Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Merhabalar, bu başlıkta yazılanları okuyup diyete başlamıştım. Bir hafta içinde 69.4'dan 66.6'ya düştüm çok şükür. bazen aksatmakla birlikte günde bir saat yürümeye çalışıyorum. Yemeklerimi bayağı kıstım ama kuruyemişe dayanamıyorum.
Bu sabah itibariyle yarım sandviç yedim. diğer yarısını da öğle yemeğine sakladım:)

Bebeği ateşlenen arkadaşıma acil şifalar, diğer arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum...

Selam kizlar, napiyonuz bi bakayim dedim ama bugun herkes kacak sanirim..

Minnak, gecmis olsun canim, simdi nasil bebegin? Umarim duzelmistir..

Ben iyiyim merak eden varsa )) bir suredir kilomu hic yazmadigimi farkettim... 59.2 ile 59.9 arasi degisip duruyor kizlar... Ve bu sekilde durdurmak cok zor ))))) kilo vermeye calismak daha kolaydi valla.. Doktorumla en son yazismamda ( bahsettim diye hatirliyorum) bana bundan sonraki kilomu 6 ayda vermemi soyledi... Yani 55 kiloya dusmek istesemde bunu bir anda degil 6 aylik bir sure icinde yapmaliymisim... Bunun sagligimla bir ilgisi yok merak etmeyin masallah cok saglikliyim )))
Tek sorun kemiklerimin fazla esnek olmasiymis.. İlk gittigimde bir test yapmisti, kemiklerim ve vucut yapip fazla elastik cikmisti... Kucuklugumden beri cok kolay egilip bukulebilen bir yapim vardi zaten... Bu sebepten kemiklerim aci ve agriyi cabuk hissetmiyormus... Ve su anda vucut yapima gore ideal kilomdaymisim bu yuzdende 55 kiloya inmek istiyorsam bunu 6 aylik sure icinde yapmaliymisim... Bakarmisiniz duruma ya? Yuzdum yuzdum kuyruguna geldim simdide kilo almamaya ve vermemeye calisiyorum ))))) ayda 1 kilo vermek cok zor cooookkkk... Benim bunye alismis gunde 100 gr da olsa kaybetmeye.. Bu ayi 59 ile kapatmaliyim, onumuzdeki ayi ise 58 ile... Birde onumuzdeki ay sonu dr kontrolu var eger zayiflamis olursam canima okur )))))
İlk defa zayiflarsam azar isitcem ne guzel )))))))

Yeme duzenimde bir degisiklik yapmadim, hala ayni ama spor yapmiyorum bir suredir o yuzden kilo vermiyorum sanirim.. İyi de oldu yoksa ben bu 4 kiloyu cok rahat 1 ayda veririm..
Cok konustum gene, e napiim kimse yok bende kendi kendime konusayim dedim ))

Ha bi de sayfamiza yazan arkadaslardan anladigim kadariyla bizim diyetimize uyup basarisiz olan kimse yok, ne guzel ))
Bizim diyetimizi harfiyen yapip kilo veremeyen varsa yazabilir mi lutfen? Merak ettim de... Farkli metabolizmalarda nasil isliyor bakalim...

Hadi sevgiyle kalin
Gene gelicem ))

ay canım hoşgeldin senın yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor bizi ihmal etme bakem özlüyoruz senı

ilk yorumu ben yazam senin diyetle ben kılo veremiyorum dermışim bazen gram gram gidiyor bazende yukseliyor bende sanırım bu 4 kg veremicem canım geç gidecek toplam diyet yapma sürem 184 gün yanı 6 ay 4 gün olmuş benden gidem topu topuna 10,50kg

ya bende 3 gündür yıne kabızlık başladı kahvemıde içiyorum ama bir şey yapmıyorum bu hafta hiç spor yok malum okul açıldı eksikler uğraşıyoz vaktım kalmıyor biliyorum bahane bunlar ama haftaya tam gaz devam spora belkı spor yapmadım içinnde kabızlık sıkıntısı yaşıyorumdur olmazsa ilaçımı kullanıcam of bayadır kullanmıyordum neyse

insanların benım inceldiğimi fark etmesi ne güzel bir duygu şimdi bir kişi daha söyledi kimse tutamaz artık benı
bekle 60 kg ben geliyom

Son düzenleme:

