benden bu tunık olayından kustum kızlar uzerıme bısey almadan rahatca cıkmak ıstıyorum yazın dusunsenıze hırka gıymek ne kadar zor olsada mecbur gıyıyorum yaglarımı kapatsın dıyeee offf bıtsın bu ısgenceyasemin bende artık basenlerimi kapatmak için uzun tunik tarzı kıyafetler giymek istemiyorumm
canlarım.... oglen kocısle alısverıs merkezındeydık benı yemeye cagırdı bende oglusumla gıttım.menude bol salata ızgara tavuk 2 parcada kofte toplamda ıkısı 1 porsıyon yanı yedım ve yarım lıtrede su tukettımtoplamda sımdıye kadar2 lt suyumu tukettım aksamada ıspanak yemegı yapıyorum onu yıycem...bırazdanda yesıl cayımı ıcıp spora gıdıcem her tarafım hamlamıs dunku spordan bakalım bugun ne olcak...cmtsı baslamıstım cmtsı tartılıp yazıcam...azmın elınden bu sefer bu lanet olasıca yaglar kurtulamayacak:))))
sızlerı sevıyorum ...ç
dışarda yemeğe çıkıp o kadar seçenek içinden en sağlıklısını yemek
tebrik ediyorum
azminin dewamını diliyorum
ufacık bi not:belki sadece köfte ya da sadece tavuk olsa daha iyi olabilirdi
yine de harikasın
zayıf olmak mı
şişko olmak mı[/QUOTE
TUTTUM BU SÖZÜNÜ CANIM
HOŞGELDİN ARAMIZA
BURDA DİYET YAPAN ARAKADAŞLAR BÜTÜN YÖNTEMLERİ DENEDİLER(özellikle ben) ŞOK DİYETLER İLAÇLAR VS İŞTE HİÇBİRİ UZUN VADEDE OLAMDIĞI İÇİN 5KG VERDİYSEM 10 KG GERİ ALDIM O YUZDEN İLK HEEFİMİZ YEMEK YEMESİNİ ÖĞRENMEK YANI SAĞLIKLI VE DÜZENLİ BESLENMEK AMACAIMIZ (BEN ÖZELLİKLE DÜN GERÇEKTEN SAPITMIŞTIM AMA BUGUN BOMBA GİBİYİM PAZARTESİYE KADAR TARRIM 71KG GÖSTERECEK KENDİME İNANIYORUM VE GÜVENİYORUM )ÖRNEĞİN ARKADAŞIM BANA YEMEK ISMARLAMAK İSTİYOR ŞİŞ VE PİYAZ REDDETİM YEMEDİM DEMEK Kİ NEYMIŞ HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR
SOYA SOSUN DEDİĞİ GİBİ HAYAL EDİYORUM KENDİMİ BEN AMA AÇIK BİR RENK BLUZ DİZ ÜSTÜ MİNİ BİR ETEK AYAĞMDA SANDALETLER NASIL SİZCE GİYECEĞİM BU YAZ SENDE ÖYLE YAP
SU DİYETİ BENCE HİKAYE BELKI KİLO VERİRSİN AMA VERDİĞİN KİLO YAĞDAN OLMAZ SUDAN GİDER
TABİKİ KARAR SENİN
YENİ BAŞLAYAN BİR ARKADAŞ İÇİN SOYA SOSU BİR ÖRENK MNÜ YAZDI BİR BAK İSTERSEN
zaten kofteler cok ufacık serce parmagımdan kucuk 3 tane getırmısler :))) onuda oglus yer dıye soledım 1 tanesını yedı...yoksa benım tercıhım sırf tavuktan yana olacaktı o tavuk yemıyoda:)))
tesekkur edıyorum canım benım gıbı sızlerdekı azımde benı bu duruma getırıyoooo:)))
kocama soledım bole boleee kızlarla bırlıkte zayıflıyorum benımde artık bır grubum var dedım bana sımdı soruyoo sızın kızlardan rejımı bozan yok dımı dıye:)))
kızlar napıyooo yedıklerını y6azmıycanmı dıyo aksam yemekten kalkınca yazcam dıyom o benden heyecanlı garıbım:Ç)))) karısı zayıflıycak ya:))))
onun gobek ne olcak onu bılmıyorum ama:)))
o da bızle gaza gelıp verebılır kızlar valla benım yedıklerımden tercıh edıyo yesıl cayı hıc sevmez ıcmeye basladı aksam banada yap fılan dıyo:)))
hadı hayırlısı onemlı olan sonuc gormek cok ıstıyorum bılıyorum hepımız cok ıstıyoruz ınsallah gıdıcek:))))
spor hocamda cok ıyı cok sevecen bır ınsan...zayıflatamadıgı kımse yok...ama ben yınede korkuyorum sankı olmayacak gıbı gelıyooo bunun sebebıde her seferınde husranla sonuclanan dıet oykulerım....korkuyorum cok korkuyorum ....
bugün çok acıktım neden anlamıom devamlı yiyesim var meyveyle geçiştirdim adetli olmak bunu etkiler mi acaba
canım 71 gorcen ben emınım bundan cok azımlısın sakın sen moralını bozma hıcbırsey kılo vermemıze engel olmamalı...bende kendımı bu yaza straplez ucus ucus bır elbısenın ıcınde hayal edıyorum herkezler ımrenerek bakıcak...
adet olmak bi kadının herşeyini etkiliyor kafanı değişik şeylere motive etmeye çalış
bak kızlar zayıflayınca ne giyceklerini düşünüyolar
sende dene bi:)
velhasıl yememek için herşeyi dene
benimde zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benimde zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün diyetisyen kontrolum vardı doktor iyi gidiyorsun dedi kocaman bir bonus gunüm var :)) ama o kadar asırı reng sancısı çekiyorum ki doktora çok zor gittim geldim kadın olmak neden bu kadar zor kilo ver reng ol her şeyle sen ilgilen isyanlardayim bugün:)) bu arada 2.5 ay olmuş toplamda 10 kilo vermisim aferim bana balayinda bikinilerine gunuslenmek için sabirsizlaniyorum:)) çok zayif olucam Cook :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?