Speedy26'nın Diyet Günlüğü

Öğlen yemek yiyemeden geçti bende 6 kuru kayısı yedim. Şimdi form çay içiyorum. Akşama levrek var fırında umarım çok kaçırmam. :26:
levrekk hiç bişi yapmaz cnm.ben balığı ekmeksiz sınırsız yerimmm
oglen 1 kaseye yakın ezogelin corbası, 5 catal kadar pirinc pilavı ve hindi sote yedim. simdi de elma yicem hmm bide 50 gr ekmek napim paketin üzerinde ole yazıo

tatlım pirinçten uzakkk durrr.pirinç kilo yaparrr

oglen 1 kaseye yakın ezogelin corbası, 5 catal kadar pirinc pilavı ve hindi sote yedim. simdi de elma yicem hmm bide 50 gr ekmek napim paketin üzerinde ole yazıo

1 dlilim ekmek= 25 gr tatlım. etimek buyuklugunde olur ve dıyet yaparkende bu ölçü verilir diyetisyen tarafından. benim günlük 100 gr hakkım vardı. bir sabah, bir öğle, 1 ara (aradaki 5 tane altın başak olarak verilmişti) akşam 1 dilim ekmek.

tatlımm inşşş .

tabiki ehemn duyar duymazz sizle paylaşırım.
hayırlı haberini almayı dört gözle bekliyorum inşallah, Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin cok üzme kendini tmm tatlım?
Öğlen yemek yiyemeden geçti bende 6 kuru kayısı yedim. Şimdi form çay içiyorum. Akşama levrek var fırında umarım çok kaçırmam. :26:
6 kuru kayısı+form çayı...
senin bağırsaklar iyi çalışacak anlasıldı aman dikkat et hasta olma ok?
fırsat buldugunda da öğünleri kaçırmamaya bak
levreğin hesabını da bekliyorum ona göre

tatlım minikkin dediği gibi, bir etimek büyüklüğünde ekmek 1 dilim, o da yaklaşık 50-100 kalori arasıdır
ayrıca hem pilav hem ekmek bnce olmamış dikkat et tmm tatlım?

levrekk hiç bişi yapmaz cnm.ben balığı ekmeksiz sınırsız yerimmm

tatlım pirinçten uzakkk durrr.pirinç kilo yaparrr
Yaşasınnn işte almak istediğim cevap buydu

balık gibi yağlı ve hayvani gıdalar sınırsız olamaz mutlaka belli bir sınırda yenmelidir, ona göre porsiyon ölçüleri vardır ki bu yağsız pişirme metoduna göredir ya da az yağlı, yani kızartma değil.
sadece çiğ sebze salata tarzı şeyler diyetlerde sınırsız olur ki o da zaten 1 kase yiyince insanı şişirir

pirinç veya her hangi bir gıda tek başına kilo aldırmaz ya da zayıflatmaz, gıdalar doğru şekilde pişirilip doğru miktarlarda tüketilirse kilo kontrolü sağlanabilir hatta zayıflama sürecinde bile yenebilir yeter ki ölçüyü kaçırmayalım
öyle olsaydı her pilav yiyenin şişman olması gerekirdi

Son düzenleme:

bilgi icin tesekkurler
kizlar biliyorum ekmek ve pilav olmaz ama bende gastrit var. cok az yedigim zaman midem fena oluo. kazinio resmen abartmamaya calisiorum ama. ekmek iyi gelio

Kimse bildirim yapmamış bugün haniii? ben paylaşıım hemen dün yarım levrek yedim ama zor dayandım walla. Sabah salatalık domates 2 sigara böreği ama fırında:26:öğlen nesfit şimdi 5-6 kayısı kurusu. Nasıl sizce?

sigara börekleri beni biraz düşündürüyo :) ama dier öğünleri hafif geçirmişsin önemli olan akşam en hafif onu geçirmen lazım.Buarada fırında sigara börei kuru olmazmı yaa:):):)

sigara börekleri beni biraz düşündürüyo :) ama dier öğünleri hafif geçirmişsin önemli olan akşam en hafif onu geçirmen lazım.Buarada fırında sigara börei kuru olmazmı yaa:):):)
kociş dışarı çıkarmıştı bende dayanamadım çıkmışken yiyeyim dedim ama sigara böreğinden biraz kalındı çok kuru olmamıştı. Walla ii gitii sabah sabah dediğin gibi akşmaı hafifletmek lazım biber dolması ve yoğurt iii bir tercih olur bence. Seni kontrole geliim bide

sabah is yerimde sandvic ekmegi arasina kasar,zeytin koyup yaninda sallama yesil cayla yedim
oglen 1 kaseye yakin sehriye corbasi, 3-4 catal bulgur pilavi, etli nohut ve cacik yedim
arada: 1 avuc kadar antep fistigi, 2 hurma, 1 dilim ekmek ve kuru uzum atistirdim. bu arayi 12 den itibaren bu saate kadar olan zaman diliminde yedim

gell gelll:) biber dolması yemeğe hep çekiniorum sonuçta içi pilav acaba çokmu kalorili korkiyorummm:)

ben kalori hesabını bilmiyorum ama söylediklerin kulağa hoş gelio. Ama şu nohutun ölçüsü ney

ozaman süper tebrikler sen daha önce zayıflicaksın bende:) hadi eşlik et de çay içelim

yok emin ol sen zayiflarsin. ben aksama fazla kaciriorum..
simdi cay icemem. serviste tuvaletim gelir evde kayisili icicem
ya ben anlamiorum ünv. iken tabiri caizse okuz gibi yerdim ama cok zayiftim..simdi yas ilerledi sanirim metabolizma yavasladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…