Speedy26'nın Diyet Günlüğü

Hiç stres yapmayın bayanlar...bu dönemler gelip geçecek 3-5 ay sonra çıpçıtır ortalarda salınan halinizi ve kilo yüzünden nefesinizin tıkanmadığını düşünün sizi yeteri kadar dolaptan uzak tutacaktır bu düşünce :) başaracaksınız arada bir direncinizin kırılması normal :)

2012 hepimiz için ideallerimize kavuşma yılı olsunn. zayıflama yılı. Artık buketcim yeni bir düzen lazım bize:) Tam gaz devam ok?

2012 hepimiz için ideallerimize kavuşma yılı olsunn. zayıflama yılı. Artık buketcim yeni bir düzen lazım bize:) Tam gaz devam ok?

dun basladim ben. kendimi maymun istahli olarak goruyorum nereye saldiracagimi, hangi diyeti uygulayacagimi sasirdim hal boyle olunca da ne duzgun yaptigim bi diyet oluyo ne de giden kilolar :18: bakalim umarim dun basladigim diyeti devam ettiririm 1 ay. dun eski zayif fotolarima baktim ve gaza geldim

senin de yeni yılın kutlu olsun kaçakkkk
nerelerdesin kız sen??? bak özledim seni....
sağolsun buket ayakta tutmaya çalışıyordu topiği herhalde o da boşladı...

yogunum kızlar yaa
bide diyet listeleri bolumunde ayca kaya idi sanirim o diyetisyenin diyetini takip ediorum amma velakin aksamları kacırıorum ipin ucunu.
speedy cim sen cok bosluosun bu topigi
sabah: 1 dilim çavdar ekmek, peynir, 4 zeytin
oglen: 1 dilim cavdar, yogurt, 4-5 adet diyet biskuvi
ara: 1 avuc fıstık 1.5 saat sonra 1 mandalina yicem

senin de yeni yılın kutlu olsun kaçakkkk
nerelerdesin kız sen??? bak özledim seni....
sağolsun buket ayakta tutmaya çalışıyordu topiği herhalde o da boşladı...

bana sorana bak:) seni göremiyorum ki bende hiç. yılsonu biyandan eğitimler bi yandan giremedim kızlar affedin ama 2012den umutluyum senden çok şey bekliyorum buketcim. lily sende bırakma yorumlarını. sabah pudingle büsküvi olur ya pasta gibi ondan yedim:2: öğle kurufasulye az çorba şimdi de form çayı biliyorum kötü.

buketcim sabah yine o pudingli bisküviden yedim ama çok şükür bitti. daha da yapmam. öğlen yemekte ne çıkarsa yicem artık boğazım ağrıyo spor da hakgetire. sen umarım daha ii durumdasındır benden...:18:

gecmis olsun canım
ben de sabah ve oglen sorun olmuyo ama aksam evde gozum donuyo maalesef aksam 2 dilime yakın peynirli borek yedim mesela

sadece 2 dilim peynirli börekse bence sorun yok ama yemek artı geç saatte börekse sorun hemde kocaman bi sorunumuz war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…