Speedy26'nın Diyet Günlüğü

kızlar kaçgündür iyi gidiyordu yeşil çay içiyordum sabah kahvaltım düzenli öğlen yemeği güzel beni akşamları mahvediyo geceler uzun 7 de yemek yiyorum 10 a acıkıyorummm ya mide genişledi ne olacak yeee yeeee birde bugünü saymayalım komşular geldi bugun nöbet çıkışı evdeydim pasta börek ve homini homini offfff offfff kızın bana kızınnn iradem zayıff ama yarın toparlayacamm sözzzzz iştahı nekeser bu arada

kızlar ben bugun yoktum ya yorum ondan pek yapılmamış anlasıldı
bu arada levrek az olmamış mı? 1 el ölçüsü o kadar mı ki?
bnce fırında sigara böreği de sorun değil zaten 2 kk kadar peynirli börek hem protein hem ekmek yerine geçer ama kibrit kutusu kadar!!!!!

genel olarak idare eder ama öğlen karbonhidrat fazla kaçırmışsın gibi geldi hem çorba hem nohut hem pilav

gell gelll:) biber dolması yemeğe hep çekiniorum sonuçta içi pilav acaba çokmu kalorili korkiyorummm:)
2 biber dolması+yağsız salata+yoğurt bir öğündür korkma o kadar sonucta içpilava baharat ve çeşitli başka şeyler de koyuyorsundur sırf pirinç değil ki oyle de olsa diyette yenebilir cok kasma tabii ölçülü...

sebebi şu: hem yaşla beraber metabolizma yavaşlıyor hem de az yiyince
sık beslenmek metabolizmayı canlı tutuyor

saat 21:00-22:00 gibi bişeyler atıştır eğer 12den önce yatmıyorsan
eğer 12den önce yatıyorsan akşam 7de yedin ya 1-1,5 saat sonra da 1 porsiyon meyve ye şekerin dengelenir

Güzeller kardeşlerim can yoldaşlarım kader arkadaşlarım beniim günaydıınn
güne güzel bir haberle başlayayım antalyaya gidiyorum 2 hafta çok aktif giremicem foruma. Ama sizden ricam günlüğüme uğrayın ben döndüğümde en altta kalmasın olur mu? Bana da dua edin de kilo almadan döneyim...[/
COLOR]

inşallah cnm güle güle git güle güle gel
sen de dualarında eksik etme olur mu tatlım?
hayırlı yolculuklar

ben fırında pişen balığı yada ızgırada 2tane yerimm.zatennn 1 2 tane yer bi insna sınırr bellidirr fazlasını istesede yiyemez.hemm balık kadar sağlıklııı omego 3 dosforr vs. deposu başkaa bi hayvansall gıda yokk.en sağlıklıı besinelrden biri balık.kırmızı ett değil sonuçta beyaz et.ben çevremde gördüm gittiğim bütün diyetisyenlerde dioo kendimdee yaşadımm pirinç pilavını hayatımdan çıkartığım zamann kilo verimimm hızlanıoo.
biz her gün pilav yaparızzz ben onun için yemiyrmm.ama haftada 1 2 defa yapanlar için söylemiyrm

Son düzenleme:
sabah menüm:

kabızlık için sabah 8de yarım fincan suya 1tatlı jaşığı zeytin yağı koyup içtim.

9da 1dilim ekmek çok az peynir.1haşlanmış ymrt,maydonoz yedimmm.

maydonoz metobolizmayı hızlandırdığı için hergün diyet yapanların yemesi gerekmiş

ben senin ne demek istediğini elbette anladım ama yanlış anlaşılabilir düşüncesiyle açma gereği duydum
ben de pilavı kesip onun yerine tahıllı ekmek yediğimde daha çabuk kilo verdiğimi gözlemledim
bu glisemik indeksle alakalı bişey yani insülinin salgılanıp hızla kana karışmasıyla, demek ki senin de düşük glisemik indeksli bir beslenme planı oluşturman gerekiyor

maydanoz metabolizmayı hızlandırmaz
diüretik etki nedeniyle daha sık idrara çıkmaya sebep olur

tatlım sen benim her dedime malifetmisin.sık idraraa metobolizma hızlandığı için çıkılır zatenn
tatlım ne muhalefeti?sadece cümlelerin nedenlerini belirtmeden yazdığın için ben nedenini belirtiyorum yoksa niye muhalefet yapayım ki? düzeltmeye çalışıyorum sadece yanlış anlamaya neden olabilir düşüncesiyle...
bu arada idrara metabolizma hızlandığı için değil cok su içme sonucu böbreklerin daha fazla suyu süzmesi sonucu çıkılır yoksa bnm şimdiye 40kg olmam gerekirdi

çok fazla şeyy biliosunnn bencede senin şimdiye 40kg falan olman lazımm.kitap falandaa yazzz.diyetisyenlerr halt etmişş yanında.beni düzeltmek sana düşmezzz tatlım.ben sadece burda paylaşım yapıyrmm.bana cvp yazmazsan sevinirimm.

kahvaltıdan sonraa ara öğün yoğurt yedim.içine kırmızı toz biber koydum 1 yemek kaşığıı.bi topikt eokumuştumm kırmızı biberle yoğurdu karıştırıp yemekdeee iyiymiş.hatta bunun için topik açılmıştı.öğlen patates salatası yedim.akşam üzeride 2kaşık pilav ve 3 kaşıkk sulu yemek yedimm.ekmeği gittikçee azaltıyrmikahvaltı dışında yemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…