hehe benim kociste vermek zorunda kilo
oglen:
1 bardak ayran, 1 kaseye yakın corba, salata, pilav ustu doner. pilavdan 2-3 kasık kadar yedim
aksama balık yicem
tatlım sizin iddia kim daha çok kg verecek diyemi yoksa sen şu kilo ben şu kilo olcam diye mi? Ama umarım kazanan sen olursun
aynen oyle.. sen en fazla su kiloda olmalisin diye sart kostuk. umarim.. esim bi boyle inada bindi 8 kg vermisti
waaww eşin iradeliymiş demekki. Ama erkekler daha kolay kg verebiliyorlar buda bi gerçekAma hanımın fendi erkeği yener banca biz başarıcaz kazanıcaz. süre var mı?
olmaz mı 14 subato gun yemege de gidicez. pofff nasil olacak bu is. esimde tatlıcıdır. kimse eve tatlı ve asitli icecek sokmayacak
waaww eşin iradeliymiş demekki. Ama erkekler daha kolay kg verebiliyorlar buda bi gerçekAma hanımın fendi erkeği yener banca biz başarıcaz kazanıcaz. süre var mı?
olmaz mı 14 subato gun yemege de gidicez. pofff nasil olacak bu is. esimde tatlıcıdır. kimse eve tatlı ve asitli icecek sokmayacak
ben de senin kilo vermeni cok istiyorum. isteyen herkes versin kilocukları
benim icin en onemli saatler baslıo. aksam cok kacırıorum ben :18:
gÜNAAYYDDDIINN HANIMLARR
benim akşam menüm 1 biber 1 patates dolmas saat 8 gibi 1 muz ve 1 mandalina
Sabah biraz yumurta ile 1 dilim ekmek
GURURLA SUNARIM: Siz neler yaptınız bakalım? buket akşam kaçırmadın dimii?
gunaydinn
aksama balik, salata az pilav biraz da asure yedim
moralim bozuldu yaa. ocakta antalyaya egitime gidicem 5 gunlugune. nasil olacakkızımı napicam
bir dilim kekin yarısı ve bi kurabiyeden bi ısırık almak kaçırmak deilse eğer kaçırmadım :)
Annenle kızışınıda götür geçen 2 hafta bende antalyadaydım eğitim için oğluşumla annemide götürdüm. ders dışı hep birlikteydik.
buketcim umarım eşin gelir gelmezse bile baban 1 haftacık idare etsin ayrılma bebişinden ağla zırla götür nolur canım. Bide orda açık büfeyi görünce dikkat et benim gibi verdiğini geri alma. ama o 2. mesele sen şimdi kızışını götürmeyi ayarla
ben acik bufeciyim zatentatlilara zaafim var ya dayanamam gibi gelio
bakalim kizimla gitmek istiorum zaten. esim gelse daha iyi benim icin hem annem de dinlenmis olur
slm arkadaşlar ben 34 yaşındayım 1.61 boyunda ve 58 kg dayım 2 senedir ağzıma beyaz ekmek sürmedim hamur işinden kaçınırım.4 yaşında oğlum var evde onunla ilgilenmekten pek fazla spor yapamıyorum ve 7 aydır 3 kilo veremedim.55 kg olmak istiyorum ve kilo veremiyorum.yanlız bende kan şekeri düşüklüğü var ve devamlı tatlı yeme ihtiyacı hissediyorum bu kilo vermeme engel olurmu acaba?
slm arkadaşlar ben 34 yaşındayım 1.61 boyunda ve 58 kg dayım 2 senedir ağzıma beyaz ekmek sürmedim hamur işinden kaçınırım.4 yaşında oğlum var evde onunla ilgilenmekten pek fazla spor yapamıyorum ve 7 aydır 3 kilo veremedim.55 kg olmak istiyorum ve kilo veremiyorum.yanlız bende kan şekeri düşüklüğü var ve devamlı tatlı yeme ihtiyacı hissediyorum bu kilo vermeme engel olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?