Tamam canım sabah kahvaltı edemedim.yarım dilim ekmek soktum ağzıma sadece. Öğlen nesfit ve yarım diyet çikolata. Su 1,5 lt. Ama dün ama dün öğlen abartmıştım hala pişmanım ama neyse bugüne göre ii dimi?
Yeniden başlamaya göre iyi yavaş yavaş eski düzenine girersin.Buarada çikolatayı diyet diye yiyoruz ama arkasındaki kalori miltarına bakınca hiçte diyet olmadığını anlarsın.Neyse bu seferlik olsun yarın daha dikkat edersin.Bide şunu unutmaki her atladığın ara senin akşam yemeğinde iki kat yemene sebebiyet verir ve akşam yenen yemeklerde kilo yapar.Araları kaçırma sakın.
Haklısın mesela form çayı içmek de mi ara sayılıyo??*********
Yok canım form çayının hiç kalorisi yok diye biliyorum.Ama ayran içmek bi ara olabilir çünkü çok güzel tok tutuo ya da yoğurt yiyebilirsin.Light yoğurt ve ayran özellikle göbek bölgesindeki yağları eritiyormuş biyerde öyle okumuştum.Zaten 55 olsam kutlamanın kralını yapıcam:)
Tatlım işyerinde yiyemem ki yoğurt ayranda bulama buraya göre en mantıklısı form çayı yada diyet biskivi vb. Sana dua edicem inş. kutlicağımız gün de gelecek
Ay canım benim saol.Bende çalışıyorum kutu ayran getiriyorum işyerine ya da badem sarı leblebi ceviz gibi şeyler bunları rahatlıkla yiyebilirsin
Tatlım işyerinde yiyemem ki yoğurt ayranda bulama buraya göre en mantıklısı form çayı yada diyet biskivi vb. Sana dua edicem inş. kutlicağımız gün de gelecek
bencede bahane üretme bakiiyiiimdimi bende habire bahane üretiyorum . Halledicem bu kiloları sayende koçum
selam tatlım
maşallah her sayfada hemen hemen kulaklarımı çınlatmışsın Allah razı olsun valla yokluğumda unutulmadıgımı bilmek güzel
cnm geçmişte kaçırdığım bölümleri okudum
moral bozmaya hayır diyorum
hem pembepaltom ztn gerekli motivasyonu vermiş sağolsun!!!!
bak ben de hastanede dijital tartıda tartıldım şu yağ oranını da ölçenlerden... sanırım kıyafetsiz agırlığımız ölçüyor çünkü bni 73.8 gösterdi ama bizim tartı hep 75 gösteriyor yani demek ki 1 kg falan fazla gösteriyor
çok takmıyorum sağlıklı besleneyim de 1-2kilonun lafı olmaz
sen de artık kalk yerinden silkelen!!!!
olmuyor boyle...
yarına herkesi tam gaz bekliyorum ona göre...
birbirimize dualar edelim Rabbim gönlümüzdekilerin hakkımızda hayırlı olanlarını versin inşallah
sevgiler
AAAA utanmadan ilk günden kaçamak yapmış hemde ilk saatlerdennnal sana alll yedin dayağı :) tamam hadi bak çokta dövmedim bidaha yapma yoksa hepimize kötü örnek olursun.Burda biri yemeğe başlayınca herkes başlıo:)
gunaydinn
canim bizimki araba almaz bana. ben alicam dedim bi ara cok masraf dio. haftada 1 gun ben aliorum arabayibi onceki iddiamızda pirlanta yuzuk su trialardan alacakti ben basaramadim :2: simdi tam donanım ust bas ayakkabı ve canta alıcam. fiyat sınırı yok
eger kilo verilmezse twitter ve facebookta kilolarimizi ifsa edicez:26:
kahvaltıda: ekmek arası peynir, zeytin.. 1 kupa rezene
vaovvvv benimle de iddiaya giren birisi olsa keşke yahukimse şunu yap alcam demiyor hadi kızlarrr göreyim sizi verin kilocukları kapın alışverişleri arabaları yehuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?