- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
Ben evet fazlasıyla sabırlıyım ama o sabrım bitince de çöp olsa gözüme batar hale gelir, ortası yok.bence konu sahibi siz çok sabırlısınız, ondan böyle olmuş :)
bugün BDVdeki diğer bir konudan "objektif olabiliyor muyuz" dolayı dedim ki empati yapayım :)
düşündüm düşündüm, yok ben eşya almak için de eşimin keyfi içinde sabredemezdim.
hani kötü olmayayım diyorsunuz ya, öyle bile düşünsem, sürekli eşya bakardım herhalde, eşime kv ye falan gösterirdim.
bakın bu nasıl bunu beğendim, ay şu an indirimdeymiş, indirim bitmese bari, aman ömürlük olmasın, eskiyince yine değiştiririm gibisinden... bir tomar şey.
zaten direk onlar da biz gidelim artık kızın planlarını bozuyoruz derlerdi.
Bir süre önce konuşuldu aslında. Artık zaman yaklaştı dedi kayınvalidem, ben de bir şeyler bakarım bir gün bize gelin hep beraber gideriz dedi. Biz de iyi dedik plan yaptık, gitmeden önceki gün "yok biz gelmeyelim, siz bakacaksanız bakın,zaten daha erken alınmayacak" gibi şeyler söylemişler eşime. Ben de onlar çağırdı ama onlar gitmiyorsa neden şehir değiştireyim de onlara gideyim bunun için, çok bakmak istesem buradan da bakarım dedim ve gitmek istemedim. İşte benim sinir olduğum tam bu noktada eşimin "yok ya ne erkeni şurada kışa ne kaldı hemen bakalım" gibi şeyler söyleyerek isteğini incitmeden dile getirmesi lazımdı. "hmm evet zaten daha yaza çok var" demiştir adım kadar eminim.