Speedy26'nın Diyet Günlüğü

Arkadaşlar merhba uzun zamandır siteyi takip edip yorum yapmayanlar arasındaydım. ama şimdi keyfim yerinde azmin sonucunu görüyorum aynada 2 ayda düzenli beslenerek 74 kilodan 65 kiloya düştüm boyum: 1,71 eskiden tontiş bir kızken şimdi gören arkdaşlarım bile şaşırıyor yüzümün tontişliği gitti ve yüzümün kemikli bir yapısı olduğunu gördüm :)) leğen kemiklerimin üstü yağ kaplıyken şimdi dokunabiliyorum onlara ve inanın muhteşem bir duygu bu :) sabır ve inanmayla bağlantılıymış kilo vermek bunu anladım

tebrikler... gerçekten çok şanslısın bizde bikaç aydır uğraşıyoruz ama olmuyooo

kızlar ben de aynı durumdayım maalesef ama olamicam demek yok, olumsuzluk bizim lugatımızda yok tamam mı tatlım???
başaracagız...

hep zayıflayınca ne yapacagız kendimizce listeleyelim ne dersiniz???
hadi geçen haftaki psikoloji çalışmasına devam edelim ve kendimizi motive edelim
ben zayıflayınca, daha dar elbiseler giymek istiyorum henüz evli olmadığım için de ince kuğu gibi bir gelinlik giymek için şimdiden zayıflamam gerektiğine inanıyorum
bunlar şu an içimden geçenler siz de düşünün ve bu hedeflere ulaşmak için ne yapmalıyız bunu düşünün ve menüleri mutlaka yazın ki ben size nerede yanlış yapıyor olabilirsiniz bunu tespit edebileyim ne dersiniz?

menüler aynı yazdığım gibi tatlım. akşamları 9 gibi salep içiyorum sütlü acaba o mu artırıyo tartıyı bilemedim. ben beyaz elbise istiyorum şöyle tiril tiril inşallah bigün zayıflayabilrsem. Buketle alışverişe gitcez zaten söz verdik ama sanırım bize çok uzak. çünkü ikimizde aylardır başaramadık
Lily im yardım et bizeee

hoppp kendinize güvenin titreyin ve kendinize gelin hepmiz nasıl yememiz gerektiğini öğreniyoruz alışıyoruz ama bgn kaçamak yaptım battı balık yan gider mantığı yok kaçamağın neresinden dönerseniz kar kardır unutmayınnn lilişim bende mayokini giymek istiyorum en afillisinden

haklısın ben bugün bi ilaca başladım etkili olur umarım

selam cnm
bnm topiğe yazmışsın geldiğin için teşekkürler
yk dediğim ley bildiğin çorba içmek için veya yemekte kullandığımız takımların kaşığı
nasıl doyuyoruma gelince... diyetisyen oyle vermişti alıştım bi de yanında 2 dl ekmek de veriyordu ama ben bazen yemiyorum yogurt ve salatayla doyuyorum ztn
ölçü çok önemli
mesela tahta kaşığı yaklaşık 3yk falan büyük servis kaşıkları da 4yk civarında ama ben yediğim kaşıkla ölçüyorum ztn yemek yerken kaşık kullanmam çorba haricinde...
çatalla da azar azar oluyor doyuruyor ben yıllardır çatalla alıştırdım kendimi ztn yoksa kaşıkla yesem ben 100kg falan olurdum
yemekte 2 tahta kaşık normal ama susuz kısmından koy yemeğin ki yağının çoğu suyunda kalsın
yardıma gelince...
elbette ben burda destek için varım ben de sizlerin desteğiyle zayıflıyorum
kızlar batırsanız da diyeti yazın ne yediğinizi görelim önlem almak için tavsiyelerde bulunuruz, moral vermeye çalışırız ki zamanla düzeltesiniz tamam mı fıstıklarım???
sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın

