kızlar ben bugun yoktum ya yorum ondan pek yapılmamış anlasıldıKimse bildirim yapmamış bugün haniii? ben paylaşıım hemen dün yarım levrek yedim ama zor dayandım walla. Sabah salatalık domates 2 sigara böreği ama fırında:26:öğlen nesfit şimdi 5-6 kayısı kurusu. Nasıl sizce?
genel olarak idare eder ama öğlen karbonhidrat fazla kaçırmışsın gibi geldi hem çorba hem nohut hem pilavsabah is yerimde sandvic ekmegi arasina kasar,zeytin koyup yaninda sallama yesil cayla yedim
oglen 1 kaseye yakin sehriye corbasi, 3-4 catal bulgur pilavi, etli nohut ve cacik yedim
arada: 1 avuc kadar antep fistigi, 2 hurma, 1 dilim ekmek ve kuru uzum atistirdim. bu arayi 12 den itibaren bu saate kadar olan zaman diliminde yedim
2 biber dolması+yağsız salata+yoğurt bir öğündür korkma o kadar sonucta içpilava baharat ve çeşitli başka şeyler de koyuyorsundur sırf pirinç değil ki oyle de olsa diyette yenebilir cok kasma tabii ölçülü...gell gelll:) biber dolması yemeğe hep çekiniorum sonuçta içi pilav acaba çokmu kalorili korkiyorummm:)
baklagillerin porsiyon ölçüsü 4 yemek kaşığıben kalori hesabını bilmiyorum ama söylediklerin kulağa hoş gelio. Ama şu nohutun ölçüsü ney
sebebi şu: hem yaşla beraber metabolizma yavaşlıyor hem de az yiyinceyok emin ol sen zayiflarsin. ben aksama fazla kaciriorum..
simdi cay icemem. serviste tuvaletim gelirevde kayisili icicem
ya ben anlamiorum ünv. iken tabiri caizse okuz gibi yerdim ama cok zayiftim..simdi yas ilerledi sanirim metabolizma yavasladi
saat 21:00-22:00 gibi bişeyler atıştır eğer 12den önce yatmıyorsankızlar kaçgündür iyi gidiyordu yeşil çay içiyordum sabah kahvaltım düzenli öğlen yemeği güzel beni akşamları mahvediyo geceler uzun 7 de yemek yiyorum 10 a acıkıyorummm ya mide genişledi ne olacak yeee yeeee birde bugünü saymayalım komşular geldi bugun nöbet çıkışı evdeydim pasta börek ve homini homini offfff offfff kızın bana kızınnn iradem zayıff ama yarın toparlayacamm sözzzzz iştahı nekeser bu arada
Güzeller kardeşlerim can yoldaşlarım kader arkadaşlarım beniim günaydıınn
güne güzel bir haberle başlayayım antalyaya gidiyorum 2 hafta çok aktif giremicem foruma. Ama sizden ricam günlüğüme uğrayın ben döndüğümde en altta kalmasın olur mu? Bana da dua edin de kilo almadan döneyim...[/COLOR]
inşallah cnm güle güle git güle güle gel
sen de dualarında eksik etme olur mu tatlım?
hayırlı yolculuklar
:)))))))))))))) kaybetme kendini iradeni kontrol altında tut emi tatlım?Hep aklımda olcaksınız açık büfede kendimi kaybetmemek için özellikle
balık gibi yağlı ve hayvani gıdalar sınırsız olamaz mutlaka belli bir sınırda yenmelidir, ona göre porsiyon ölçüleri vardır ki bu yağsız pişirme metoduna göredir ya da az yağlı, yani kızartma değil.
sadece çiğ sebze salata tarzı şeyler diyetlerde sınırsız olur ki o da zaten 1 kase yiyince insanı şişirir
pirinç veya her hangi bir gıda tek başına kilo aldırmaz ya da zayıflatmaz, gıdalar doğru şekilde pişirilip doğru miktarlarda tüketilirse kilo kontrolü sağlanabilir hatta zayıflama sürecinde bile yenebilir yeter ki ölçüyü kaçırmayalım
öyle olsaydı her pilav yiyenin şişman olması gerekirdi
ben senin ne demek istediğini elbette anladım ama yanlış anlaşılabilir düşüncesiyle açma gereği duydumben fırında pişen balığı yada ızgırada 2tane yerimm.zatennn 1 2 tane yer bi insna sınırr bellidirr fazlasını istesede yiyemez.ben çevremde gördüm gittiğim bütün diyetisyenlerde dioo kendimdee yaşadımm pirinç pilavını hayatımdan çıkartığım zamann kilo verimimm hızlanıoo.
biz her gün pilav yaparızzz ben onun için yemiyrmm.ama haftada 1 2 defa yapanlar için söylemiyrm
maydanoz metabolizmayı hızlandırmazsabah menüm:
kabızlık için sabah 8de yarım fincan suya 1tatlı jaşığı zeytin yağı koyup içtim.
9da 1dilim ekmek çok az peynir.1haşlanmış ymrt,maydonoz yedimmm.
maydonoz metobolizmayı hızlandırdığı için hergün diyet yapanların yemesi gerekmiş
maydanoz metabolizmayı hızlandırmaz
diüretik etki nedeniyle daha sık idrara çıkmaya sebep olur
tatlım ne muhalefeti?sadece cümlelerin nedenlerini belirtmeden yazdığın için ben nedenini belirtiyorum yoksa niye muhalefet yapayım ki? düzeltmeye çalışıyorum sadece yanlış anlamaya neden olabilir düşüncesiyle...tatlım sen benim her dedime malifetmisin.sık idraraa metobolizma hızlandığı için çıkılır zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?