Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

iyi geceler soyacım uyyuom ben öptüm sizi sabah okurum yorumlarını iş durumun ne oldu hepsini yaz
ben bugun pilatesede başladım zayıf geceler

Görüşmelerim bitti ))

İlk iş görüşmem güzeldi, bu hafta yada pazartesi tekrar çağırabilirler (ne olur çağırsınlar, çoookkk istiorum )))
İkinci görüşmem berbattı, acayip sinirlendim, adamları dövmek istedim o derece yani )))
İstediğim konumu sağlıyorlar fakat istediğim parayı vermiyorlar diye, başka bir sebebi yok ))
Yapacağım iş müdürlük ama teklif ettikleri para o kadar komikki adamları ne yapsam acaba diye aklımdan bin tane düşünce geçti, birde beni ikna etmeye çalışmadılar mı aman allahım...
Ben sizi ararım dedim çıktım, hep onlar demeyecek ya )))))))

Birde bugün öğlen yarım saat vaktim vardı 2 görüşme arasında, bir cafeye gidip bir şeyler yiyeyim dedim...
Kendime yağsız kepekli bir tost ve yeşilçay söyledim...
Gelen tabağı anlatayım önce ))

Koca bir kepekli kaşarlı tost (2 parçaya bölmüşler)
5-6 adet elma dilim patates
2 salatalık dilimi
2 domates dilimi
2 yaprak nane
2 yaprak kıvırcık

Tostun 1 parçasını, salatalık dilimlerini ve nane yapraklarını yedim ve yeşilçayımı içtim ))
Hesabı ödemeye gittim, adamla aramda geçen konuşmayı aynen yazıyorum ))

- Kalanları paket yaptırayım mı hanımefendi?
- Yok teşekkür ederim
- Pardon, acaba beğenmediniz mi?
- Yoo çok güzeldi, teşekkürler ))
- Peki neden yemediniz, paket yapalım?
- Diyetteyim o kadar yeterli teşekkürler ))
- Diyettemisiniz? O kadar kilonuz yok ki?
- Çok teşekkür ederim DDDDDDD

Muhteşem bir şey bunu duymak ))
Adam gerçekten şaşırdı... Ve ben gerçekten 77,400 kiloyum (bu sabah tartılmadım, hala hasta olmadığımdan korkuyorum ))))
Adamın gözleri bozuk desem değil, nezaketen desem değil, çünkü para öderken sohbete devam ettik, gayet samimiydi ))

akşamda kardeşime gittim yemeğe, canım o da benim için ayrıca yağsız yemekler yapmış belki onlarıda yemem diye brokoli yapmış, çorba yapmış ))
Eniştemde geldi sonra ve ilk sözü "baldız sen acayip zayıfladın ha" oldu ))))))

Bugün bana dokunmayın çok keyifliyim )))

Selam kızlar sporuma gittim aksam esım geç gelince yemek saati maalesef20.00 oldu yemekte 1 kepçe mantar çorbası 4 kasık yogurtlu ispanak yemeği iki dilim etimek yedim kızlar bide salata...

benim adet dönemimde diyete başlamam daha mı iiii oldu sizce yarın bi hafta oluo başlayalı diyetime ve azimle devam ediyorummm

Buraya artık çok fazla kişi geliyor, sizde farkındasınız ))

Artık her gelen için diğer topiklerdeki yazılarını araştıracağım öncelikle...
Hem bu topikte bizimle olup hem diğer topiklerdeki gruplarda olan kişileri istemiyorum çünkü...
Bir kaç kişiye rastladım bu şekilde gelenler arasında (sadece okuyup gidenlere baktım henüz))
Ama hem bizimle yola çıkıp hem diğer topiklerde şok diyetler yada kaçamaklar yapan arkadaşlar var ise bugün itibari ile son versinler bence ))

Ve kızlar sizdende bunu isteyeceğim,
Gelen arkadaşları önce araştırın sonra cevaplayın...
Aksi halde bizim motivasyonumuz bozulur...
Herkese yardımcı olmak isteriz ama öncelik bizim birlik,beraberlik ve motivasyonumuzdur...

