Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

öncelikle hoşgeldinn

su diyetini ilk defa duydum ama bence çok sağlıksız

biz burada diyetten çok sağlıklı beslenme biçimi oluşturuyoruz
kilolarda bu sayede gidecek ihşallah

teşekkür ederim. hoşbulduk

işin açığı bence de oldukça sağlıksız.. Ama annemi kırmak istemedim 3 günlük birşey yapayım o kadar istiyor madem dedim..
ama sonrası içinde artık verip kurtulmak istiyorum. bu şekilde herşey çok daha zor geliyor

HOŞGELDİN ARAMIZA

BURDA DİYET YAPAN ARAKADAŞLAR BÜTÜN YÖNTEMLERİ DENEDİLER(özellikle ben) ŞOK DİYETLER İLAÇLAR VS İŞTE HİÇBİRİ UZUN VADEDE OLAMDIĞI İÇİN 5KG VERDİYSEM 10 KG GERİ ALDIM O YUZDEN İLK HEEFİMİZ YEMEK YEMESİNİ ÖĞRENMEK YANI SAĞLIKLI VE DÜZENLİ BESLENMEK AMACAIMIZ (BEN ÖZELLİKLE DÜN GERÇEKTEN SAPITMIŞTIM AMA BUGUN BOMBA GİBİYİM PAZARTESİYE KADAR TARRIM 71KG GÖSTERECEK KENDİME İNANIYORUM VE GÜVENİYORUM )ÖRNEĞİN ARKADAŞIM BANA YEMEK ISMARLAMAK İSTİYOR ŞİŞ VE PİYAZ REDDETİM YEMEDİM DEMEK Kİ NEYMIŞ HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR

SOYA SOSUN DEDİĞİ GİBİ HAYAL EDİYORUM KENDİMİ BEN AMA AÇIK BİR RENK BLUZ DİZ ÜSTÜ MİNİ BİR ETEK AYAĞMDA SANDALETLER NASIL SİZCE GİYECEĞİM BU YAZ SENDE ÖYLE YAP

SU DİYETİ BENCE HİKAYE BELKI KİLO VERİRSİN AMA VERDİĞİN KİLO YAĞDAN OLMAZ SUDAN GİDER
TABİKİ KARAR SENİN
YENİ BAŞLAYAN BİR ARKADAŞ İÇİN SOYA SOSU BİR ÖRENK MNÜ YAZDI BİR BAK İSTERSEN

tabi öncelikle hoşgeldin canım 58 kilo istiyosun ama tabi boy da önemli
su diyeti diye bi diyetten bahsettmişsin çok sağlıksız bi diyet olur o
zaten bizim yazdıklarımızı okumuşsundur
en sağlıklısı bence bu belki bi haftada 3 kilo verdirmez ama bana 12 günde 2.7 kg verdirdi
bende 89 kilo başladım
rahat ol çaresizlik içinde şok diyetlere saldırma
sonuçları daha kötü oluyor çünkü
kendi vücudunu tanıyosun değil mi
neleri fazla yediğini elbette biliyorsun
onları tamamen çıkart hayatından
tabi önce kararını ver
zayıf olmak mı
şişko olmak mı

yasemin bende artık basenlerimi kapatmak için uzun tunik tarzı kıyafetler giymek istemiyorumm

öncelikle benim bitirmem gerek, biliyorum. 95 kiloydum gecen yıl o zamandan bu yana verdim. özellikle yazın cok verdim kilo. yurtdısındaydım ramazan ayında bile durmaksızın dışarıdaydım 3 ay boyunca hergün koşturuyordum eve döndüğümde bir kaç kilo bile almıs halimle 78 dim. ama hiç önemsemedim bak veriliyormuş birşey yapmadan dedim yaktığım enerjiyi düşünmedim üstüne aldım şimdi onun pişmanlığını cok yaşıyorum...

su diyeti bir işe yaramayacak sadece annem mutlu olacak :) düzgün birşekilde sonrasında diyet yapmay istiyorum. aslında diyet olarak bile değil hayatıma yemek düzeni oturtmak istiyorum...

istediğim daracık bir kotla harika görünebilmek... ve çok güzel bir gelin olmak...

