tatlım oldu bir tatsızlık bu sitede yazdıklarıma karşı aldığım ilk olumsuz yorumdu ama ben dargın değilim kimseye sonuçta ben de kendimi yanlış ifade ettim sanırım özrümü de diledim o arkadaştan kabul edip etmemek ona kalmış bnm için bir sorun yok yani ben tüm eleştirilere açığım yazdıklarımın da arkasındayım niyetim de kırmak değildi ztn yeterince belirttimGeçmişi okudum maoonyaa ile lilly arasındaki yanlış anlaşmaya üzüldüm açıkçası. Arkadaşlarım dargınlık olmasın barışın da kardeş kardeş devam etsin topikimiz oluır mu?
Buketcim kaçamaklar dışında ii gitmişsin tebrikler. Bende ise durum fenaşuan hastayım ondan mı bilmem ama tartı 68 oldu. Bugün diyet başladı yani tekrar. Kendimi elimden geldiğince tututtum ve spor yaptım ama buna rağman kilo almayı haketmemiştim:26: Çok üzgünüm. Tamrakamı bikaç gün sora vercem. Yılbaşı hedefim şaştı yani Eeee yokluğum çok belli oldu mu? Moralim bozuk sizler sayesinde tekrar düzelecek.
Sizleri çok sewiyorum veeee çok özledim. Eskisi gibi güzel güzel devam edelim olur mu can yoldaşlarım?
şekerim dikkatimi çeken bişey var ki hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda regl dönemindeyiz bnm bitmek üzere ama yine de hemen hemen aynı, ztn sıkı arkadaşlar yakın zamanlarda regl olurmuş bunu başka biyerde daha belirtmiştim:)Waaayy be regl dönemlerimiz bile aynıÇok benzetiyorum seni kendimee ve seni çoookk seviyorummm. Tatlım ben bugün çok kaytardım yarın tam gaz başlıyorum yeniden. Sen kaç kgsin bu arada?
boşver tatlım ben de gofret yedimnihayet geldin arkadasim ben de regl olucam ama bi turlu olamadim. karnim davul gibi oldu. baskule yanasmaya korkuorum
lily cim sorma ne kacamak ama
bugun sabah: 2 dilim ekmek arasına peynir ve zeytin, 1 kupa cay
oglen : 1 levrek, yesillik, 1 kaseye yakin corba.
ara yemekte verilen helva
Waaayy be regl dönemlerimiz bile aynıÇok benzetiyorum seni kendimee ve seni çoookk seviyorummm. Tatlım ben bugün çok kaytardım yarın tam gaz başlıyorum yeniden. Sen kaç kgsin bu arada?
gunaydin millettt
sabah: cavdar ekmek arasi zeytin, penir turevleri 1 kupa 7 otlu cay ictim
dun aksam ciz biz kofte yedim 4 tane kadar biraz da ekmek :S
benim de canım sıkkın. kayınvalidemler burada
Günlüğe girlmediği zaman kaçamağaaa hayırrrrr.Günlüğü takip etmemeyede hayırrrr.Düzenli takibee evettt ufak ve haftada bi kaçamaklara evet.:)
CAnım benim inşallah koptum demeye dilim warmıyo ama diyet yapamıyorum yaaaa ben noldu bana??? İyiki warsın saol
Ozaman diyeet kelimesini lugatımızdan çıkarmakla başlayalım sağlıklı yaşam başlığı altında devam edelim.Bende ömrüm boyunca pazartesi sabahı başlayıp akşamına bitan diyetler yaptım.Hiçbirinin devamını getiremedm başarılı olamadım.Ta ki sağlıklı beslenerek kilo verme kararını beynime sokana kadar.İşte o düşünce benim dönüm noktam oldu.Çikolataya tatlıya zaafınmı var al eline kuru kayısını kuru incirini yada meyveni müslini ye.Cidden tatlı krizini yok edio.Hadi eline bir bardak su al ve içmeye başla bide bugün ne yedin onlarıda paylaş ki hemen başlayalım.
canım yok iyi gitmiyorum iste
aksam kacırıorum fazlaca :2: ben de aldım sabah 68 i gordumher seyi regle baglıorum ama bakalım.
Buketcim ben artık kaderimizin senle kesiştiğine acayip inandım. Benim için zayıfla ozaman bende senin için olur mu? farklı bi yol deneyelim ne dersin? Aynı anda kg alıp verdiğimize göre birbirimiz için dişimizi sıkalım bide öyle deneyelim hı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?