Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

arkadaşlar merhaba,
ben de zayıflamak istiyorum. birkaç haftadır yürüyüş bandında yürüyorum. sabahları yarım saatle başladım.çok yavaş yürüyordum.çünkü kilolarımdan dolayı bel ağrılarım oluyordu. boyum 1,55 - kilom 66 ve ilk önce 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. dün sabah 45 dk da 3 km yürüdüm. akşam da 35 dk da 2,5 km. yani toplam 5,5 km. üstelik de akşam yürüyüşümde sauna eşofman vardı. sabah da 35 dk kadar yürüdüm yani yine 2,5 km. fakat tartılmadım. ya zayıflamadıysam diye. sabah kalktığımda büyük bir bardak su içtim. yürüyüşten sonra da 1 kibrik kutusu kadar peynir, 3 tane zeytin, 1 domates, birkaç dal maydonoz ve küçük bir dilim ekmek. kepek değildi ama şimdi işyerindeyim.az önce rezene çayı içtim. biraz içimi baydığı için yanında 1 tane kuru kayısı yedim. öğlen de special k yicem yoğurtla birlikte. yanımda 1 tane de elma var. şuan için ii bir menü gibi görüyor. fakat bazen bir anda kontrolü kaybedip çikolataya saldırabiliyorum. kilo verememenin en önemli nedenlerin bir tanesi bu ve bir diğeri ise akşam yemeğinde sonra eşimle çayın yanında kuruyemiş. fakat 2 gecedir kuruyemiş yememek için başka şeylerle ilgileniyorum. fakat her an eşimin 'ya çayın yanına bir şey yok mu?'demesiyle sihir bozulabilir. sanırım desteğe ihtiyacım var. belki de bu sabah cilt bakımıyla ilgili konulara bakmak için girdiğin bu forum beni güzel bir gubun içine sokmuş olabilir.sabırla okuduğunuz için teşekkür eder, destekleriniz beklerim.

olacağız tatlım istediğimiz kiloya ulaşacağız

GERÇİ ÖĞLEN OLDU YA ARA ÖĞÜNÜM

1 yeşil elma,yeşil çay ,2 adet eti form

HATTA 2 BARDAK YEŞİL ÇAYIMI İÇİYOM

YA İŞ ÇOK OLDUĞU İÇİN SUYU AZALTTIM SADEV DA 1 LT İÇTİM BİLİRSİNİZ İÇİN WC İLE AKRABA OLUYORUZ

hoşgeldin aramıza

canım hoşgeld aramıza

karar vermen süper bence
zamanla ve yavaş yavaş kurtulacağız bu ağırlıklarda hep beraber kurtuldukçabu ağırlıklardan kendimize yıllardır neler yaptığımızın farkına varacağız

inaşallah

işte eşin öyle dediğinde getir bırak yesin
sen kaybol ordan:)
girebilirsen gir yaz buraya muhakkak destek olan çıkacaktır burdan
sabah kahvaltın güzel
ama ekmek çok önemli biliyosun çavdar ekmeği tüketmelisin veya tam buğday ekmeği beyaz ekmek inanılmaz etkiliyo
bol su içmeyi unutma her ne kadar wc problemi olsada işyerinde artık onu yerken düşüncektin diyorum ben kendime çünkü saat başı wc deym
yeşil çay içebilirsin yeşil elmayla.yanımda elma var demişsin umarım yeşil ekşi elmadır.
ben sabahla öğlen arasında bi yeşil elma muhakkak yiyorum ve midemin yanması geçiyor.
yürüyüşlerin çok güzel böyle dewam et evdede mekik falan ekleyebilirsin üzerine
sauna şort var bendede her akşam evde onla spor yapıyorum acayip iyi geliyor bana
hadi bakalım tekrar hoşgeldin
inşallah gönlünce olur herşey:)

nativefly sana ve diğer hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ederim. tavsiyelerini dikkate alıcam. ekmeği çavdar ekmeğiyle değiştiricem. bol bol su içmem lazım. ama sürekli wc ye taşınıyorum. ve bazen midemi kazındırıyor. elmaya gelince o da yeşil ama ekşi elma değil.hafta sonu eşimle alışveriş yaparken yeşil ekşi elma da aldık. hatta ben almak istemedim ekşi diye. ya nasıl da denk geldi enteresan. evde yeşil ekşi elma var.akşama mutlaka bir tane yiyeceğim.yeşil çayım yok. fakat hemen alacağım.hatta onun da organik olanı var.babanem köyden toplamıştı. ya herşey var.sadece benim azimle yapmam lazım. yazıkların için tekrar teşekkür ederim. inş. hepimiz için herşey gönlümüzce olur :))

ara ögün yarım muz ve mandalin

öğle yemeğim
1 tabak sebze güveç yağ çok çok çok düşük oranda
1 dilim bugdy ekmeği
1 kase cacık

ben bi lokma yemek 3 kaşık cacık içtim ayran ve cinsi daha çabuk tokluk olusturuoda bende

bide kızlar bi tabaga bi kepçe mi yemek koyuyosunuz 2 mi

kızlaaarr bende size katılabilir miyiiim!!

iyice şiştim kendime sinir oluyorum, kiyafetlerim doğru düzgün olmuyor birde daha yaşım 22
83 kiloyum kızlar 83!
kendime uzak hedef olarak 58 koyuyorum. komik gelebilir belki ama 58 olmak istiyorum ben...
yakın hedef.. daha bilemiyorum.. bugun annemin isteği üzerine su orucuna başladım. 3 gun sadece su içiliyor yemek yemek yok...
böyle şeyler çok sağlıksız geliyor, daha fazla kilo bile alınabileceğine inanıyorum. asla normal düzenin dışında olan bir diyet yapmak
istemiyorum. yüzden karatay dukan gibi diyetlerden hazzetmedim.. normal hayatımda sürekli yapabileceğim bir yemek düzeni oluşturmak istediğim..

burayı bu acıdan daha mantıklı buldum. ama galiba birşeyleri tek başıma yapamayacağım

öncelikle topic sahibine sonrada çaba sarfeden butun arkadaşlara başarılar diliyorum... Umarım ben de başarılı olabilirim..

öncelikle hoşgeldinn

su diyetini ilk defa duydum ama bence çok sağlıksız

biz burada diyetten çok sağlıklı beslenme biçimi oluşturuyoruz
kilolarda bu sayede gidecek ihşallah

Bugun öğle yemeğin yoğurtlu ıspanak,salata (marul)

ve suyum 2 lt yaklaştı

bence kepçe olarak değilde kaşık kullanırsan ölçmek daha kolay oluyor

hem 1 kepçe yerine 4 kaşık kulağa daha hoş geliyor
psikolojık olarak fazla yiyyormuşsun gibi

herşey karar vermekle ilgili canım sen kararını ver
bunu başarıcam de zaten gerisi geliyo inan bana
hadi kolay gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…