düşüncelerin için teşekkür ederim kitap yazmayı da düşünmüyor değilim ama vakti varçok fazla şeyy biliosunnn bencede senin şimdiye 40kg falan olman lazımm.kitap falandaa yazzz.diyetisyenlerr halt etmişş yanında.beni düzeltmek sana düşmezzz tatlım.ben sadece burda paylaşım yapıyrmm.bana cvp yazmazsan sevinirimm.
elbette benim amacım düzeltip de yargılamak kimseyi incitmek değildi biliyor havasına da girmek değil sonucta ben de öğrenmeye çalışıyorum cok bildiğimi de iddia etmiyorum bu tür yorumlara da teşekkür ediyorum evet cok biliyorum demiyorum amacım itici olmak da değil sana öyle yansıdıysa özür dilerim bundan sonra senin paylaşımlarına yorum yapmam olur biterçok bilen çok yanılırr unutmaa.tek sen biliomuşsun gibi her yazılanıı düzeltmen çok itici bilmem farkındamsn.topikteki bütün kızlar aklı başındaa yanlış yazılan fark ederler sen merak etme derdine düşmee.
herkese iyi aksamlarr
bugunku kacamagim antep istigi oldu. bol bol yedim :26:
oyyyy oyyy oyyy kıyamam sana keşke bir çatal alsaydınnn başlarda azıcık kaçamaklar oluyor alışana kadarmerhaba millett
hemen asagilara dusmus bu gunluk
kahvaltıda 1 yumurta az kasar az ekmek az zeytin
oglen: 3 kasık kadar acem pilavı, 1 tavuk but, 1 kaseye yakın corba
havuc dilimi tatlısı vardı ben yemedim. ama icim gitti
iyi şükür tatlım işte haftasonu kaçamaklarını saymazsak harika!!!speedy nerede ?bu haftada mı yok :18:
senin ansıl gidio lily cim?
iyi şükür tatlım işte haftasonu kaçamaklarını saymazsak harika!!!
gerçi cok da abartmadım kaçamağı bir de ev yapımı dışardan da değil
işte yuvarlanıp gidiyoruz
bak bu topiği sen yürüt imkanın oldukça speedy yok madem şimdilik senin topiğin olsun:)
yediklerini paylaş olur mu?
ya tamamen al demiyorum ztn sadece sen kendi topiğinmiş gibi gel paylaş yediklerini sporunu biz yorumlarız bu şekilde topik boş kalmaz onu diyorum yani yoksa illa aktif tut demiyorumhahahaben bu sorumlulugu alamam speedy e destek amacli buradaydim
kahvaltida bisi yiyemedim. oglen :
1 but kızartma
1 kaseye yakın corba
3 kasik kadar pilav
birazdan 1 mandalina yiyecegim
kız... ben yokum diye kaçamaklara mı başladın???anacim speedy neredesin bajim?? atesli bi sekilde basladin sonra yok oldun
ben 2 gundur kacamagı bol yapiorum. antepten bi kac bisi geldi
Geçmişi okudum maoonyaa ile lilly arasındaki yanlış anlaşmaya üzüldüm açıkçası. Arkadaşlarım dargınlık olmasın barışın da kardeş kardeş devam etsin topikimiz oluır mu?
Buketcim kaçamaklar dışında ii gitmişsin tebrikler. Bende ise durum fenaşuan hastayım ondan mı bilmem ama tartı 68 oldu. Bugün diyet başladı yani tekrar. Kendimi elimden geldiğince tututtum ve spor yaptım ama buna rağman kilo almayı haketmemiştim:26: Çok üzgünüm. Tamrakamı bikaç gün sora vercem. Yılbaşı hedefim şaştı yani Eeee yokluğum çok belli oldu mu? Moralim bozuk sizler sayesinde tekrar düzelecek.
Sizleri çok sewiyorum veeee çok özledim. Eskisi gibi güzel güzel devam edelim olur mu can yoldaşlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?