklesin beni 55....
bana bile demeye başladılarr o nasıl güzel bir duyguu yaaa
acaba rahatsızlığımı var minnakımmm yada gündüz çok uyuyorsa da yapabilirr

hayırlı sabahlar herkese... size en son cuma günü yazmıştım 68.4 kilo olarak. hafta sonu her iki gunde çaya misafirim vardı... çok sevdiğim şeyleri sadece onların tabağında görmek zordu ama bu kez kararlıydım Allahtan. bu sabah tartıldım 67.1 kiloyum. su kaybı da olabilir bilemiyorum. Ama Allahtan dileğim bir daha 68 kiloyu hiççççç görmemek. bazen şundan bişey olmaz deyip yediklerimi, sizlerin hayatınızdan çıkardığını görünce utanıyorum:) ama daha 4 günlüğüm sitede, mazur görün lütfen, inşaallah sizlerle beraber hedefim olan 55'e düşerim.

Bu sabah 3 kayısı+süt+cornflakes yedim bu arada...

Forumdaki 729 sayfanın tamamını okuyamadım, belki daha önce konusu da geçmiştir. bir hafta sonu birlikte istanbuldaki arkadaşlarla merkezi bir yerde kahvaltı yapalım mı diye teklif edesim geldi. başta soya olmak üzere biçok kişiyi merak ediyorum çünkü.
Sonsuz sevgilerimle.

günaydın
iyi haftalar bol zayıf günler

ay insira kocana verdik veriştirdikde sana geçmiş olsun demedim çok geçmiş olsun sana bişi olmamışya buna şükür hanı derlerye cana geleceğine mala gelsin
zaten arabada çarpmadan öğrenilmez (bende ders alırken hocayı beklemeden ağaca toslamıştım )ondan sonra allah şükür bişi olmadı ama bu sabah küçük bir kaza bende atlatım bayanızya trafıkte herzaman sıkıştırırlar bugun yıne sıkıştırdı minübüs biri son anda direksiyonu topladım eğer toplamasam arabıyı sağa yatırıyordum biranlık işte neyse allah korudu

karabiberim hedefime az kaldı ama kendi hiç sıkmıyorum canım ben artık kılocuklarımın yaavaş gitmesine alıştım o yuzden bayramı bıraktım yılbaşına gitsin geç gitsin hiç gelmesin geri ama senin çıtır biri olacağına inanıyorum

bugun kılom 64,50kg bunada şükür.

Gunaydin kizlar,

İnsirah gecmis olsun bitanem... Hemen kendine hoca tut ve araba kullanmayi ogren.. Esinde vidi vidi etmesin zaten gicigim ona biliyorsun ))))) ilkinde kilona laf soylemisti, simdi arabayla ilgili laf soyluyor bir yanlisini daha gorursem vururum onu ))))))))))))))
Ayrica araba senin cok konusursa sat arabayi gitsin ))

Ve sevgili kizlar bugun hicccc keyfim yok... Sehit kuzenimin bugun dogum gunu... İcim aciyo... Surekli gulumseyen yemyesil gozleri aklimda... Birde bana surekli kozleme derdi, kulagimda cinliyo sesi... Cok ozledim...
Oyle iste...

inşirah gecmiş olsun tatlım. arkadasların yazdıklarını aynen yazmıcam onlarla hemfikirim :)

karabıber sen nerdeydın kac gundur? face ten yazıcaktım artık noldu bu hatuna dıye.. pıtırcık gunduz 2 saat uyuyor. boyle yapmazdı gece delıksız uyurdu ama bu 3-5 gundur sıyırıcam dun gecenın bı yarısı zaten tartıstık kocacımla. moralım 0.

soyacım dicek söz bulamıyorum Rabbim gani gani rahmet eylesin, şefaatçiniz olur inşaAllah

evet gelelim bana bugun kilom 62.6 :)

kalkınca 2 bardak su
kahvaltım:
1 yumurta
1 bardak süt

midemi çamasır sıkar gıbı sıkıyorlarsanki. hiç bişey yıyesım yok sinirden
kanser olcam yakında...

inşirah cım çook geçmiş olsun.bazı kısımlar eşimi hatırlattı bana..:)benimki ehliyetede izin vermiyordu,kendim yazıldım a,aldım gitti.şimdi basına oturmamı istemiyoo.onuda yeniceeeeem.ama gönül rızası olmayınca ,işler ağız tadıyla gitmiyo....dimi?bende cesaret edemiyorum,ama ben araba sürmeye deil de sonrasında bi kaza yaparsam da die endişeleniyorum .sonrası mağlum....BEN SANA DEMEDİMMİ......TRAFİKTE ÇAKALLAR ŞUNLAR BUNLAR VAR..... SENİ SIKIŞTIRIRLAR.... VE BUNUN GİBİ Bİ TON TANTANA.....

gunaydingec yaziyorum ama kizlar dedigim gibi bugun isime geri dobmustum ama oglum aglayip durmayinca eve geri dobmnmek zorunda kaldim cikarken musli yemistim arada seftali goturmustum onu yedim oglen evime geldi 1 dilim ekmekle sehriye corbasi ictim...bugun tartilamadan ciktim kahvemide icemedim ve tuvalet sorunum malum))
insirahim bosver takma diycem aama haklisin insan sinir oluyor ama sunu unutma oblara biz cok yuz veriyoruz sorumlulujlarinin cogunu biz aluyoruz onlardan...sonrasi malum....

