Speedy26'nın Diyet Günlüğü

düşüncelerin için teşekkür ederim kitap yazmayı da düşünmüyor değilim ama vakti var
çok şey bilmiyorum sadece öğrenmeye çalışıyorum
haklısın düzeltmek kelimesini yanlış kullanmışım özür dilerim tabii ki bana düşmez kusuruma bakma
bundan sonra da sana cevap yazmam kırdıysam özür dilerim niyetim bu değildi
iyi akşamlar

çok bilen çok yanılırr unutmaa.tek sen biliomuşsun gibi her yazılanıı düzeltmen çok itici bilmem farkındamsn.topikteki bütün kızlar aklı başındaa yanlış yazılan fark ederler sen merak etme derdine düşmee.

elbette benim amacım düzeltip de yargılamak kimseyi incitmek değildi biliyor havasına da girmek değil sonucta ben de öğrenmeye çalışıyorum cok bildiğimi de iddia etmiyorum bu tür yorumlara da teşekkür ediyorum evet cok biliyorum demiyorum amacım itici olmak da değil sana öyle yansıdıysa özür dilerim bundan sonra senin paylaşımlarına yorum yapmam olur biter
elbette herkes aklı başında bundan kesinlikle şüphem yok

merhaba millett
hemen asagilara dusmus bu gunluk
kahvaltıda 1 yumurta az kasar az ekmek az zeytin
oglen: 3 kasık kadar acem pilavı, 1 tavuk but, 1 kaseye yakın corba
havuc dilimi tatlısı vardı ben yemedim. ama icim gitti

merhaba millett
hemen asagilara dusmus bu gunluk
kahvaltıda 1 yumurta az kasar az ekmek az zeytin
oglen: 3 kasık kadar acem pilavı, 1 tavuk but, 1 kaseye yakın corba
havuc dilimi tatlısı vardı ben yemedim. ama icim gitti
oyyyy oyyy oyyy kıyamam sana keşke bir çatal alsaydınnn başlarda azıcık kaçamaklar oluyor alışana kadar
bende de oldu geçen hafta ama toparladım çok şükür
menün de harika bu arada afiyet olsun

amaninn bu baslik ne kadar kalmis geride. bulana kadar bayaa ugrastim
3 gunluk izin aldim. evdeyim yani. persembe is basi yapicam. haliyle kacamaklarim oluo ama abarti deil.. cuma gunu bi tartilayim diorum. mucize beklemiorum ama en azindan 66.5 u goreyim yeniden

heyyy bu topiğin müdavimleri nerelerdesiniz????????
skinny ztn yok eee bukete noldu???

burdaim bajim. haftasonu giremiorum dogru duzgun
arada kacamaklarim oluo. adam gibi moda giremedim ki :26:
dun yegenimi safak vaktine goturdum. aman yarabbi oradaki kızın ne muhtesem fizigi var gram fazlalıgı yoktu.

speedy nerede ? bu haftada mı yok :18:
senin ansıl gidio lily cim?
iyi şükür tatlım işte haftasonu kaçamaklarını saymazsak harika!!!
gerçi cok da abartmadım kaçamağı bir de ev yapımı dışardan da değil
işte yuvarlanıp gidiyoruz
bak bu topiği sen yürüt imkanın oldukça speedy yok madem şimdilik senin topiğin olsun:)
yediklerini paylaş olur mu?

hahaha ben bu sorumlulugu alamam speedy e destek amacli buradaydim
kahvaltida bisi yiyemedim. oglen :
1 but kızartma
1 kaseye yakın corba
3 kasik kadar pilav
birazdan 1 mandalina yiyecegim

hahaha ben bu sorumlulugu alamam speedy e destek amacli buradaydim
kahvaltida bisi yiyemedim. oglen :
1 but kızartma
1 kaseye yakın corba
3 kasik kadar pilav
birazdan 1 mandalina yiyecegim
ya tamamen al demiyorum ztn sadece sen kendi topiğinmiş gibi gel paylaş yediklerini sporunu biz yorumlarız bu şekilde topik boş kalmaz onu diyorum yani yoksa illa aktif tut demiyorum
bu arada kahvaltıyı atlamamaya özen göster günün en önemli öğünü çünkü

anacim speedy neredesin bajim?? atesli bi sekilde basladin sonra yok oldun
ben 2 gundur kacamagı bol yapiorum. antepten bi kac bisi geldi

anacim speedy neredesin bajim?? atesli bi sekilde basladin sonra yok oldun
ben 2 gundur kacamagı bol yapiorum. antepten bi kac bisi geldi
kız... ben yokum diye kaçamaklara mı başladın???
kaçamak yok tmmmı????????
hani raporun bakiiim??????

Günaydın kader arkadaşlarım, can yoldaşlarım, döndüüüüüüüm.
Günlüğümü ben yokken de aktif tuttuğunuz için teşekkürler. Bi an hiç bulamicam sanmıştım:) İşleri biraz topğarliim geçmişi de okuyayım gelcem yazcam büssrürü:)

Geçmişi okudum maoonyaa ile lilly arasındaki yanlış anlaşmaya üzüldüm açıkçası. Arkadaşlarım dargınlık olmasın barışın da kardeş kardeş devam etsin topikimiz oluır mu?
Buketcim kaçamaklar dışında ii gitmişsin tebrikler. Bende ise durum fena şuan hastayım ondan mı bilmem ama tartı 68 oldu. Bugün diyet başladı yani tekrar. Kendimi elimden geldiğince tututtum ve spor yaptım ama buna rağman kilo almayı haketmemiştim:26: Çok üzgünüm. Tamrakamı bikaç gün sora vercem. Yılbaşı hedefim şaştı yani Eeee yokluğum çok belli oldu mu? Moralim bozuk sizler sayesinde tekrar düzelecek.
Sizleri çok sewiyorum veeee çok özledim. Eskisi gibi güzel güzel devam edelim olur mu can yoldaşlarım
?

nihayet geldin arkadasim ben de regl olucam ama bi turlu olamadim. karnim davul gibi oldu. baskule yanasmaya korkuorum
lily cim sorma ne kacamak ama
bugun sabah: 2 dilim ekmek arasına peynir ve zeytin, 1 kupa cay
oglen : 1 levrek, yesillik, 1 kaseye yakin corba.
ara yemekte verilen helva

Waaayy be regl dönemlerimiz bile aynı Çok benzetiyorum seni kendimee ve seni çoookk seviyorummm. Tatlım ben bugün çok kaytardım yarın tam gaz başlıyorum yeniden. Sen kaç kgsin bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…