- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
Şu an hiç bir şey olmamış gibi bana plan yapıyor. Ailesi çağırmış hafta sonu, bize dolap yapacak adamın işi varmış eşimle (site, fotoğraf çekimi vs) gitmesi gerekiyormuş. Sen git dedim, e gidelim de bakalım işte dedi. Niye, buranın suyu mu çıktı oraya gidiyorum, hafta sonu arkadaşlarımla planım var benim zaten dedim. Çok mu önemli dedi, değil ama daha eğlenceli en azından dedim. Bir şey demedi, ben de sormadım; sanırım kendisi gidecek.O şartlar böyle gelişti, şartlar değişti lafına acayip gıcığım.
Vaktinde attıkları palavralarının üstünü böyle örtüyorlar.
Sanki biz salağız! Sadece iyi niyetliyiz çok iyi niyetli ve buradan kaybediyoruz.
Şu yediğimiz kazıklar bizi canavara dönüştürüyor ama yazık cidden.
Ayy konun beni çok sinirlendirdi. Kendimden de bir şeyler gördüğüm için.
Bekle, bekle. Sıkıyorsa sen bekle deyip çakacaksın tokadı!
Milletin keyfini beklemek kadar gıcık bir durum yok.
Seni anlıyorum ama ben olsam kimseyle kötü olmuşum derdine düşmem.
Çata çat söylerim. Herkes kendi keyfinin derdinde, bir insan da ince düşünüp yaşına, olgunluğuna uygun
bir tavır sergilemiyor diye lafımı sokuştururum.
Başka türlü de rahat edemem zaten..![]()
Şimdi direk benimle konuşan olmayınca ben de tepki veremiyorum haliyle, bana gelip şu tarihte çıkarız şöyle yaparız diyen yok. Eşimle konuşuyorlar ve o anlatıyor, bilemiyorum belki kendisi evde yokken konuşup bekleyin diyor da akıllarına sokuyor. Derdi onların o evi satıp daha uygun ve geniş ev almaları, evin değerlenmesi için de bütün apartmanın taşınıp kiraya verilip en sona bu evin kalması.