Speedy26'nın Diyet Günlüğü

bugun yazdigim diyete basladim.. simdilik kacamak yapmadim \kizim cok hasta. 4 gundur agzina lokma koymuo. doktorlarda bisi yapamio. bekleyin diolar

speedy neredesin???????
sabah: 40 gr peynir, 5 zeytin, 2.5 dilim cavdar ekmek, 1 yumurta, 1 tatlı kasıgı recel
ara: 2 elma 1 mandalina
ara: 1 halley, 1 bardak bitki cayı
birazdan sut icicem
maalesef bu diyette ogle yemegi yok. calisanlar icin tam

kızlar geldimmm
eğitime gidiyorum aday memurluk için sonra gelip işler nete giremedim. dikkat etmeye çalışsamda saçma sapan besleniyorum ama benden pes bu böyle olmicak

kızlar geldimmm
eğitime gidiyorum aday memurluk için sonra gelip işler nete giremedim. dikkat etmeye çalışsamda saçma sapan besleniyorum ama benden pes bu böyle olmicak

histtt pes etmek yok. ucunda araba varr
sanirim bugun reglim basladiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiii
umarim bitince kilomda azalma olur

kahvaltida: 5 zeytin, peynir ekmek

gunaydinn
sabah: 40 gr light peynir, 5 zeytin, 2 dilim cavdar ekmek, 1 tatlı kasıgı recel, 1 yumurta
yalasık 1 kg gitmis gibi gozukuyo

ben de utancımdan yazamıyorum kilo düşüp yazmak daha mantıklı geldi.Zaten yılsonu tantanalı beynim bulanıyo walla

günlüğün sahibi ikimiziz ya buketcim. pasif izliyorum seni merak etme. inan yediklerini takip ediyorum ve sana kızıyorum bana kızma diye de yazmıyorum çok çok üzgünüm

bisey olmaz canim yaz. bak bugun yine azdim :2:
evde olmak yaramio bana..ne bulsam atiorum agzima. ptesi ise baslayinca toparlicam yine. ne guzel 66.9 u gormustum bu sabah
igneli epilasyona basladim. gozlerimden yas geldi resmen :26:

bisey olmaz canim yaz. bak bugun yine azdim :2:
evde olmak yaramio bana..ne bulsam atiorum agzima. ptesi ise baslayinca toparlicam yine. ne guzel 66.9 u gormustum bu sabah
igneli epilasyona basladim. gozlerimden yas geldi resmen :26:

:) Ayyy darısı başıma tatlım sonuç iyi olur inş. kaymak gibi çıkarsın:) ızgara yedim sabah da yumurta yemiştim ben 67,2 oldum ya.yazmaya elim gitmio. çöplük gibiyim ne bulsam yiyorum. hayaller 2012 ye kaldı. baştan konsantre olcam sözzz. sende kilo almadın dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…