- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
kış değil yazda gececekmişHaklısıniz siz ama su an kisi da geçirmekten baska çareniz yok gibi aksi olduğu takdirde sorunlu ayrılırlar yanınızdan gibi geldi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kış değil yazda gececekmişHaklısıniz siz ama su an kisi da geçirmekten baska çareniz yok gibi aksi olduğu takdirde sorunlu ayrılırlar yanınızdan gibi geldi bana.
Evet öyleymiş döndüm baktım tekrar .esinle konusacaksin o zamankış değil yazda gececekmiş
Bizde tam tersi. Ayıp olur diye yanlarında oturuyoruz.ben hala beraber oturan aılelerın nasıl hayatlarına devam ettıklerını cok anlamıyorum
yanı ayrı odalarda oturmak gerek yemek harıcı denk gelmemek gerek gıbı
bu yuzden sen haklısın tabıkı
Bana da bu konudan fenalık geldi, hani söylense de karşı taraf yapmasa-bildiğini okusa ayrı durum ama bizimki hiç söylemiyor. Ben diyorum dolap için bakınalım, ne gerek var diyor; 3 gün sonra babası söyleyince anında ölçüm-çizim yapıyor. Sanki babasıyla yaşayacak.Senin şu eşinin pasifliğinden bana sıkıntı basıyor valla. Hala evin küçük oğlan çocuğu modunda. Ama bilmesi lazım ki o evde yetişkin bir kadın var, istekleri var, düşünceleri var, bir sabrı var...