- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
eşine kızıyor evet hep esınze kızıyor ama butun bunlar bence aıle ıle yasamasalardı belkıde soz konusu bıle olmayacaktıKoalina evliliğinizle ilgili eski açtığınız konulara bakayım dedim. sadece sizin konu başında yazdığınız mesajları okuyarak bugününüze kadar geldim :)
hep siz bir şeye sinir olmuşsunuz, ama derdinizi anlatamamışsınız karşı tarafa. en sinirlenip tepki verdiğiniz zamanlarda da geçici çözümler üretmiş eşiniz. siz de bir şekilde üzerini kapatmışsınız konunun.
bu açtığınız konu da öyle olacak aslında. siz ne deseniz de bir şekilde gündelik çözümler üretecek eşiniz. siz de inanmasanız da olayın üstünü kapatacaksınız.
aslında evlilik öncesi ile birlikte ilişkiniz çok uzun yıllara dayanıyor. ama ikiniz de değişmemişsiniz enteresan bir şekilde.
eşiniz modern zaman ana kuzularından bence. hani ataerkil yapı nedeniyle değil de tamamen keyfine düşkünlüğü nedeniyle. sizse daha bağımsız yaşıyorsunuz hayatı, hatta çoğu durumda eşinizden bile bağımsız olmayı tercih ediyorsunuz.
bir şekilde anlaşıyorsunuz herhalde, bilemiyorum. belki de o yüzden ben sizi çok anlayamıyorum. bizim eşimle 10 yılımız geride kaldı sevgililikten itibaren. zamanla birbirimize benzemeye başladık, evliliğin ilk yılı zor geçmişti mesela, kavga da etmiştik çok sebepten, ama hep çözerek ilerlemişiz demek ki, şimdiye kalmadı öyle sorunlar. hatta bazen o eski cümlelerimizi kullanarak kavga etmeye çalışıyoruz da gülme geliyor, kavga yarıda kalıyor.
siz de bir yolunu bulduysanız çok germeyin artık kendinizi. hani siz eşinize sinirlisiniz ya, kv ile yaşamak sizi çok germemiş aslında. ya da eski konularınızdan eşinizin sosyal hayatının yoğun olmasına kızmamışsınız da sizinle ayrıca ilgilenmediğine kızmışsınız. yani hep detayda eşinize kızıyorsunuz ama olayın geneline karşı bir sıkıntınız yok. belki de eşinizin değişmeyeceğini kabullenmek zamanıdır.
bu benım fıkrım ben tek basına aıleyıde masum gormuyorum
emınımkı bu ınsanlar buyuklerıyle yasamamıs kendılerıne bıle bunu yapmamısken gencecık 2 kısının hayatında 20 senelık esyalarıyla duruyorlar