hoşgeldin altıüstü vereceğin 3kg şanslısın bence bide bu tarafından bak olaya
O zaman ben kendi kendime yaziim gelince okursunuz. Zayıflayınca şöyle beyaz bi elbise alcam kendime. Hani bi sakız reklamında kadın giymiş ya beyaz flarla mükemmel olmuş. AYyy hayali bile güzel. Sonra bide kotla badi alırım. Basenler küçülürse kot çok şık durur. Sonra bide siyah takım elbise. AAhh AAAhh hadi tartı düş şu 50 li rakamlara noluurrrr.
Siz zayıflayınca ne giymek istiyorsunuz yazın hadi
Ben beyaz bir elbise giymek istiyorum inşallah 10 kilo verince ve göbeğimdeki yağları yok edince şöyle belden oturan aşağı doğru bollaşan bir elbise istiyorum. Kilolarımı gizlemek için siyah giyinmekten fenalık geldi
benim şubatta kuzenimin mayısdada görümcemin düğünü var bende onları düğünü için abiye istiyorum pudra veya vizon renginde tek askılı dar ve uzun offfffffff tabi 58leri görürseeemmmmmm eger görürde giyersem resmimi koycam günlüğüme sizde görürsünüz
şubat ayı çok önemli hepimiz taş gibi olcaz
İnşallah eşin gelir ozaman hem idiia için şartlar eşitlenmiş olur. AA özlicem seni ben amaaaa
hele benim için evlilik yıldönümüm doğumgünüm sevgililer günü ve oğlumun doğumgünü hepsi şubat ayındaa
ya daha ben regl olmadim iyi mi :26:
gecen ay doktora gitmemis olsaydim gidecektim ama daha yeni gittim dr ye :44: bi sorun yok dedi kontrolde
hamile olma tatlım?
Bak yine kaybolmuşsun napalım şimdi biz sana?Oy birliğiyle bi karar vermemiz gerekicek.Sana ölüm orucu cezasımı versek yoksa kulaklarınımı çekmeli bilemedim =)
Burdayım tatlım yaa. düns adece tek öğün yedim öğlen oda güveç ti çok kaçtı ama diğer öğünleri atladım. utandım yazamadım.
gunaydinnn
moral bozuklugu var bende. esim 3 gunde 1200 gr verdi. ben veremedim hala.pzar gunu yazdıgım diyete baslıorum
kahvaltıda ekmek arası peynir zeytin 1 kupa rezene
eee yani? Bugün ne yedin bugündemi çok kaçtı ? Niye utanıosun ki canım ben bu günlüğe başlarken açılışı pizzayla yapmıştım hepte kaçamklarım oldu geçendede koca tabak patates kızartması yedim:) çok iradeli olsaydık zaten burda olmaya günlük açmaya falan gerek kalmazdı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?