Selam kizlar, napiyonuz bi bakayim dedim ama bugun herkes kacak sanirim..
Minnak, gecmis olsun canim, simdi nasil bebegin? Umarim duzelmistir..
Ben iyiyim merak eden varsa )) bir suredir kilomu hic yazmadigimi farkettim... 59.2 ile 59.9 arasi degisip duruyor kizlar... Ve bu sekilde durdurmak cok zor ))))) kilo vermeye calismak daha kolaydi valla.. Doktorumla en son yazismamda ( bahsettim diye hatirliyorum) bana bundan sonraki kilomu 6 ayda vermemi soyledi... Yani 55 kiloya dusmek istesemde bunu bir anda degil 6 aylik bir sure icinde yapmaliymisim... Bunun sagligimla bir ilgisi yok merak etmeyin masallah cok saglikliyim )))
Tek sorun kemiklerimin fazla esnek olmasiymis.. İlk gittigimde bir test yapmisti, kemiklerim ve vucut yapip fazla elastik cikmisti... Kucuklugumden beri cok kolay egilip bukulebilen bir yapim vardi zaten... Bu sebepten kemiklerim aci ve agriyi cabuk hissetmiyormus... Ve su anda vucut yapima gore ideal kilomdaymisim bu yuzdende 55 kiloya inmek istiyorsam bunu 6 aylik sure icinde yapmaliymisim... Bakarmisiniz duruma ya? Yuzdum yuzdum kuyruguna geldim simdide kilo almamaya ve vermemeye calisiyorum ))))) ayda 1 kilo vermek cok zor cooookkkk... Benim bunye alismis gunde 100 gr da olsa kaybetmeye.. Bu ayi 59 ile kapatmaliyim, onumuzdeki ayi ise 58 ile... Birde onumuzdeki ay sonu dr kontrolu var eger zayiflamis olursam canima okur )))))
İlk defa zayiflarsam azar isitcem ne guzel )))))))
Yeme duzenimde bir degisiklik yapmadim, hala ayni ama spor yapmiyorum bir suredir o yuzden kilo vermiyorum sanirim.. İyi de oldu yoksa ben bu 4 kiloyu cok rahat 1 ayda veririm..
Cok konustum gene, e napiim kimse yok bende kendi kendime konusayim dedim ))
Ha bi de sayfamiza yazan arkadaslardan anladigim kadariyla bizim diyetimize uyup basarisiz olan kimse yok, ne guzel ))
Bizim diyetimizi harfiyen yapip kilo veremeyen varsa yazabilir mi lutfen? Merak ettim de... Farkli metabolizmalarda nasil isliyor bakalim...
Hadi sevgiyle kalin
Gene gelicem ))
ay canım hoşgeldin senın yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor bizi ihmal etme bakem özlüyoruz senı
ilk yorumu ben yazam senin diyetle ben kılo veremiyorum dermışim bazen gram gram gidiyor bazende yukseliyor bende sanırım bu 4 kg veremicem canım geç gidecek toplam diyet yapma sürem 184 gün yanı 6 ay 4 gün olmuş benden gidem topu topuna 10,50kg
ya bende 3 gündür yıne kabızlık başladı kahvemıde içiyorum ama bir şey yapmıyorum bu hafta hiç spor yok malum okul açıldı eksikler uğraşıyoz vaktım kalmıyor biliyorum bahane bunlar ama haftaya tam gaz devam spora belkı spor yapmadım içinnde kabızlık sıkıntısı yaşıyorumdur olmazsa ilaçımı kullanıcam of bayadır kullanmıyordum neyse
insanların benım inceldiğimi fark etmesi ne güzel bir duygu şimdi bir kişi daha söyledi kimse tutamaz artık benı
bekle 60 kg ben geliyom
bu sefer kendime bende inanıyorummmgünaydın
iyi haftalar bol zayıf günler
ay insira kocana verdik veriştirdikde sana geçmiş olsun demedim çok geçmiş olsun sana bişi olmamışya buna şükür hanı derlerye cana geleceğine mala gelsin
zaten arabada çarpmadan öğrenilmez (bende ders alırken hocayı beklemeden ağaca toslamıştım )ondan sonra allah şükür bişi olmadı ama bu sabah küçük bir kaza bende atlatım bayanızya trafıkte herzaman sıkıştırırlar bugun yıne sıkıştırdı minübüs biri son anda direksiyonu topladım eğer toplamasam arabıyı sağa yatırıyordum biranlık işte neyse allah korudu
karabiberim hedefime az kaldı ama kendi hiç sıkmıyorum canım ben artık kılocuklarımın yaavaş gitmesine alıştım o yuzden bayramı bıraktım yılbaşına gitsin geç gitsin hiç gelmesin geri ama senin çıtır biri olacağına inanıyorum
bugun kılom 64,50kg bunada şükür.
inşirah gecmiş olsun tatlım. arkadasların yazdıklarını aynen yazmıcam onlarla hemfikirim :)
karabıber sen nerdeydın kac gundur? face ten yazıcaktım artık noldu bu hatuna dıye.. pıtırcık gunduz 2 saat uyuyor. boyle yapmazdı gece delıksız uyurdu ama bu 3-5 gundur sıyırıcam dun gecenın bı yarısı zaten tartıstık kocacımla. moralım 0.
