Sözü atma konusunda kararsızım

Ben olsam engellemek yerine su mesaji atarim
"Ailene gelin değil sana eş olmayı hayal etmiştim. İşime gelmedi. Kal saglicakla... "

Sizin nasıl olayınız oldu da babanız vazgec dedi merak ettim
Eski eşimin ailesi çok görgüsüz, paragöz, cahil insanlardı.
Daha nikah salonuna giderken kayınvalidem bütün insanların içinde gelinliğim üzerimdeyken gelin ata binmiş ya nasip demiş belki oğlum vazgeçer demişti şaka yollu ama sonra duyduk ki ciddiymiş, sonra hiç konuşulmamış olmasına rağmen salona girerken takıları alacağız, düğün salonunun parasını da o şekilde evereceğiz dedi.... daha neler neler....
Öncesinde konuşulmuş olsa normal karşılardık belki ama cahil insanlar oldu bittiye getirip işgüzarlık yaptılar delirtmişti babamı da beni de... bi tane güzel fotoğrafım yoktu...
Çok şükür allah uzaklaştırdı o insanları benden....
Üstelik aşığım diye hep alttan alıyordum...
Ne cahil işim....

Gercek yuzunu simdiden gostermis, maskesini cikarmis. Bu yasadiklarin evlenince yasayacaklarinin fragmani. Seni ruh hastasi olmakla suclamis bir de, kendine baksin asıl. Bosver, onune bak. Eger ki pesinden kosarsa da sakin bu kisiyle devam etme. Milletin ne dedigini umursama. Hersey zamanla unutulur. Onemli olan senin mutlulugun. Sen bu kisiyle evlenip hergun agladiginda kimse sana madalya takmaz merak etme. Adam resmen ruh hastasiymis. Bitirmek en dogru karar.

Ben de nişanlandığımda benzer densiz laflar etmişti annesi...ben de cahil deyip kale almıyor hiç karşılık vermiyor alttan alıyordum...istemiyorum da demiyordu aslında...sonra attım nişanı ben..cahildir ne yapsa yeridir dememek lazım

Amin cok teşekkür ederim.

“Benim ailem cahil ve ilgisiz” sözünde sitem hissettim ben. Bunu dile getirmişsiniz veya ima etmişsiniz sanırım. O da buna alınmış. Aileler konusunda daha hassas olmak gerek yorum yaparken. 22 yaş çok erken daha. Keşke söz nişan için acele etmeseydiniz.

Tsekkur ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim

Aklını seveyim, maşallah sana da konu sahibine de....
Kızlar kendinize değer vermeyene siz asla değer vermeyin...
İnanın size değer everecek çıkıyor...
Boşanmış gelin olmama rağmen kocam bir evin bir oğlu, el üstünde tutuyorlar beni.
Her ne kadar çok sevmeseler de, ki bunu biliyorum, bir kere kıracak bir şey diyemiyorlar çünkü her şey erkekte bitiyor, eşim asla ezdirmez, laf söyletmez...

Sanırım bu gibi durumlarda en iyisi bitirmek

Maiallah nazar değmesin.. ben burayı çöl seviyorum o kadar mantıklı yorumlar okudum ki bir anda gözümü açtım.. ne yapmam gerektiğini bilmiyordum çünkü

Kesinlikle iş erkekte bitiyor...1 kere bile gevsetip laf ettirirse zaten gerisi gelir...tavrını hep koruması gerekiyor...maşallah allah bozmasın

Aynen öyle evet bir yeri atladınız, "her türlü hastalığı var" dediği kısmı atladınız. Şimdi bende polemik için yazmıyorum ama böyle bir söz ne anlama geliyor ve ne amaçla kadının hastalıklarına vurgu yapılıyor anlamadım. sebebi neydiki?? Ve bunun anlatında iyi bir niyette görmüyorum, bilmiyorum belki benim gözlerim bozuktur!
Kaldıki bir insanın böyle bir cümleyi kurabilmesi için bütün hastalıklara karşı bağışıklığı falan olması, kendi hiç hastalanmayacağına dair garantisi olması falan lazım.
Ben sadece bu noktaya takıldım, konu sahibi diğer sebeplerinde haklıdır belki.
Kaldıki galiba ayrılmışlar zaten.
Allah yardımcısı olsun, şuan zor bir durumda olmalı. Hakkında hayırlısı olsun.

Bakış açınız cok farklı. Her türlü hastalığı var derken kendi derdine düşmüş anlamında söyledim. Şeker hastası ve şeker böbreklerine gözlerine hatta kalbine bile etki etmiş. Kendi Canının derdine düşmüş elbette ondan ilgi beklemiyorum. Şimdi diyecekler annesi ilgilenmiyor mu. Annesinin ilgilenemeyecek konumda olduğunu söyledim. İyi akşamlar

Ona demek istiyorsan gelirsin istemiyorsan sen bilirsin ne demek zaten adam basta koymuş noktayı ben olsam gelin olmak istemiyorum der ve olayı kapatırdım seni savunacagina ailesini savunmuş zaten ben bitir deyip vebale girmem ama iyi düşün derim

Annemi arayıp yeter yoruldum kızınızın psikolojisi bozuk tedavi ettirin dedikten sonra bende devam edemezdim ve etmedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…