Speedy26'nın Diyet Günlüğü

ilk hedef yılbası. yılbasında 62 kg gormek istiorum.. bayramda kilo aldim. 67 cikiorum

Menün iyiymiş. Canım benim böyle gidersek yılbaşında 62 oluruz olamasak bile 2012 de 5'li rakamları görcez halletcez çıtır anne olcaz. AYyy AVM dedin alışveriş geldi aklıma sana dar gelecek bişiy al bence bugün. Mesela yılbaşında giyeceğin kıyafet olabilir. Sonra bize anlatırsın. Sonra içine girmek için çabalarız birlikte

dar olanlari aldim bile. dugmesini kapatamadigim 3 tane yeni pantolon duruo evde
2. cocuk dusunuoruz sanki ama korkuoruz da. esime bahara dio. eger olacaksa (dusuk ihtimal ama) zayıflayayim ve tadini cikarayim zayifligin bi sure

Kimse yok ben beyaz elbiseyi hayal ediyorum. Ayy ne çok yakışmış bana maşallah incecik olmuşum bi gram yağ fazlam yok. Beyin gücüyle zayıfliim biraz da

dar olanlari aldim bile. dugmesini kapatamadigim 3 tane yeni pantolon duruo evde
2. cocuk dusunuoruz sanki ama korkuoruz da. esime bahara dio. eger olacaksa (dusuk ihtimal ama) zayıflayayim ve tadini cikarayim zayifligin bi sure
Aynen bende istiyorum 2. çocuk ama önce zayıfliim de öle diyorum eşime. İçim gidio ama napiim. İlkinde 25 kg aldım korkuyorum . Ama hamile bile kalsak sağlıklı beslenelim okadar kilo almayalım

8 kiloyu nasıl verdiniz peki ?

Canım çayı içersem illa bolca şeker atacam o yüzden kilo verdiğim zaman hiç içmedim. bikaç hafta ara verdim 2 gündür tekrar başladım ama uyguladığım bir diyet listem yok az ve sık yemek birde spor. keşke çayı tatlı içip kilo almama gibi bişey olsa

Bence çayı tarçınla deneyebilirsin tatlım. Hem şeker emilimi için iyi olur. Hemde kalori düşük almış olursun. Dene bence zamanla alışılır. zayıflamak için değer

Tarçın kabuğuyla beraber mi içmeliyim? çayı tarçınla mı karıştıryorsun öyle birşeydi. tamam bi deniyeyim zayıflama kürlerinde vardı böyle bişey çok sağol :))

Kimse yok ben beyaz elbiseyi hayal ediyorum. Ayy ne çok yakışmış bana maşallah incecik olmuşum bi gram yağ fazlam yok. Beyin gücüyle zayıfliim biraz da

Aynen bende istiyorum 2. çocuk ama önce zayıfliim de öle diyorum eşime. İçim gidio ama napiim. İlkinde 25 kg aldım korkuyorum . Ama hamile bile kalsak sağlıklı beslenelim okadar kilo almayalım

ben de 24 kg aldim.. 2. yi hem istioruz hem istemioruz. ufff karisik yanii

Tarçın kabuğuyla beraber mi içmeliyim? çayı tarçınla mı karıştıryorsun öyle birşeydi. tamam bi deniyeyim zayıflama kürlerinde vardı böyle bişey çok sağol :))

bence şöyle yap çayı sıcağıyla al kapaklı kupaya koy. Sonra kabuk tarçın koy kapat kapağı sora da iç. denmeye değer. KPSS için de sorun varsa yeni memur burda

bence şöyle yap çayı sıcağıyla al kapaklı kupaya koy. Sonra kabuk tarçın koy kapat kapağı sora da iç. denmeye değer. KPSS için de sorun varsa yeni memur burda

Off inşALLAH bende memur olduğum günleri görebilirim. Çalışmalarım devam ediyor bakalım nasip. Tamam tarçın denicem tekrar teşekkür ederim.

sabah menümm peeynirr ,yeşil zeytin maydonoz taze soğanla yaptığımm salata,1dilim kepek ekmekk biraz kalın dilim ama 1kupa yeşil çayy.

bugün doktordan geldimm yumurtam yine büyümemişş.zayıflamammm şartttt

halledersin tatlım üzülme
menün de güzel olmuş, ekmeği de cok kasma dengelersin gün içinde

balım menün mükemmel... Tek derdin zayıflamak olsun helletcez onu. Rabbim ne derse o olur meleğine tez zamanda kavuşuruz inşallah. Haberini aldığımız gün pasta serbest. Emin ol olacak, paylaşcaksın ama burda söz mü?

tatlımm inşşş .

tabiki ehemn duyar duymazz sizle paylaşırım.

Öğlen yemek yiyemeden geçti bende 6 kuru kayısı yedim. Şimdi form çay içiyorum. Akşama levrek var fırında umarım çok kaçırmam. :26:

oglen 1 kaseye yakın ezogelin corbası, 5 catal kadar pirinc pilavı ve hindi sote yedim. simdi de elma yicem hmm bide 50 gr ekmek napim paketin üzerinde ole yazıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…