Speedy26'nın Diyet Günlüğü

tatlım oldu bir tatsızlık bu sitede yazdıklarıma karşı aldığım ilk olumsuz yorumdu ama ben dargın değilim kimseye sonuçta ben de kendimi yanlış ifade ettim sanırım özrümü de diledim o arkadaştan kabul edip etmemek ona kalmış bnm için bir sorun yok yani ben tüm eleştirilere açığım yazdıklarımın da arkasındayım niyetim de kırmak değildi ztn yeterince belirttim

ben iyiyim, sizleri çok seviyorum, dönmene sevindim

Waaayy be regl dönemlerimiz bile aynı Çok benzetiyorum seni kendimee ve seni çoookk seviyorummm. Tatlım ben bugün çok kaytardım yarın tam gaz başlıyorum yeniden. Sen kaç kgsin bu arada?
şekerim dikkatimi çeken bişey var ki hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda regl dönemindeyiz bnm bitmek üzere ama yine de hemen hemen aynı, ztn sıkı arkadaşlar yakın zamanlarda regl olurmuş bunu başka biyerde daha belirtmiştim:)
boşver tatlım ben de gofret yedim
reglden dolayı saldım iyice kendimi bu hafta

Son düzenleme:
Waaayy be regl dönemlerimiz bile aynı Çok benzetiyorum seni kendimee ve seni çoookk seviyorummm. Tatlım ben bugün çok kaytardım yarın tam gaz başlıyorum yeniden. Sen kaç kgsin bu arada?

ben deseni oyle cnm
sorma en son 67.8 i gordum. korkuorum yanasamıorum bile baskule
hani neredesin
sabah : ekmek arasi kasar, zeytin 1 kupa yesil cay
ogle: 1 kaseye yakın corba, taze fasulye, 1 dilim su boregi komposto
aksamı bilmiyorum. en tozuttugum ogun aksam oluyo maalesef

Sabah 8 kayısı arada form çayı öğlen nesfit yedim. su tüketimim iyiydi. Canım sıkkın olduğu için yemek yemek içimden gelmio ama halim bitti kalmadı tükendim. Akşama oğluşum gelmeden önce bişiyler yerim ki enerjim gelsin geri. Verimsiz cansıkıcı bi günden son sözler bunlar. Akşma kociş de yok oof ki ne off. Yarına inşallah bu ruh hali beni terk eder saçma işler beni bulmaz nolur dua edin bacılar. Öptüm hepiniziiiiiii

Günaydın
Umarım iyi bir gün olur hepimiz için. Kızlar ben elimden geldiği kadar pozitif olucam ve kilo da dahil kafama bişy takmicam. Tüm olumsuz düşünceler Allah'ın izniyle terk etsin artık beni. Hepinizi bugün gülmeye ve olumlu düşünmeye davet ediyorum. Herşey yolunda mükemmel gibi davrancam bugün bakalım olumlamam işe yarayacak mı? Dert tasa yok bugün. Sohbet olsun mutluluk olsun. Dün akşam minicik tavuk biraz patates yedim sorasında da aşure. Komşu getirdi dayanamadım napiim
Öpüldünüz güzelllerrrr. Şimdilik bu kadar

gunaydin millettt
sabah: cavdar ekmek arasi zeytin, penir turevleri 1 kupa 7 otlu cay ictim
dun aksam ciz biz kofte yedim 4 tane kadar biraz da ekmek :S
benim de canım sıkkın. kayınvalidemler burada

gunaydin millettt
sabah: cavdar ekmek arasi zeytin, penir turevleri 1 kupa 7 otlu cay ictim
dun aksam ciz biz kofte yedim 4 tane kadar biraz da ekmek :S
benim de canım sıkkın. kayınvalidemler burada

Allah yadımcın olsun tatlım. Mümkün olduğunca sürleşmemeye çalış. Neyse bahanesiyle zayıflarsın belki