İyi akşamlar kızlar hafta bası herkes yogun herhalde ses soluk yok
Okullu olanlar yeni öğretim yılı hayirli uğurlu olsun

bugün haşatım çıktı uykusuzluktan yorgunluktan dökülüyorum...burayı da ihmal edebilirim ama diyete sağlıklı beslenmeye devam ediyorum...
en fazla 67'yi görmüştüm bekarken...
mini mini birler dedim ama üstümden bi güzel gelip geçtiler...artık bugünde spor yapamadım..5 saat boyunca ayaktaydım ve sınıfta bi aşa bi yukarı hareket halindeydim hep sanırım bu spor yerine sayılır...

bu sabah 59.9'u gördüm ...bu rakam daha önce görmem gereken bir rakamdı ama iki gündür tuvalete çıkamadığım için böyle oldu...
yarın sabah daha az göreceğim kesin...

bu arada bize haftada bir 2 kaşık dondurma serbestti...

22 ağustosta diyete başladım

günaydın kızlar

bugun ku kılom 64,10kg artık bende gram gram da gidiyor

sabah güne kahve ile başladım

sonra 2 dilim çavdar ekmeği peynirli tost yaptım onu yedim

ya artık canım kahvaltı yapmak hiç istemiyor kızlar zorla yiyorum

bende yasemincim gram gram ama olsun razuyim bugun70.4 ciktum...
bide adet oldum neyse bu ay sonu 68leri goriyim baska bisey istemuyorum yaaaaa

Hepinize selam kızlar..... ben de bugün sabah tartıldım ve sizin diyete başladığımdan beri (10 eylül de başlamıştım) 2.3 kg verdim şükürler olsun rabbime.... 65.7 den 63.4 indim....çok merak ediyorum kurban bayramında kaç kg olacagımı :)) ilk kez bir diyet döneminde olacagına inanıyorum bu sefer bitecek bu iş inşaallahhh rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

Selam kizlar ))
Bugun baya gec yazdim farkindayim ama cok yogun bir gun.. Yeni ogrenciler geldi, fiyat ve yeni kurs calismalari, brosur calismalari derken bu saat nasil oldu anlamadim...
Kardesim gelmese oglen yemegine cikmayi unutacaktim, Allahtan gldi de beni yemeye cikardi ))))

Ha ogle yemeginde degisik birsey yedim hemen size tarifini vereyim arada yapin yiyin ben bayildimmm
Bir dilim cavdar ekmeginin uzerine;
Bol maydanoz, yesil sogan, mantar, yumurta aki, pulbiber ve kasar peynirini karistirip bolca koyun ve firina verin.. Kizarsiktqn sonra yanina tost makinasinda izgara yaptiginiz sebzeleri koyup yiyin... Muhtesemdi muhtesemmmm..
Deneyin sizde seveceksiniz )) hemen sizle paylasmak istedim ))

Ben isimin basina donucem, cok isim var..
Sizi seviyorum
Not: merak etmeyin girip surekli okuyorum, kim kilo vermis kim gram oynamis-oynamamis hepsini goruyorum... Gozum uzerinizdeeee ))

dün eşimin dogum gunuydu ve bir sürü hayal kurmustum ya hani :S hepsi mahvoldu
pıtırcıgımın dun öğle 12 de ateşi cıktı 15 dk ıcınde 39.3 :S
apar topar acile gıttık
ordan cıkarken 37.5 a dusmustu atesi.
eve geldık gene aynı
dun sabahtan berı uyumuyorum.
gece korkudan öldüm tek basımaydım. gram uyumadım, 5-10 dkda bır atesını ölçtümhavale gecırır dıye :S basım nasıl agrıo bılsenız :S
agzıma bısey koyamıorum :S yara cıktı agzımda hemen
hala atesı yuksek fitil attım, surup verdım, dus aldırdım, üstü soyunuk yatıo. son dustan sonra kollarıyla bacakları sogudu ama govdesıyle bası yanıyor
bı onerınız varsa yazarsanız sevınırım kızlar

sabahtan berı sadece 2 kepce corba içtim ve bıtane haslanmıs baget yedım kızıma suyuyla corba yaptım
yemedi ama sadece su ıcıyor arada süt o kadar

diş mi çıkarıyor acaba? ne kadarlık? bol bol su ver sulu seyler fayda eder mendilleri ıslat özellikle koltuk altına ayak ve kol bileklerine koy ...zaten dus aldırıyormussun sakin ol anlıyorum seni ama elinden geldiğince sakin ol rabbime emanet ateş düsürücüleri dönüşümlü ver calpol var mı? gecmişolsun rabbim şifasını versin biran önce allahım korusun onları bir anneyi en korkutan sey atesdir ama önlemini alıyorsun olmadı hemen çocuk dr una götür

bir sey yemiyorsa çok zorlama su içmesi çok önemli zaten sütte içiyormuş canım bnm ya kıyamamm

gecmıs olsun mınnagım pıtırcıga ates cok zor oluyor ınsan korkuyor acaba neden atesı cıktı bır tahlıl falan yaptımı dr tekrar gecmıs olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…