Speedy26'nın Diyet Günlüğü

cok kotu gelmio bana. ben haftada 1 yiyorum yagda kızarmısını

oglen: 1 simit, 1 kupa 7 otlu cay
ara: 1 muz
belki 4.30 a dogru yogurt ve az ekmek yerim aksam saldırmım die

akşamı garantiledikten sonra diğer öğünler güzel buketcim.
ben dün akşam 1,5 tabak karnabahar yemeği yoğurtla birlikte ve gece 1 kase patlamış mısır ama az yağdaydı sorun mudur?
sabah yine es geçtim yoğunluktan 3 kayısı kurusu okadar
öğlen nesfit
şimdi form çay+ kuru kayısı
nasılsım????
ya bide yine spor yokne biçim insanım ya bi başlayamadım

kızlar öncelikle özürlerimi bildiriyorum ne zamandır günlüklere uğramıyorum ama sizi unutmadım canlarım geçmişi okudum firesizsiniz maşallah çokonatı falan da görmüyorum ama
yarından itibaren inşallah sizlere de bakıcam akşamları, menülerinize genel olarak yorum yapabilmek için
arada ihmal edersem gelin beni bnm topikten uyarın kızın

gunaydıınn
aksam yagda kızarmıs hamsi yedim. kac tane yedigimi bile bilmiorum yanına da lahmacun tırtıkladım ( ama cok deil)

kahvaltı: ekmek, yumurta,peynir
cok kotu gelmio bana. ben haftada 1 yiyorum yagda kızarmısını

oglen: 1 simit, 1 kupa 7 otlu cay
ara: 1 muz
belki 4.30 a dogru yogurt ve az ekmek yerim aksam saldırmım die
kız bu ne biçim menü bişeycik yok....
bi de ölçüleri yazarsan mesela ne kadar peynit, kaç dl ekmek vs...
sabah iyi, öğlen sırf simit az geldi keşke yanına peynir domates falan da koysaydın imkan yoksa üçgen peynirlerden 1-2 tane yemeye çalış ama simiti azaltmaya bak arada ye tmm tatlım?
aralar güzel akşam da yarın gelcek galiba, spor???? ne kadar su içtin bakiyim???
senin de buketten aşağı kalır yanın yok, aç kalmışsın resmen....
bak eleştiriyorum ama kırılmayın aman, ben sizi üzmek istemiyorum güzellerim
çok az yiyorsunuz zafiyet geçirceksiniz hasta olmanızı istemem canlarım
menüleri biraz arttırın bakiyim
salata, yogury falan ekleyin çorba et gibi farklı besin maddelerini de ekleyin beslenmenize

günaydın güzeller
öncelikle lilyciğim sen gece yarısı gelip bizim günlüğümüze yorum yapmışsın bunun için sana kocaman teşekkürler. daha sık bekleriz ama ok?
Dünkü menüm akşam mercimek çorbası+ 1 tabak karnabahar yemeği+yoğurt+ yarım dilim ekmek
Sabah 1 armut + 1 form çay
spor yine yapamadım ama kendimi bugün ilk kez hafif hissediyorum. Tartılmadım pzt. beklicem h.sonunu da atlatayım da hele.
Dün akşam plates topumu şişirdim h.sonu başlicam kocamın desteğiyle. Prensime o bakarken bende sporumu yapmış olucam faydası olur mu bilmiyorum. Çünkü 5 gün hiç hareket yok h.sonu cmt pazar 2 gün plates arka arkaya. acaba bir hayrı olur mu? bide becerebilecekmiyim umarım ew de uygun olur:)
Buketciğim hani menün? akşamı çok merak ettim.
Sanki bu defa oluyo başarıcaaz diyo içimdeki ses.

gayet guzell ben aksam 1 tabak yumurtalı ıspanak yedim. 1 avuctan fazla da antep fıstıgı spor yapamadım. sadece yarım saat kadar yurumustum

lilycime de cvp yazmıstım cıkmamaıs

daha sık bekleriz seni topige canım dogru diosun ben oyle koyuyorum kabıma is yerinde yiyorum olcusune bakmıyorum peynirin falan. su da cok icemiyorum. wc ye tasınıyorum sonra is yerinde ayıp olur die fazla icemiyorum

bu arada dune gore daha fazla cıktım baskulde. anlamadım ben bu durumu :26:

iç suyunu bitanem ihmal etme. Bende yarım saatte bir gidiorum wc ye napiim. canımdan kıymetli diil ya milletin lafı
su toplamıştır vücudun kilo değildir emin ol. Baskül arada öyle gıcıklıklar yapıyo takılma sen.
BAŞARICAZZZ

tatlım estağfirullah inanın size karşı mahcubum söz verdim ama tutamadım gibi oldu bak bugun de ilk ijlale sonra size geldim kendi topiğime bile henüz bakmadım
menün güzel ztn az yiyorsun akşam da tam ideal menü bir öğün olmuş ekmek 1 dl de olsa o kadar zararı olmaz afiyet olsun
spora gelince faydası elbette olur ama imkan bulursa bir gün de hafta içi spor ya mesela bindir oğluşunu arabasına şöyle bir yürüyüş yapın beraber ana oğul tabii normalden daha yavaş tempoda olacagından yarım saat yerine 1 saat falan yapmanı öneririm salı ya da çarşamba gibi hani hafta ortası olursa süper olur dengelemiş olursun haftayı ya da evdeyken oğluşundan vakit bulursan leslie yapabilirsin 14 dk ztn arkasından da birkaç esneme hareketi yaparsan 20dk falan olur oh mis