inşallah o mayokinilerin içine girecek şekle geleceksin pembemmmmmben inanıyorum

bende öyle deneyim tatlım bilgiler için saol. çatalla denicem. Benim tüm yediklerim dediğim gibi inan extra bişiy yok ama zayıflamıyor şişiyorum yarın yine tartılcam sonucu yazarım. İnancımı defalarca kaybettim ama defalarca geri kazandırdınız kızlar size ne desem az. hakkınızı ödeyemem
Eğer birgün zayıflarda beyaz elbise giyersem ne biliim herhalde yılbaşı büyük ikramiyesi bana çıkmış gibi sewinecem. Allah'ım nolur yardım et bize...

bu arada buketcim kaçmaaa
yarın yaz ok? sensiz eksik kalıyo günlüğümüz. Anca beraber kanca beraber. Tek biz kaldık zayıflayamayan. Halletmemiz lazım. kendine gel nolur. inancımız hiç kaybolmasın

pembiş sitede war ya öz'ün tavsiyesi o işte. sence işe yararmı? bismillah deyip başladım walla. başka türlü zayıflıyamıyorum napiim. Umarım zararlı değildir. hem korktum hem yuttum

Özün kini bilmiorum o çıkalı cok olmadı heralde eskilerin çoğunu denedim izlenimimi söyliyim sana işe yarayan ilaçlar yani acaip susatıp iştah kesenler var ama onlardada ölücem korkusu yaşıosun çünkü direk belirtileri kalp çarpıntıları ,depresyon,sinir,gözlerin iyi görmemesi,aptallaşmak falan oluyo evet dehşey kilo veriyosun ama bunlarıda yaşıosun ve kalıcı hasarlar bırakıo bn küçük tuvaletimi yaparken bile kalbim gümgümgüm çarpıodu bide aniden heyecanlaanacağın bi haber duydugunu varsayarsak heyecandan kalp krizi geçirtir mazallah.Bak benim çekmecede hala ilaclar duruyo ama ben hastalık yerine zor yolu seçiorm yoksa onu içsem iki gnde bir kilo garanti gider ama sağlığımdan önemli değil.Sana tavsiyem aktarlarda satılan bitkisel macunlardan tüketmen ben bikere öyle bişeyle zayıflamıştım yemekten önce yutuodum macunu iştahımı tıkıyodu.He bide yine hamur falan yiyodum ama 1 kır pidesi yiceme yarımla doyuyodum.Bide mindivian nar ekşili olanını çok tavsiye ediolar bu sitede gördm bende gir bi oku istersen.

gitmio kilolar. ben de sacma sapan yiyorum 14 subata bisi kalmadi. gecen haftaya gore 900 gr fazlayım. su reglim bi bitse tamamen

ne ilaci aldin? ilaclar zararlı deil mi? benim de su bant geldi ama umutlu deilim. dun yapıstırdım 1 tane aksine istahım iice acıldı

bu arada buketcim kaçmaaa
yarın yaz ok? sensiz eksik kalıyo günlüğümüz. Anca beraber kanca beraber. Tek biz kaldık zayıflayamayan. Halletmemiz lazım. kendine gel nolur. inancımız hiç kaybolmasın

yok bajım ben kacmam
sadece yazacak yuzum olmuo
neyse silkelen ve kendine gell bukettt
sabah: 1 dilim (biraz buyukce) cavdar ekmek, 5 zeytin, cecil peyniri (miktar olarak bilemedim)

buketcim hoşgeldinn. sabah kahvaltın başarılı. bense sucuklu yumurta yedim:2: 1 dilim ekmekle hemde . birazda reçel
ara türk kahvesi
öğlen nesfit
ilacın etkisi mi bilmiorum tok hissediyorum bakalım sonuç ne olacak.öğlen menünü bekliorum. sana inanıyor güweniyorummm
başaracağız

canim oglen 1 muz 1 baget yedim
birazdan da 1 dlm ekmekle yogurt yicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…