süpersin canımmmmmmm darısı başımıza:))))
Buraya artık çok fazla kişi geliyor, sizde farkındasınız ))
Artık her gelen için diğer topiklerdeki yazılarını araştıracağım öncelikle...
Hem bu topikte bizimle olup hem diğer topiklerdeki gruplarda olan kişileri istemiyorum çünkü...
Bir kaç kişiye rastladım bu şekilde gelenler arasında (sadece okuyup gidenlere baktım henüz))
Ama hem bizimle yola çıkıp hem diğer topiklerde şok diyetler yada kaçamaklar yapan arkadaşlar var ise bugün itibari ile son versinler bence ))
Ve kızlar sizdende bunu isteyeceğim,
Gelen arkadaşları önce araştırın sonra cevaplayın...
Aksi halde bizim motivasyonumuz bozulur...
Herkese yardımcı olmak isteriz ama öncelik bizim birlik,beraberlik ve motivasyonumuzdur...
Sevgilerimle
Bu kadar şeyi yersem nasıl zayıflayacağım diye düşünenler için ))
Eğer sağlıklı bir beslenme planınız olursa vücudunuz bu düzene alışır ve size karşılık vermeye başlar...
Şimdiye kadar vücudunuz aç bırakıldığı için size tepki verdi ve yediğiniz herşeyi stoklamaya başladı, yağa çevirdi...
Siz kalorisi düşük ve sağlıklı, kilo vermenizi kolaylaştıran gıdalar aldığınızda daha güzel sonuçlar alacaksınız merak etmeyin...
Unutmayın ki hızlı kilo vermek, hızla geri almaktır...
Amacımız yavaş ama etkili kilo vermek...
Haftalık 1 kilo hedefimiz var...
Ayda 4 kilo...
Bu hedeften şaşmadan ilerliyoruz...
Metabolizmanızı hızlandıran şeyleri tüketin...
Yeşilçay
Dereotu
Yoğurt
Pulbiber
Karabiber
Limon
Marul-Kıvırcık
Salatalık
Tarçın
Sabahları 10 kere zıplamak
Aç karnına ılık su içmek vb...
günaydın arkadaşlar
akşam işten çıkınca pazara gittimyürüyerek Meyve ve sebze aldım taze taze iyi oldu hem yürümüş oldum.
akşam yemeğinde
yağsız ve tuzsuz yoğurt dereotu ve maydonozla karıştırdırğım makarnadan yarım tabak yedim ilk kez hayatımda makarnayı yarım bıraktım diyebilirim çok severim ben makarnayı hergün olsa yerim yaniöğrencilikten kalma alışkanlığım yanında salatalık ve domates yedim 2 saat sonra meyve yedim.yatmadan da ılık ballı sirkeli suyumu içtim
sabah
7:30 kalktım ve evde 30 dk.leslie ile 2 mil yaptım
ılık sirkeli ballı su
1 dilim ekmek
lor peynirini maydonoz ve dere otuyla karıştırdım ekmeğime sürüp yedim
1 domates 1 salatalık 1 tanede zeytin
1 bardak şekersiz çay
soya soyu sence makarnayı 2 haftada bir haşlayarak yiyebilirmiyim yoksa hiç mi yeyemeliydim ?
bugün kendimi çok iyi hissediyorum
dün akşam gezmeye gittim ve en sevdiğim kurabiye vardı çayın yanında
yedim mi?
Tabi ki yemedim:))))
hatta annem kendisinkinden bi parça uzattı bundan bişey olmaz dedi
ne oluyosa ondan oluyo dedim ve yemedim
sabahda kahvaltıya annem börek yapmış
içi ıspanaklı falan
bi dilim ye diye çok ısrar etti
ama yine başaramadı
çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
lor peyniri
domates ve salatalık yedim ve kalktım
kendimi süper hissediyorum
günaydın...bende 60 olmak istiyoruuuum((sabah doktorum programındaki spora eşlik ettim ama çok sert geldi bana.bu ara biraz yolumdan saptım yemek olayını arttırdım sporu boşladım.ama geçmiş yazılarınızı okuyunca kendimi motive hissettim.umarım hepimiz hedef kilolarımızı yakalarız.:))
ben 1.68 boy 69 kiloyum.şubat 22 de 74 kiloydum.sıkınca ilk ay verdim ama dediğim gibi bu ara bozdum o düzeni.ama kararlıyım vericem kilolarımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?