oglen 1 kaseye yakın ezogelin corbası, 5 catal kadar pirinc pilavı ve hindi sote yedim. simdi de elma yicem hmm bide 50 gr ekmeknapim paketin üzerinde ole yazıo
Buketcim elmayı şimdi yersen bence ekmeği daha geç yeme birlikte olmasın
ekmegi yemistim zaten canim
levrekk hiç bişi yapmaz cnm.ben balığı ekmeksiz sınırsız yerimmmÖğlen yemek yiyemeden geçti bende 6 kuru kayısı yedim. Şimdi form çay içiyorum. Akşama levrek var fırında umarım çok kaçırmam. :26:
oglen 1 kaseye yakın ezogelin corbası, 5 catal kadar pirinc pilavı ve hindi sote yedim. simdi de elma yicem hmm bide 50 gr ekmeknapim paketin üzerinde ole yazıo
levrekk hiç bişi yapmaz cnm.ben balığı ekmeksiz sınırsız yerimmm
hayırlı haberini almayı dört gözle bekliyorum inşallah, Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin cok üzme kendini tmm tatlım?tatlımm inşşş .
tabiki ehemn duyar duymazz sizle paylaşırım.
6 kuru kayısı+form çayı...Öğlen yemek yiyemeden geçti bende 6 kuru kayısı yedim. Şimdi form çay içiyorum. Akşama levrek var fırında umarım çok kaçırmam. :26:
tatlım minikkin dediği gibi, bir etimek büyüklüğünde ekmek 1 dilim, o da yaklaşık 50-100 kalori arasıdır1 dlilim ekmek= 25 gr tatlım. etimek buyuklugunde olur ve dıyet yaparkende bu ölçü verilir diyetisyen tarafından. benim günlük 100 gr hakkım vardı. bir sabah, bir öğle, 1 ara (aradaki 5 tane altın başak olarak verilmişti) akşam 1 dilim ekmek.
levrekk hiç bişi yapmaz cnm.ben balığı ekmeksiz sınırsız yerimmm
tatlım pirinçten uzakkk durrr.pirinç kilo yaparrr
Yaşasınnn işte almak istediğim cevap buydu
1 dlilim ekmek= 25 gr tatlım. etimek buyuklugunde olur ve dıyet yaparkende bu ölçü verilir diyetisyen tarafından. benim günlük 100 gr hakkım vardı. bir sabah, bir öğle, 1 ara (aradaki 5 tane altın başak olarak verilmişti) akşam 1 dilim ekmek.
Kimse bildirim yapmamış bugün haniii? ben paylaşıım hemen dün yarım levrek yedim ama zor dayandım walla. Sabah salatalık domates 2 sigara böreği ama fırında:26:öğlen nesfit şimdi 5-6 kayısı kurusu. Nasıl sizce?
kociş dışarı çıkarmıştı bende dayanamadım çıkmışken yiyeyim dedim ama sigara böreğinden biraz kalındı çok kuru olmamıştı. Walla ii gitii sabah sabah dediğin gibi akşmaı hafifletmek lazım biber dolması ve yoğurt iii bir tercih olur bence. Seni kontrole geliim bidesigara börekleri beni biraz düşündürüyo :) ama dier öğünleri hafif geçirmişsin önemli olan akşam en hafif onu geçirmen lazım.Buarada fırında sigara börei kuru olmazmı yaa:):):)
kociş dışarı çıkarmıştı bende dayanamadım çıkmışken yiyeyim dedim ama sigara böreğinden biraz kalındı çok kuru olmamıştı. Walla ii gitii sabah sabah dediğin gibi akşmaı hafifletmek lazım biber dolması ve yoğurt iii bir tercih olur bence. Seni kontrole geliim bide
sabah is yerimde sandvic ekmegi arasina kasar,zeytin koyup yaninda sallama yesil cayla yedim
oglen 1 kaseye yakin sehriye corbasi, 3-4 catal bulgur pilavi, etli nohut ve cacik yedim
arada: 1 avuc kadar antep fistigi, 2 hurma, 1 dilim ekmek ve kuru uzum atistirdim. bu arayi 12 den itibaren bu saate kadar olan zaman diliminde yedim
ben kalori hesabını bilmiyorum ama söylediklerin kulağa hoş gelio. Ama şu nohutun ölçüsü ney
hmm 3 corba kasigi kadar diyeyim o zaman
ozaman süper tebrikler sen daha önce zayıflicaksın bende:) hadi eşlik et de çay içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?