buketcim, suyu ihmal etme ben de bu aralar az içiyorum ama suyu az içmek de vücutta şişkinlik yapabiliyor, o yuzden tartıda artı çıkmış olabilir ama üzme kendini bu geçici bir durum sen moralini bozmadan yoluna devam et göreceksin herşey yoluna girecek
süpersin maşallah motivasyon geri gelmiş sanki
elbette hep beraber başaracagız
bu arada ben de vermişim kızlar inşallah bu sefer olcak

Son düzenleme:
gunaydınn
haftasonu sapıttıktan sonra kilomda +100 gr ı gormek bile beni mutlu etti
kahvaltı: 1 dlm ekmek, 40 gr kadar peynir, 5 zeytin

gunaydınn
haftasonu sapıttıktan sonra kilomda +100 gr ı gormek bile beni mutlu etti
kahvaltı: 1 dlm ekmek, 40 gr kadar peynir, 5 zeytin
olsun tatlım az da olsa yavaş da olsa bu kilolar gidecek inşallah buna inan başarabileceğine inan yeter ki...
sabah kahvaltın da güzel olmuş afiyet olsun
bu arada sen yazmaya devam et olur mu? ben arada gelip bakıyorum, takipteyim yani...

speedy nerelerde acaba???
:44::44::44:

yazarim canim. umarim gider bu kilolar. dun ablamın gazına gelerek transdermal boyle bisi var mı adını hatırlarsam yazarım ondan siparis verdim. umarım pisman olmam.
oglen: yemegim yoktu. ben de 1 simşt, 1 buyuk ayran, azıcık peynir. ustune de k bar yedim..regl olucam da

selam kızlarrr
ancak gelebildim. Eğitimdeyim hala. Eğitim iş birlikte olunca aksattım. H.sonu çok kaytarmadım. kahvaltı dışında iidi genelde.Yaziim bide siz söyleyin
Cmt sabah 3 dilim fırında üzerinde peynir olan ekmek:) 6 zeytin
öğle 1 muz
akşam 1 kase kuru fasulye+yoğurt akşam leslie 30 dk.
pazar sabah sucuklu yumurta+1dilim ekmek
öğle kuru fasulye
akşam azıcık çorba
bugün sabah 1 muz
öğle nesfit
şimdi form çay
bugün ve ilerleyen günlerde spor yok k.validemler bizde.
Buketcim o söylediin ney ilaç mı alet mi işe yararsa paylaş. Simit çok kalorili diye biliyorum tatlım ya yemek yemeye gayret et bence ama lily daha ii bilir neticede ben kafanı karıştırmış olmiim diye çok yorum yapmamaya çalışıyorum. yoksa takipteyim bende.
Sen bi zayıfla bende başarcam eminim

haftasonunu bukadar az yemekle kaçamaksız geçirdiğine inanamıyorum süperrrrrrsin süperrrr ama herzaman bukadar az yeme öğle yemeğinde yiyeceğin muzu ara öğününde ye ama arada az yemekte fayda var alkışş sana

gerçekten az mı inanamıyorum. Kahvaltılara kızmadın mı:)

gerçekten az mı inanamıyorum. Kahvaltılara kızmadın mı:)

yok canım kızmadım biz abartıyoruz çok yemişiz gibi gelio kahvaltıda 3 dilim ekmek normal hem kuş kadar yiyen ben menülerimi arttrdım artık öle günde 2 dilim çavdar ekmeğiyle gün geçmez sonuçta karbonhidratlar vucudumuza enerji veriolar hem ekmeğin üstündeki peynirde kaşar deil sanırım

teşekkürler pembişimmm
ben kilo veremediğim için ne ii ne kötü çok ayırtedemiyorum yediğim herşey zararlıymış gibi gelio vicdanım sızlıyo:)

tam olarak regl olamadim. o kadar abartarak gofret yedimki anlatamam
speedy cim bantmis herhalde o. tam bilmiorum bende. bi ulassin elime paylasirim

kızlar iyi gidiyorsunuz,
speedymmm hoşgeldinnnnn
menülerine kızacak bişey yok az yemişsin ztn... daha yeme hakkın bile varmış...pembenin dediği gibi biz biraz arttırma kararı aldık bakmayn bnmki biraz dengesiz oldu ama genel olarak çeşitli beslenmeye ama ölçülü yemeye çalışıyoruz

Canım ya tartı neden hiç olumlu yönde gitmio? herkes gidio mersine ben gidiyorum tersine...
AQnlamadım ben bu işi zayıfladfım sanıryorum çıkıyorum kilo almışım. Ya olmicak sanırım ya ben zayıf olamicam

sorma yaa ben bi dun biraz sacmaladım. baskulde +700 gr gordum dun sabaha gore
kafam karıstı yaa. sanırım gitmicek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…