canım boyum o kiloyu kolay kolay kaldırabilecek bir boy değil tabiki de.. 166 boyum var.
zayıflamayı istiyorum, artık bu halime katlanamıyorum, arkadaşlarmla çekilen her resimde sadece çirkin görünen değil resmi bozan kişi oldugumu düşünüyorum..
kararım kesinlikle zayıflamak sonuna kadar bu defa! bu baharı boş geçirmeyeceğim. güzel havalar yürümek koşmak için ideal, meyve sebzenin en yoğun olduğu zamanlar. şimdi olmak zorunda artık. buna karar verdim..
yüzmeye gidiyorum haftada 4 gün. ayrıca üniversitede okuyorum evimle okulun arası 10 km kadar o yolu gidişte olmasa bile dönüşte yürümek istiyorum. yürüyerek çok kilo verdim en ideal olduguna inanıyorum ama durduk yerde yürümeyi sevmiyorum. ancak biryere gidip gelmek için kullanırım..
artık zayıf olmak dilediğim yerden dilediğim kıyafeti almak istiyorum...
mezuniyet törenimiz var haziranda en azında 15 kg ya yakın o zamana kadar vereyim istiyorum. bunu önemsiyorum. geç bile kaldım farkındayım ama daha da gecikmeden bunu toparlayabilirim.. yani umarım..

canım geç kalmadık bugun itibariyle hazirana tam 61 gün var inşallah gidecek ve sen o mezuniyetin en güzel kızı olacağına inanıyorum

teşekkür ederim yasemincim.. umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz :)
sayenizde buna olan inancımda arttı
evet o mezuniyete yetişmem lazım :) güzel bir kız olup sizede resimlerimi göndereceğim
farkı hep birlikte görürürz umarım :)

Son düzenleme:
Hepimiz er yada geç hedeflerimize ulaşacağıız ama şunu unutmayın bu kiloları 3 ve 5 günde almadık

istediğimiz ne varsa giyip buraya koyacağız buraya hepimizde

inanın azmim arttı :) daha bir enerjik hissetmeye başladım kendimi :)
teşekkür ederim hanımlar :)
hep birlikte başaracağız inşallah bunu da :)

bugun benim için sadece su içerek gececek sanıyorum.. limonlu içmeyi düşünüyorum suyumuda. soda da içerim büyük ihtimal.
yani bol sıvılı bir gün olacak :)

yarın bir misafirim gelebilir şehir dışından yeme düzenimi bozmadan onunla birlikte olacağım ama su diyetini büyük ihtimal yapmayacağım.

celudar lütfen bunu bir kontrol et derim

bununla başlayabilirsin

kendini kötü hissetiğinde hemen buraya yaz motive olursunn
azim ve kararlılık en önemlisi
başaracağını sende biliyorsun bizde:)

celudar lütfen bunu bir kontrol et derim

bununla başlayabilirsin

sağol yasamincim demin aradımda bulamadım bunu iyi bir örnek olmuş dikkate alayım bunuda.

kendini kötü hissetiğinde hemen buraya yaz motive olursunn
azim ve kararlılık en önemlisi
başaracağını sende biliyorsun bizde:)

:) hep birlikte başaracağız evet buna inanıyorm :)

sabah: Kepek ekmekli peynirli tost -yeşil çay
Ara:Bir adet yeşil elma
Öğleomates,salatalık,3-4 tane yeşil zeytin,bir dilim kepek ekmeği ve ayran
Ara:3-4 adet etiform bisküvi

selam
ara öğün
1 yeşil elma 2 adet etiform çubuk 1 fincan yeşil çay

akşam görüşürüz
ben 16 da çıkıcam

bye

Kızlar bir arkadaşımız da demiş plates çok çabuk kilo verdiriyo hem spor da sağlığımıza iyi gelir. Yapsak mı? :44: Burda her yerde aradım yoktu ısmarladım bi mağazaya.Getirince başlıcam ben

Nasıl yapıldığını bilmiyorum yuvarlanırım artık topun üstünde

Perhizim iyi gidiyor bu arada Sağlığımı bozmadan kilo vermeye çalışıyorum.Baş dönmesi falan filan istemiyorum

Spor da yapıyorum göbek atıyorum mekik çekiyorum diğer değişik hareketler falan

İnşallah verebilirim.Çok fazlam yok zaten 5 kilo versem bana çoook yeter.

Bu arada bir beden incelmek için kaç kilo vermek gerekir acaba Soya?

bende hiç yapmadım plates ama merak ediyorum çok isterim aslında.
ama hareketler yanlış yapıldığında ters tepki yapıyomuş diyolar
eğer doğruysa nası olur bilemedim
dvd falan var ya onla yapılır mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…