yok walla billa yemedim kahvaltı etmedim. ama öğlen lavaşa tavuk yedim. kaç kaloridir acaba?
lavaşa tavuk çok mu fenaydı ya yuh deyin dur deyin bişiy diyiin banaaa
merhaba..lavaşa tavukğu görünce ilgimi çekti.bende pazar günü lavaş arası tavuk döner yemiştim.çok mu fena gerçekten kalorisi
ne iyileştirmesi tatlım eşit işe eşit ücret çıktı ya bekleyen iyileştirme mi var?
yediklerim + bir de portakal yazıp diyetisyenimi bekliyorum güzel yorumları için
canım arkadaşlarım nerdesinizzz???
diyet mi deil mi onu da anlamıs degilim ama
oglen: yogurt, ekmek ve 2 minik baget yedim
hmm bi avuc kadar da badem
aksamdan korkuyorum
Akşama gitmeden saat 4 gibi bişiyler ye yada kahve nebiliim meyve falan akşama sakın canavara dönüşmeeee
türk kahvesi? galeta? form bisküvi?
ozaman sayıyla kuruyemiş yiceksin tatlım benim... abartmadan okiş? ama akşam için faydası olcak ok?
hadi bakalımaksama da hamsi yiyeyim diorum?
günaydınnn
dün akşam 1,5 kase mercimek çorbası ve yoğurt
sabah 1 çokonat ve 1 bardak form çay (çok garip bir ikili olduğunu biliyorum ama dünden beri çekmecemde duruyordu daha fazla dayanamadım:)
öğlen nesfit yemeyi planlıyorum spor yine yok bi becerebilsem artık hiç fena olmaz.
buketcim senin menü daha ii sanki. daha sağlıklı gelio kulağa en azından.
hala bozmadık diyeti dimi?
sabah çokonat yemişsin ama kahvaltı etmeyerek bunu dengelemişsin diye düşünüyorum.öğlende nesfitin güzel.ayran ve leblebiçok tutuyo haberin olsun.ayrıca bence tavuk dürüm alışkanlık haline getirmediğin sürece cokta sorun olmaz diye düşünüyorum.zaten tavuk ızgara gibi pişio yagsız falan bi lavaş pek iyi deil ama herzaman herzamanda yemiyosun sonuçta
balık en sewdiğim yiyecek hele hamsi tavaysa yemede yanında yat:)
bende annem ne pişirmişse ondan yicem . ya annemin gitmesine 2 gün kaldı ii di böyleee ya
bende hamsi yedim hemde yağda kızarmış buketinde dediği gibi kaç tane yedim bilmiorum:) ehehe bayadır yemiyodum ama pişman olmadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?