soyacım dicek söz bulamıyorumRabbim gani gani rahmet eylesin, şefaatçiniz olur inşaAllah
evet gelelim bana bugun kilom 62.6 :)
kalkınca 2 bardak su
kahvaltım:
1 yumurta
1 bardak süt
midemi çamasır sıkar gıbı sıkıyorlarsanki. hiç bişey yıyesım yok sinirden
kanser olcam yakında...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorummdün eşimin dogum gunuydu ve bir sürü hayal kurmustum ya hani :S hepsi mahvoldu
pıtırcıgımın dun öğle 12 de ateşi cıktı 15 dk ıcınde 39.3 :S
apar topar acile gıttık
ordan cıkarken 37.5 a dusmustu atesi.
eve geldık gene aynı
dun sabahtan berı uyumuyorum.
gece korkudan öldüm tek basımaydım. gram uyumadım, 5-10 dkda bır atesını ölçtümhavale gecırır dıye :S basım nasıl agrıo bılsenız :S
agzıma bısey koyamıorum :S yara cıktı agzımda hemen
hala atesı yuksekfitil attım, surup verdım, dus aldırdım, üstü soyunuk yatıo. son dustan sonra kollarıyla bacakları sogudu ama govdesıyle bası yanıyor
bı onerınız varsa yazarsanız sevınırım kızlar
sabahtan berı sadece 2 kepce corba içtim ve bıtane haslanmıs baget yedım kızıma suyuyla corba yaptım
yemedi amasadece su ıcıyor arada süt o kadar
dün eşimin dogum gunuydu ve bir sürü hayal kurmustum ya hani :S hepsi mahvoldu
pıtırcıgımın dun öğle 12 de ateşi cıktı 15 dk ıcınde 39.3 :S
apar topar acile gıttık
ordan cıkarken 37.5 a dusmustu atesi.
eve geldık gene aynı
dun sabahtan berı uyumuyorum.
gece korkudan öldüm tek basımaydım. gram uyumadım, 5-10 dkda bır atesını ölçtümhavale gecırır dıye :S basım nasıl agrıo bılsenız :S
agzıma bısey koyamıorum :S yara cıktı agzımda hemen
hala atesı yuksekfitil attım, surup verdım, dus aldırdım, üstü soyunuk yatıo. son dustan sonra kollarıyla bacakları sogudu ama govdesıyle bası yanıyor
bı onerınız varsa yazarsanız sevınırım kızlar
sabahtan berı sadece 2 kepce corba içtim ve bıtane haslanmıs baget yedım kızıma suyuyla corba yaptım
yemedi amasadece su ıcıyor arada süt o kadar
Merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim 2. Kızım geliyorinci tahminin doğru çıktı. Bu arada moralim bozuk bebeğin beyninde kist varmış yüzde 90 6. Aydan sonra kayboluyormuş. Büyürse tehlikeliymiş:-( zekasinda bi problem olmaz ama sara ve epilepsi olabilir dedi. Haftaya cuma detaylı ultrasona giricem. Inşallah geçmeyecek birşey değildir.
Merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim 2. Kızım geliyorinci tahminin doğru çıktı. Bu arada moralim bozuk bebeğin beyninde kist varmış yüzde 90 6. Aydan sonra kayboluyormuş. Büyürse tehlikeliymiş:-( zekasinda bi problem olmaz ama sara ve epilepsi olabilir dedi. Haftaya cuma detaylı ultrasona giricem. Inşallah geçmeyecek birşey değildir.
Çok üzüldüm arkadaşım.İnşallah düzelir.İçini rahat tut.Sende lütfen benim için dua et.Bizde bebek yapmak için uğraşıyoruz.Ama hep hayırlısıyla diye dua et.
Ahhhh ahhhh benim aptal kafam ahhh
Yukardaki yaziyi yazarken yasemin haric diye not eklemeyi unutmusum ben ))))))))))))))))
Senin kadar bunyesi inatci baska birini gormedim yasemincim ustelik seninle neler neler denedik biliyorsun... Seni universite de tez konusu yapmak lazim bence )) daha once yaptigin diyetlerden mi yoksa baska birsey mi bilmiyorum ama senin kilo biraz yavas ilerliyor yapacak bir sey yok... Gitsinde yavas gitsin be yasemincim... Yapisip kalmasinlar yeterki bosver... Bak bende ayda bir kilo vermeye ugrasicam artik )) birlikte cabaliycaz bundan sonra ))))))
günaydın canım arkadaşım
nasılsın şimdi ben bugun buraya dün neler neler yedim onu anlatacağım sende bascan fırçayı bekliyorum ama sonunda kazanan yıne benı bunuda unutma
harbi benım metobolizma bir tuhaf ama olsun sabah sabah yuzum güldüye da ne isterim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah kahvaltı
1 yumurta
1 lokma peynır
1 dilm ç.ekmek
domates salatalık
ara (bunları saat başı yedim
saat 10 da 1 erik
saat 11 de 1 avuç kadar badem kuru üzüm
yeşil çay
öğlen
4 yk kadar barbunya
3 yk kadar pirinç pilavı(bunu yiyince o kadar rahatsız oldum kı anlatamam tövbe bida yermıyım )
salata
cacık
ara
1 armut
1 elma
saat 17,30 gibbi çocuklara pizza yapmıştım 1 lokma yedim
akşam saat 18,30
2 kepçe bol acılı yeşil mercimek
ara saat 21 de
yarım elma
1 dilim karpuz
1 adet salatalık
1 adet erik
şimdi bana oha dediğinizi duyar gibiyim bunları yedim kesin benım tartı 66 olur diye bekler ken bide sabah ne göreyım tartı 63,30kg geldi indim çıktım herhalde 5 kez indim çıktım hep aynı soya oluyo bu iş arkadaşım hedefimi az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?