Speedy26'nın Diyet Günlüğü

günaydınnn
dün akşam 1,5 kase mercimek çorbası ve yoğurt
sabah 1 çokonat ve 1 bardak form çay (çok garip bir ikili olduğunu biliyorum ama dünden beri çekmecemde duruyordu daha fazla dayanamadım:)
öğlen nesfit yemeyi planlıyorum spor yine yok bi becerebilsem artık hiç fena olmaz.
buketcim senin menü daha ii sanki. daha sağlıklı gelio kulağa en azından.
hala bozmadık diyeti dimi?

yediklerim + bir de portakal yazıp diyetisyenimi bekliyorum güzel yorumları için
canım arkadaşlarım nerdesinizzz???

ozaman sayıyla kuruyemiş yiceksin tatlım benim... abartmadan okiş? ama akşam için faydası olcak ok?

Sabah çokonat yemişsin ama kahvaltı etmeyerek bunu dengelemişsin diye düşünüyorum.Öğlende nesfitin güzel.Ayran ve leblebiçok tutuyo haberin olsun.Ayrıca bence tavuk dürüm alışkanlık haline getirmediğin sürece cokta sorun olmaz diye düşünüyorum.Zaten tavuk ızgara gibi pişio yagsız falan bi lavaş pek iyi deil ama herzaman herzamanda yemiyosun sonuçta

teşekkür ederim pembiş seni sewiyoreee

gunaydıınn
aksam yagda kızarmıs hamsi yedim. kac tane yedigimi bile bilmiorum yanına da lahmacun tırtıkladım ( ama cok deil)

kahvaltı: ekmek, yumurta,peynir

balık en sewdiğim yiyecek hele hamsi tavaysa yemede yanında yat:)
bende annem ne pişirmişse ondan yicem . ya annemin gitmesine 2 gün kaldı ii di böyleee ya

bende hamsi yedim hemde yağda kızarmış buketinde dediği gibi kaç tane yedim bilmiorum:) ehehe bayadır yemiyodum ama pişman olmadım:)

bende hamsi yedim hemde yağda kızarmış buketinde dediği gibi kaç tane yedim bilmiorum:) ehehe bayadır yemiyodum ama pişman olmadım:)

cok kotu gelmio bana. ben haftada 1 yiyorum yagda kızarmısını

oglen: 1 simit, 1 kupa 7 otlu cay
ara: 1 muz
belki 4.30 a dogru yogurt ve az ekmek yerim aksam saldırmım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…