Ahhhh ahhhh benim aptal kafam ahhh
Yukardaki yaziyi yazarken yasemin haric diye not eklemeyi unutmusum ben ))))))))))))))))
Senin kadar bunyesi inatci baska birini gormedim yasemincim ustelik seninle neler neler denedik biliyorsun... Seni universite de tez konusu yapmak lazim bence )) daha once yaptigin diyetlerden mi yoksa baska birsey mi bilmiyorum ama senin kilo biraz yavas ilerliyor yapacak bir sey yok... Gitsinde yavas gitsin be yasemincim... Yapisip kalmasinlar yeterki bosver... Bak bende ayda bir kilo vermeye ugrasicam artik )) birlikte cabaliycaz bundan sonra ))))))

Ozel mesajlarda bir problem var sanirim o yuzden burdan cevap yazicam...
Cevabim genel bir cevap olucak, bana gelen mesajlara tek seferde cevap vermis olurum boylelikle diye dusundum
Sevgiler

Topige yeni arkadaslari kabul etmiyoruz, cunku su anda burdaki arkadaslara bile vakit ayiramiyorum yeteri derece de... Yeni birileri gelirse eskilere buyuk haksizlik olur cunku onlarin vaktinden calmis olurum

Diyetimizle ilgili bilgi almak isteyenler 700. Sayfadaki listemize bakabilirler, orda listeyi yazmistim...

Genel bilgi isteyenler tum sayfalari firsat buldukca okusun, faydalanabileceginiz bircok bilgi bulacaksiniz, zamaninda cok arastrma yaptim asla koru korune diyet yapmadim... Okursaniz ne dedigimi anlarsiniz...

Banq bahanelerle gelmeyin lutfen, hepimizin isi-esi-cocugu var ama kilo vermek istiyorsak herseyi duzene koymamiz lazim... Hayir demeyi ogrenmemiz lazim... Ve bir cok hastaliginizin sebebide o kilolar bunu unutmayin... Pko, insulin, tansiyon, kalp vb hastaliklariniz varsa saglikli beslenmeyi ogrenmeniz lazim ve biz burda diyetten ziyade saglikli beslenip, dinlenip, spor yapiyoruz..

Ve kisa yoldan zayifladigimi sanip nasil yaptigimi soranlar; oyle bir sey yok... Kisa zamanda zayifladim dogru ama bunu herseyi duzene koyarak yaptim... "hayir" demeyi dilinize ogretin, beyninizi egitin, elinize sahip cikin zayflarsiniz.. Bu kadar basit... Her gordugumu yiyeyim sonrada sunu iceyim zayiflayayim diye bir mantik yok, varsa da benim topigimde yasak..

Sevgilerimle
Soya

bu sefer kendime bende inanıyorummm
önceden desenn inanırmıyımm hayırrr
şuan 80lerden kurtulmak istiyorumm
seninde eninde sonunda gidecekk yapışacak değiller yadeğilmiii

canımm haftasonuu köydeydikk
1 gün öncede yazdım buraya
sadece dün giremedimm oda işlerim çok fazlaydııı
okul alışverişi,ütüler ev temizliğii kitap kaplama

birde neye bu kadar sinirlendinn sen bakalımm

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm
Bende bu hafta takılı kaldıı sankii ilk başlarda hergün gram gram olsada gidiyordu bu hafta duraklama dönemi gibii olduu sankii
kilom 81.7 de takılı şuan ve ben bu zincirii kıramıyorum bir türlü nedensee
Ama 81 dende kurtulacağımm 80.9 görsem nasıl havalara uçacağım yarabbimmm
Kızım elim kolum kanatımmış ya benimmm,ben bulaşıkları yıkarkenn o evi düzlüyordu bende süpürüp siliyordumm ama şimdi herşey bana kaldııı,dağınıklık toplamaktan yoruluyorumm oğlumm çok harekettlii aynı anda heryeri dağıtabiliyor yanii
pazartesiye kadar 80.9 olmalıyımmm

Canım çok geçmiş olsun.Benim çocuğum yok ama senin ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.Acil şifalar canım.
Dün 2 saat 15 dakika tempolu yürüyüş yaptım Tam 12 km yürüdüm.Çünkü sinir oluyorum.Maalesef kilolar gitmiyor.Takıldım kldım valla.Bugünde canım çok sıkkın.Nedeni tam belli değil.Ama galiba ev hayatından sıkılmaya başladım.Cuma günüde doktora gideceğim.Lütfen dua edin.Artık şu raporu hayırlısıyla alayım.Derlerki en çok hamilelerin duası kabul olurmuş.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.8 aydır bu rapor için uğraşıyorum.