Sevgilerimle

Merhabalar arkadaslar...ve soya sosu...siz beni arastirmadan ben size yazayim halimi...69-60 kilo arasi olanlarin birlikte zayiflama grubundaydim..ama 2-3 ayi gecti o gruba yazmayali...o zamandan beri de hep siteyi takip ettim ama hic bir gruba girmedim..gerekli motivasyonu bulamadim orada..son olarak 60.2 yi gormustum ama artik 64 kiloyum..cok cabuk kilo alan biriyim...sizin motivasyonunuzu ve disiplininizi sevdim..ozellikle soya sosu cok azzimli maasallah! beni de kabul ederseniz sevinirim...basliginiz beni etkiledi..."Karar verdim!zayiflayacagim! " Ben de su an bu ruh halindeyim...ve kacamaklar benim de hep onumu tikadi...surekli kilo alip vermem hep bu kacamaklar yuzundendi...soya sosu senin dedigin gibi kucuk hedefler daha iyi oluyor...bu yolda yalniz olmak istemiyorum arkadaslar...Boyum 1.64 su an itibari ile kilom da 64..yarin hasta olmayi bekliyorum..sis oldugum icin tartilmaya korkuyorum...cok cabuk etkilenen bir yapidayim..hemen moralim bozuluyor, yemeye basliyorum..ama sizlerle olucak insallah...simdilik hedefim62 ye dusmek ama uzun vadede hedefim 58...yorumlarinizi bekliyorum!
Sevgiler!!

Bu arada kilo tablom eskiden kalma yenisin hazirladim...daha yeni kilom 64! :2:
Ama artik boyle surat ifadeleri kullnmak yok! sizin de desteginizle saglikli bir kiloya kavusacagima inaniyorum...ben aslinda azimli bir insanim ama bu kilo meselesinde kucuklugumden beri problemlerim var....bir kere zayiflama hapiyla zayiflamistim 55 e kadar dustum..ama cok kotu yapmisim...aynen fazlasiyla aldim...Neyse...bu sefer saglikli bir sekilde verecegim insallah! ben gecmisi okuyayim biraz...siz uyurken!!

Dediklerine tamamen katiliyorum...cok dogru tespitler...Ben 15 yasimdan beri bu diyet isleriyle ugrasiyorum...Ama sunu aci aci tecrube ettim: gecici tedbirler..,bir su kiloya ineyim de sonra istedigimi yerim demeler.., aceleci ve sabirsiz davranmalar hep husranla sonuclaniyor...onemli olan yeme sistemini degistirmek ve saglikli bir sistem oturtmak...
Peki ben genellikle haftada 1 kilo veremeyen bir tipim...ilk basladigimda haftada 1-1,5 gidiyor ama 2. haftada 500 gr gidiyor
3. haftada 200 gr...boyle giderek yavasliyor kilo vermem ve iste kopma noktasi o 3. hafta oluyor...tartida istedigim rakami goremeyince solugu mutfakta aliyorum...3-4 gun kitliktan cikmiscasina yiyorum ve sonuc: verdigimi fazlasiyla geri almisim...tekrar bastan...benim bu kisir dongu icinde 2 yilim gecti..evleneli iki yil oldu 61 ile 63 arasinda oynadim durdum...son 1 yildir ise 61 i bile goremedim...kilo verisimin zaman gectikce yavaslamasi hakkinda bir yorum yapacak var mi? Hormonlarim filan herseyim normal...baktirdim...arada kacamaklarim olmustu ..olmadi degil..ama ertesi gun hemen sok protein gunu yapiyordum...etkilemiyordu beni..ama kilo vermem yavasliyordu..

Kızlara günaydın

sabah bir kalktım sanki böyle içim bir yanıyo bir su içtim anlatamam halada içiyom remen içim yanıyo yada havalara bir tuhaf hasta mı olacağım ne inan bugun hiç iştahım yok

ama az da olsa çeyrek simiti anca yedim domates salatalık 1 adet sunta gibi olan etiform yedim şimdi dide 1 fincan yeşil çayımı içiyorum

