Speedy26'nın Diyet Günlüğü

hehe benim kociste vermek zorunda kilo
oglen:
1 bardak ayran, 1 kaseye yakın corba, salata, pilav ustu doner. pilavdan 2-3 kasık kadar yedim
aksama balık yicem

hehe benim kociste vermek zorunda kilo
oglen:
1 bardak ayran, 1 kaseye yakın corba, salata, pilav ustu doner. pilavdan 2-3 kasık kadar yedim
aksama balık yicem

tatlım sizin iddia kim daha çok kg verecek diyemi yoksa sen şu kilo ben şu kilo olcam diye mi? Ama umarım kazanan sen olursun

aynen oyle.. sen en fazla su kiloda olmalisin diye sart kostuk. umarim.. esim bi boyle inada bindi 8 kg vermisti

waaww eşin iradeliymiş demekki. Ama erkekler daha kolay kg verebiliyorlar buda bi gerçek Ama hanımın fendi erkeği yener banca biz başarıcaz kazanıcaz. süre var mı?

waaww eşin iradeliymiş demekki. Ama erkekler daha kolay kg verebiliyorlar buda bi gerçek Ama hanımın fendi erkeği yener banca biz başarıcaz kazanıcaz. süre var mı?

olmaz mı 14 subat o gun yemege de gidicez. pofff nasil olacak bu is. esimde tatlıcıdır. kimse eve tatlı ve asitli icecek sokmayacak

olmaz mı 14 subat o gun yemege de gidicez. pofff nasil olacak bu is. esimde tatlıcıdır. kimse eve tatlı ve asitli icecek sokmayacak

walla plan süper uygulamak biraz zor olsada başarman için elimden geleni yapcam inan Enaz kendim kadar istiyorum seninde zayıflamanı

benim eşimde kardeşi ile iddaya girmişti yazın 9 aralıkda son buluyordu hemde bir büyük altınına girmişlerdi eşim gram bile vermedi tabi altınıda almadı

benimde hedefime şubatda ulaşmam gerekk :18:

ben de senin kilo vermeni cok istiyorum. isteyen herkes versin kilocukları
benim icin en onemli saatler baslıo. aksam cok kacırıorum ben :18:

ben de senin kilo vermeni cok istiyorum. isteyen herkes versin kilocukları
benim icin en onemli saatler baslıo. aksam cok kacırıorum ben :18:

gÜNAAYYDDDIINN HANIMLARR
benim akşam menüm 1 biber 1 patates dolmas saat 8 gibi 1 muz ve 1 mandalina
Sabah biraz yumurta ile 1 dilim ekmek
GURURLA SUNARIM: Siz neler yaptınız bakalım? buket akşam kaçırmadın dimii?

gÜNAAYYDDDIINN HANIMLARR
benim akşam menüm 1 biber 1 patates dolmas saat 8 gibi 1 muz ve 1 mandalina
Sabah biraz yumurta ile 1 dilim ekmek
GURURLA SUNARIM: Siz neler yaptınız bakalım? buket akşam kaçırmadın dimii?

bir dilim kekin yarısı ve bi kurabiyeden bi ısırık almak kaçırmak deilse eğer kaçırmadım :)

gunaydinn
aksama balik, salata az pilav biraz da asure yedim
moralim bozuldu yaa. ocakta antalyaya egitime gidicem 5 gunlugune. nasil olacak kızımı napicam

gunaydinn
aksama balik, salata az pilav biraz da asure yedim
moralim bozuldu yaa. ocakta antalyaya egitime gidicem 5 gunlugune. nasil olacak kızımı napicam

Annenle kızışını da götür geçen 2 hafta bende antalyadaydım eğitim için oğluşumla annemide götürdüm. ders dışı hep birlikteydik.

bir dilim kekin yarısı ve bi kurabiyeden bi ısırık almak kaçırmak deilse eğer kaçırmadım :)

bence onlar kaçamak diil okadar da hakkımız olsun artık canım diyet yapıyosak ölecek diiliz herhalde Ya bende internetten cicişler almak istiyorum ama biraz zayıfliim diyorum bi elbise aldım. 40 beden umarım girerim içine.:44:

buketcim umarım eşin gelir gelmezse bile baban 1 haftacık idare etsin ayrılma bebişinden ağla zırla götür nolur canım. Bide orda açık büfeyi görünce dikkat et benim gibi verdiğini geri alma. ama o 2. mesele sen şimdi kızışını götürmeyi ayarla

ben acik bufeciyim zaten tatlilara zaafim var ya dayanamam gibi gelio
bakalim kizimla gitmek istiorum zaten. esim gelse daha iyi benim icin hem annem de dinlenmis olur

ben acik bufeciyim zaten tatlilara zaafim var ya dayanamam gibi gelio
bakalim kizimla gitmek istiorum zaten. esim gelse daha iyi benim icin hem annem de dinlenmis olur

İnşallah eşin gelir ozaman hem idiia için şartlar eşitlenmiş olur. AA özlicem seni ben amaaaa

slm arkadaşlar ben 34 yaşındayım 1.61 boyunda ve 58 kg dayım 2 senedir ağzıma beyaz ekmek sürmedim hamur işinden kaçınırım.4 yaşında oğlum var evde onunla ilgilenmekten pek fazla spor yapamıyorum ve 7 aydır 3 kilo veremedim.55 kg olmak istiyorum ve kilo veremiyorum.yanlız bende kan şekeri düşüklüğü var ve devamlı tatlı yeme ihtiyacı hissediyorum bu kilo vermeme engel olurmu acaba?

canım bende 160 boyundayım ve şuan 66.7 kiloyum ve şuan senin kilonda olmak için çaba gösteriyorum spor yapıyormusun spor herşeyden önce geliyo sporunu yap bolbolsuyunu iç ve dengeli beslen ozaman hemen gidiyo kilolar kanşekeri düşük olunca neyapılır bilmiyorum ama sürekli canın tatlı yeme ihtiyacı duyuorsan çikolata tatlı yerine kurukayısı kuruincir kuru üzüm butarzda şeyler yiyebilirsin

hoşgeldin altıüstü vereceğin 3kg şanslısın bence bide bu tarafından bak olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…