- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Cok üzgünüm ya ailemi de cok heeveslendirdim. anlaşarak kendim istedim hemde
Geç olsun hayırlısı olsun. İnş sevilip seversinizBakin ben 28 yasindayim.evlen diye baski yapiyorlar bazen acaba mi diyrm ..ama şunu söyleyeyim sevmedigim biriyle ve beni sevmeyenle yapamam...22yaşindasin hayatin yeni başladi..boyle insana kac sene katlanacaktın 30una gelmeden biterdi bence
Geç olsun hayırlısı olsun. İnş sevilip seversiniz
Yapmam gerekeni yapıp ayrıldım..Nerden buldunuz böylesini?
Çok mu aradınız?
Adam çiZgiyi çekmiş...
Bu çiZgiyi geçemezsin demiş...
Yapmanız gereken şey belli...
Bak sana su kadarini soyleyim o aradaki ucurum asla kapanmicak seni hicbizamn sevmeyecekler evlensende evine gidip gelmeyecekler ve sorumlusu seni gorecekler sen onlari kabullensende onlar kompleks yapicak ve es adayinda onlari savuncak sana karsi cunku sen kendini begenmis onlarsa madur konumda olacak bunu hep vurgulayacaklar ve bu isin sonunda hep huzursuz hep mutsuz olacaksin es adayin oraya her gidip geldiginde sana ates puskurecek bunlari goze alarak at o imzayi olurmu1 ay önce sözlendim. Nasipse 1 Temmuz’da nişanım var ama ben bu konuda kararsızım..
Sözlümün annesi 65 yaşında, okuması yazması yok o yüzden telefon kullanıp beni arayamıyor ve her türlü hastalığı var bana göre iyi birisi kendi halinde..
İkide ablası var. Ablasının birisi 40 yaşında. Çarşı vs her işin başında o var. Baya da bilgili sosyal birisi. Bana sürekli elbise şurdan olucak, nişanda şu hediyeyi dağıtacaksın diye karışıyordu. Onu dinlemediğim için oda ilgi alakayı kesti.bana zıt oldu.
Sözlümün ailesinden bir Allah’ın kulu beni bugune kadar nasılsın diye aramadı. Ben önceden cuma, Kandil, anneler günü vs manasıyla annesi ve ablalarını arıyordum. Sonra bende aramamaya başladım. Beni sevmediklerini istemediklerini düşünüyorum.
Ki bugun bu konuyu sözlüme açtım. Seviyorlar istiyorlar diyemedi ve inkar etmedi. Ama hemen başladı ailesini savunmaya. Bana yazdığı mesajda “ benim ailem cahil ve ilgisiz. Böyle bi aileye gelin olmak istiyorsan kapımız açık, istemiyorsan da sen bilirsin” yazmış. Cevap vermedim. Bunun üstüne aradı bir ton laf saydı bağırdı ki yanımda kuzenim var sonra konuşalım dememe rağmen.
Ailemin bu olanlardan haberi yok. İşin kötü yanı yarın onlara iftara gidecekmişiz babası arayıp söylemiş. Ve öğleyin nişan elbisesinin provası vardı ücreti de verilecekti. Her yerden engelledim ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Ne güzel :)Bu arada ben de usakta okudum :)
Atılacak imza kalmadı ki annem girince devreye bitti..Bak sana su kadarini soyleyim o aradaki ucurum asla kapanmicak seni hicbizamn sevmeyecekler evlensende evine gidip gelmeyecekler ve sorumlusu seni gorecekler sen onlari kabullensende onlar kompleks yapicak ve es adayinda onlari savuncak sana karsi cunku sen kendini begenmis onlarsa madur konumda olacak bunu hep vurgulayacaklar ve bu isin sonunda hep huzursuz hep mutsuz olacaksin es adayin oraya her gidip geldiginde sana ates puskurecek bunlari goze alarak at o imzayi olurmu
Atılacak imza kalmadı ki annem girince devreye bitti..
Yok pişman değilim. Bir yorumda da yazmıştım annemde cok kızdı zatenSen biraz pisman oldun sanirim ... anne olsam kizima ruh hastasi muamelesi yapilsa acarim agzımi yumarim gözumu
İlk evliliğimde ben de eski eşimin ailesinin böyle huzursuzluklarına rağmen cesaret edememiştim nikah masasına giderken babamın vazgeç istersen demesine rağmen, sonrası da mahkemede aldık soluğu....Hiç bitirmeye cesaretim yok
Teşekkür ederm cok sağolnBak sen densize.kendisi tedavi olsun bence.
En dogru karari vermissin canim.hic uzulme rabbim buyuk.
Ayrılmışsınız okudum şimdi çok sevindim, inan çok daha iyileri olacak.
Bundan sonra geri dön diye ara ara yoklarlar seni, sakın geri adım atma, ben atmıştım salak gibi sonra bin pişman olmuştum.
Ben ettim sen etme güzel kardeşim
Hiç gezdik tozduk duyuldu diye düşünme, bak benim ilk evliliğim bitti, aradan 2 sene geçmeden şimdiki eşimle tanıştım evlendim ve onun ilk evliliğiydi, sakın dert etme, kısmetin seni bulur.Cok zor. O kadar gezdik vakit geçirdik herkes duydu evlenecek gözüyle bakılıyorduk artık. İnşallah öyle olur cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?