görüşürüz kendinize iyi bakın

Günaydın bayanlar,
Akşam bolca marul salatası,5-6 tane ciğer ve sade makarna yedim.Ekmek yemedim.Ben öğlenleride yemek yemediğim için evden aperatif getirdiğim için akşam yemeğimi güzelce yiyiyorum.Tabiki diyetime uygun olarak.Sade makarnanın zararı olacağını düşünmüyorum.Bu arada dün gerçekten gündüzleri az yediğimi farkettim.Eve gittiğimde başım dönüyordu resmen kafam sersem gibiydi.Yemekyten sonra kendime geldim.Gün içinde kalorisi çok düşük besleniyorum.Buda iyi değil tabi hemen yansıdı zaten dün.O yüzden bugün değişiklik yaptım.Elma yerine ara öğün olarak portakal getirdim.Öğlen içinde 1 tane haşlanmış yumurta ve 2 tane patates getirdim.Sabah yine kepekli ekmekli peynirli tostumu yedim ve yeşil çayımı içtim.Göbeğim günden güne eriyor çok mutluyum

Günaydın
Nasılsınız??

Dün akşam:

1 schnitzel
2 kaşık mantar
2 Kaşık haşlanmış yoğurtlu bakla

1Bardak yeşilçay

Ballı+sirkeli su

Sabah
Ballı sirkeli Su

Yarım simit
1 kk peynir light
1 çeri domates
1 Bardak yeşilçay
2bardak su

Hepimize kolay gelsin

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

bu sabah evde kahvaltı edemedimm

sadece sirkeli suyu içip çıktım

yanıma gelirken çavdar ekmeği ve beyaqz peynirle yaptığım tostumu aldım

ama iş o kadar yoğunki daha yarısını bile yiyemedim

ama akşam 45 dk spor yaptım

Son düzenleme:
günaydın zayıf günler dilerimmm
1 fincan şkersizçay
1 domates
1 salatalk
1 yk lor
1 dilim tam bug. ekmek

nasılllllllllll zayıflıoruz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugün kendimi çok iyi hissediyorum
dün akşam gezmeye gittim ve en sevdiğim kurabiye vardı çayın yanında
yedim mi?
tabi ki yemedim:))))
hatta annem kendisinkinden bi parça uzattı bundan bişey olmaz dedi
ne oluyosa ondan oluyo dedim ve yemedim
sabahda kahvaltıya annem börek yapmış
içi ıspanaklı falan
bi dilim ye diye çok ısrar etti
ama yine başaramadı
çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
lor peyniri
domates ve salatalık yedim ve kalktım
kendimi süper hissediyorum

günaydın...bende 60 olmak istiyoruuuum((sabah doktorum programındaki spora eşlik ettim ama çok sert geldi bana.bu ara biraz yolumdan saptım yemek olayını arttırdım sporu boşladım.ama geçmiş yazılarınızı okuyunca kendimi motive hissettim.umarım hepimiz hedef kilolarımızı yakalarız.:))
ben 1.68 boy 69 kiloyum.şubat 22 de 74 kiloydum.sıkınca ilk ay verdim ama dediğim gibi bu ara bozdum o düzeni.ama kararlıyım vericem kilolarımı...

günaydın arkadaşlar
akşam işten çıkınca pazara gittim yürüyerek Meyve ve sebze aldım taze taze iyi oldu hem yürümüş oldum.
akşam yemeğinde
yağsız ve tuzsuz yoğurt dereotu ve maydonozla karıştırdırğım makarnadan yarım tabak yedim ilk kez hayatımda makarnayı yarım bıraktım diyebilirim çok severim ben makarnayı hergün olsa yerim yani öğrencilikten kalma alışkanlığım yanında salatalık ve domates yedim 2 saat sonra meyve yedim.yatmadan da ılık ballı sirkeli suyumu içtim
sabah
7:30 kalktım ve evde 30 dk.leslie ile 2 mil yaptım
ılık sirkeli ballı su
1 dilim ekmek
lor peynirini maydonoz ve dere otuyla karıştırdım ekmeğime sürüp yedim
1 domates 1 salatalık 1 tanede zeytin
1 bardak şekersiz çay

soya soyu sence makarnayı 2 haftada bir haşlayarak yiyebilirmiyim yoksa hiç mi yeyemeliydim ?

akşam ben başlayamadım

leslie programı nasıl

ozaman güzel ,zayıf.çıtır olma günler bizi bekliyor

yemedik mi yemiyoruz börek kurabiye

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bizle süper olacağız

karar vermek yolun yarısıdır eğer kı ben 60 kg olacağım diyorsan olacaksın burda bozmak yok
burda sağlıklı düzenli beslenmek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…