Soya, anladığım kadarı ile işinden memnunsun.Çok sevindim.Eeeeeee artık ilk maaşınla bize tatlı ısmarlarsınŞaka şaka tatlı yerine bir bardak yarı yağlı süt olsada olur...

kızlar Allah razı olsun hepinizden.
cok şükür atlattık. saat 3 gıbı atesı duzeldi. ama hâlâ halsiz, uyumak ıstıyor hep.
bu haline bıle cok şükür. arada bi gülüyor :)

gelelim yedıklerıme....
dun aksam görümcem yemek hazırlamıstı onda yedık. (ben bısey yapmayıp sureklı pıtırcıkla ugrastıgım ıcın.)
  • 4 köfte
  • 1 küçük kase haslanmıs makarna (oyle yeıdgımı bılıyor ayırmıs )
  • salata

sabah: 2 yumurta+dereotu+pulbıber ve kekikle yaptıgım omlet
öğle: taze fasulye ve kabak ile yaptıgım türlü gıbı bısey. yagsız tuzsuz+yogurt
aksam: öğlenın aynısı olucak. yemek yapıcak dermanım yok zaten.

sevindim canım ben de merak ediyordum 2 güne kendine gelir merak etme normal yoruldu vücudu garibimin maaşaallah ...rabbim bir daha göstermesin inşaallah amin

Bugünkü menüm;
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği, 2 yk.lorum içine yumurta, 1 domates
Ara:Şekersiz sütlü nescafe,2 galeta
Öğle:1 kase domates çorbası
Ara:Şekersiz türk kahvesi,1 dilim fırında kabak
Akşam:Canım hiç yemek istemedi.22:00 da 1 kase yoğurt yedim.

Merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim 2. Kızım geliyor inci tahminin doğru çıktı. Bu arada moralim bozuk bebeğin beyninde kist varmış yüzde 90 6. Aydan sonra kayboluyormuş. Büyürse tehlikeliymiş:-( zekasinda bi problem olmaz ama sara ve epilepsi olabilir dedi. Haftaya cuma detaylı ultrasona giricem. Inşallah geçmeyecek birşey değildir.

Çok üzüldüm arkadaşım.İnşallah düzelir.İçini rahat tut.Sende lütfen benim için dua et.Bizde bebek yapmak için uğraşıyoruz.Ama hep hayırlısıyla diye dua et.

merhaba canım

allah sağ salım kucağına vermeyı nasip etsin.allah korur o meleği allahın izniyle hiç bir şey olmaz.takma kafana üzülme sen kendine iyi bak yeter ama bizi de habersiz bırakma canım

Çok üzüldüm arkadaşım.İnşallah düzelir.İçini rahat tut.Sende lütfen benim için dua et.Bizde bebek yapmak için uğraşıyoruz.Ama hep hayırlısıyla diye dua et.

selam canım dualarımız senile yeterkı umidini kayıp etme herşey istediğin gibi olur tez zamanda senden iyi haberler duayacağız inş.

günaydın canım arkadaşım
nasılsın şimdi ben bugun buraya dün neler neler yedim onu anlatacağım sende bascan fırçayı bekliyorum ama sonunda kazanan yıne benı bunuda unutma
harbi benım metobolizma bir tuhaf ama olsun sabah sabah yuzum güldüye da ne isterim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sabah kahvaltı
1 yumurta
1 lokma peynır
1 dilm ç.ekmek
domates salatalık

ara (bunları saat başı yedim
saat 10 da 1 erik
saat 11 de 1 avuç kadar badem kuru üzüm
yeşil çay

öğlen
4 yk kadar barbunya
3 yk kadar pirinç pilavı(bunu yiyince o kadar rahatsız oldum kı anlatamam tövbe bida yermıyım )
salata
cacık

ara
1 armut
1 elma

saat 17,30 gibbi çocuklara pizza yapmıştım 1 lokma yedim

akşam saat 18,30

2 kepçe bol acılı yeşil mercimek

ara saat 21 de
yarım elma
1 dilim karpuz
1 adet salatalık
1 adet erik

şimdi bana oha dediğinizi duyar gibiyim bunları yedim kesin benım tartı 66 olur diye bekler ken bide sabah ne göreyım tartı 63,30kg geldi indim çıktım herhalde 5 kez indim çıktım hep aynı soya oluyo bu iş arkadaşım hedefimi az kaldı

inşallah bir problem çıkmaz da sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın...

yasemin oha demedim ama pilavı okuyunca gözlerim büyüdü hele birde pizzayı görünce gözlerim yuvalarından fırlayacaktı nerdeyse yapma arkadaşım yapma yemee...
bak hedefine de az kalmış bunu baltalama..sen ki aylardır uğraşıyorsun yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…