Canım arkadaşlarım
öğlen kaçırdım akşam telafi edicem iradesizliğimden dolayı kendimden nefret ediyorum ya 2012 de de zayıf olamicammm. Depresyona giriyorum resmen ya kızlar yardım edin nolur

gunaydinn
kelin merhemi olsa hesabi
ya oyle abartmiorum ama kilo da gitmiyo :44:
daha regl olamadim. test yaptim ( zaten imkani yok ama) hamile de deilim. karnim sistikce sisti
sabah ekmek arasi kasar, zeytin beyaz peynir 1 kupa 7 otlu cay

Günaydııınn
bu hafta ne diyete ne kendime nede günlüğüme iyi bakmadım. Bozdu beni bu eğitim yaaaa. Özür diliyor, diğer hafta telafi istiyorum ama lilyciğim den de haber bekliyorum. Buketcime de öpücüklerimi bide sabırlarımı yolluyorum. Bildirimler birazdan...

herkese merhabaa
islerimin yogunlugundan dolayı cok fazla giremiyorum :18:
sabah: ekmek arası, kasar, zeytin beyaz peynir 1 kupa 7 otlu cay
oglen; 1 kaseye yakın corba, 3 kadınbudu kofte (cok buyuk deillerdi) salata, tursu 3 tane kornison) 3-4 kasık kadar da asure
aksamı ben de bilmiorum
hala regl olamadım. :26:

buketcim
gayet ii gidiyosun maşallah regl e taktın ondan olmuyo unut bak hemen nasıl olucak. Ben de ruh gibiyim hala kilo veremiyorum. Bana dua et alıp başını gitmesin kilolarım

Günlüğe girlmediği zaman kaçamağaaa hayırrrrr.Günlüğü takip etmemeyede hayırrrr.Düzenli takibee evettt ufak ve haftada bi kaçamaklara evet.:)

canım yok iyi gitmiyorum iste
aksam kacırıorum fazlaca :2: ben de aldım sabah 68 i gordum her seyi regle baglıorum ama bakalım.

CAnım benim inşallah koptum demeye dilim warmıyo ama diyet yapamıyorum yaaaa ben noldu bana??? İyiki warsın saol

Ozaman diyeet kelimesini lugatımızdan çıkarmakla başlayalım sağlıklı yaşam başlığı altında devam edelim.Bende ömrüm boyunca pazartesi sabahı başlayıp akşamına bitan diyetler yaptım.Hiçbirinin devamını getiremedm başarılı olamadım.Ta ki sağlıklı beslenerek kilo verme kararını beynime sokana kadar.İşte o düşünce benim dönüm noktam oldu.Çikolataya tatlıya zaafınmı var al eline kuru kayısını kuru incirini yada meyveni müslini ye.Cidden tatlı krizini yok edio.Hadi eline bir bardak su al ve içmeye başla bide bugün ne yedin onlarıda paylaş ki hemen başlayalım.

Buketcim ben artık kaderimizin senle kesiştiğine acayip inandım. Benim için zayıfla ozaman bende senin için olur mu? farklı bi yol deneyelim ne dersin? Aynı anda kg alıp verdiğimize göre birbirimiz için dişimizi sıkalım bide öyle deneyelim hı?

Tamam canım sabah kahvaltı edemedim.yarım dilim ekmek soktum ağzıma sadece. Öğlen nesfit ve yarım diyet çikolata. Su 1,5 lt. Ama dün ama dün öğlen abartmıştım hala pişmanım ama neyse bugüne göre ii dimi?

canım yok iyi gitmiyorum iste
aksam kacırıorum fazlaca :2: ben de aldım sabah 68 i gordum her seyi regle baglıorum ama bakalım.

Kızlar bu tartılara inanıp morelinizi bozmayın.Çoğu zaman doğruyu göstermiyo ve bizim morelimizi bozup inandığımız yolda yürümemizi engelliyo.Regl şişliği olur,Gaz olur,Su olur,kıyafet olur hep zaten bişeyler bizim fazla çıkmamıza sebep oluyo bozmayın morelinizi ve kendinizi hafif hissettiğiniz zaman tartılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…