kız özledim valla bu aralar günlüklere pek giremiyorum, akşamları gireyim diyorum pat elektrikler kesildi dün akşam...kızlar ben kilo veremiyorum ya neden???? Bir gram gidio geri gelio hep aynı kilodayım.
kız özledim valla bu aralar günlüklere pek giremiyorum, akşamları gireyim diyorum pat elektrikler kesildi dün akşam...
sizin buketle motivasyon dibe vurmuş sanırımmmm
bu arada o pudingli bisküvili pastadan ben de bi ara didikliyordum azarları yedim bıraktım
size gaz lazım motivasyon lazımmmm
öncelikle söyle bakiyim niçin kilo vermek istiyorsun?
nedenlerini uzun uzun düşünerek yaz tmm?
sonra yeme düzenin nasıl, yani yemek yemeği sever misin yoksa aç yaşarım diyenlerden misin???
motivasyonunu düşüren unsurlar ne? ne olsa mesela, sen yine gaza gelirsin???
meyve sebzeyle aran nasıl, tatlı düşkünlüğün var mı?
bu günlüğü açtığından beri yeme düzeninde az da olsa düzelme hissediyor musun yoksa bi gazla yaptım yine eskiye döndüm mü diyorsun???
sana yardımcı olmak için soruyorum bunları...
cevaplarını uzun uzun ve düşünerek yazmaya çalış
çünkü psikoloji çok önemli bu kilo verme sürecinde
beni de online bir psikolog veya diyetisyenmişim gibi düşün tmm tatlım???
şimdi seni dinliyormuşum karşındaymışım gibi cevaplamanı istiyorum sorularımı...
buket de cevaplamalı bunları internete gelince onu da hesaba çekmeli:)))
hadi cnm bekliyorum cvplarını...
tatlım yazdıklarını tek tek okudum ve sana teşekkür ederim, topiğime de yazmışsın
aslında eksik olan motivasyon bence bu yazdıklarına bakarak
bunu da beraber sağlayacagız tmm tatlım?
öncelikle neden zayıflamak istiyorsun kısmına başkalarından ziyade kendini koymanı istiyorum
ben istiyorum diceksin, bunu bencillik olarak düşünme, kilosundan memnun olmayan bi insan kimseye yardımcı olamaz bilmem anlatabildim mi???
tamam, bugun ne yedin bana yazar mısın?
bakalım bugünden itibaren neler yapabiliriz senin için
birlikte ilerleyelim tamam mı canım bnm??
boyun kaçtı??? şimdi sana yemek alternatifleri bulalım evde nsl beslenebileceğinle ilgili...
sen evlisin bi de üni okuyorsun yanlış mı anladım? kusura bakma ben çabuk unutabiliyorum bi de herkesi takip etmeye çalışıp araya zaman da girince hepsi karman çorman oluyor...nolur kusura bakma...
meyveyi hayatına az da olsa sokmamız lazım
mesela kuru meyve sever misin? kuru kayısı incir falan???
ceviz badem o tarz şeyler???
bunlardan bir alternatifler bulcaz sana tmm cnm bnm???
ben burdaki tüm arkadaşlarımı önemssiyorum çünkü beni motive eden de sizlersiniz ve bu da bnm vefa borcum sizler bnm arkadaslarımsınız her ne kadar yuz yuze görüşüyor olmasak da...
ben de geldim
ahh lily cim hic sorma... speedy yazmıs ben de yazayım. ondaki bi cok neden bende de var
1-benim esimin calistigi yerdeki bayanlari bi gorun derim. anlatmak dahi istemiorum
2- beni her gorenin sen ne olmussun. nerede o kopacak gibi duran dal gibi kız demesi
3-giydigim hic bir seyin yakısmaması
4- is yerimde annem yasindaki kadinlarin benden zayif gorunmesi
5- eski giyim tarzımı ozlemem
6-surekli diyete girdim deyip verememek ve cevreye rezil olmak
7-eski fotolarıma baktıgımda kendimi kotu hissetmek
8 olası 2.cocukta obez olup ortaya cıkmaktan korkuyorum
bu uzar gider...
engellere gelince:
1- tatlıya asırı duskunlugum var. gozum goruyosa dayanamam mideye gider
2- esimin eve getirdigi abur cuburlar
3- kızım yesin de kilo alsin deyip yaptıgım pasta borekler ( ben ve esim yiyos kız degil)
4- gastrit (midem surekli kazınma durumunda. ac kalamıyorum).....
sozum ona bugun yeniden basladim diyete :18:
sanırım bu form çayı beni sadece wc ye götürüyo. başka bi işe yaramıyo. iş yerinde adım çıkacak ya bunun çözümü yok mu?
off sorma speedycim. su cis mevzusu yuzunden su icmek istemiorum
Budamı aynı buketcim? istediğimiz kiloya düşelimde buluşalım ya seni gerçekten çok merak ettim. 38 beden olalım avm de buluşalım
olur vallaama once kilo vermek gerek
38 kesmez beni kıyafetlerime giricem 36 beden
supertamam ozaman. kebinden buket seslenir: bu elbisenin 36 bedeni yok mu? kalıplarımı geniş speedy düşüyo üzerimden şuna bi baksana:) guzelm
Speedy: ya buketcim bu anı ben sana netten yazmıştım dimi der
ve gülüşmeler eşliğinde kasaya yönelir
Afiyet olsun ama yaramasın bende form çayımı içiim hemen aklıma getirdin maaşlara baktım şimdi. enf.zammımız hayırlı olsun:13:
Tatlım mantı yemesen iyiymiş ama önümüze bakalım artık spor yapmadım bende sen de durum nasıl?
poça yedin dmi sabah ondan yazmıosun çabuk dogru söyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?