:13:Valla kendimi görüyorum sende. Ama halledicez merak etme. menünü yazmamışsın yoksa kaytardın mı peki ya spor ver bakiim bildirimlerini
ilk hedef yılbası. yılbasında 62 kg gormek istiorum.. bayramda kilo aldim. 67 cikiorum
Menün iyiymiş. Canım benim böyle gidersek yılbaşında 62 oluruz olamasak bile 2012 de 5'li rakamları görcez halletcez çıtır anne olcaz. AYyy AVM dedin alışveriş geldi aklıma sana dar gelecek bişiy al bence bugün. Mesela yılbaşında giyeceğin kıyafet olabilir. Sonra bize anlatırsın. Sonra içine girmek için çabalarız birlikte
Aynen bende istiyorum 2. çocuk ama önce zayıfliim de öle diyorum eşime. İçim gidio ama napiim. İlkinde 25 kg aldım korkuyorum . Ama hamile bile kalsak sağlıklı beslenelim okadar kilo almayalımdar olanlari aldim bile. dugmesini kapatamadigim 3 tane yeni pantolon duruo evde
2. cocuk dusunuoruz sanki ama korkuoruz da. esime bahara dio. eger olacaksa (dusuk ihtimal ama) zayıflayayim ve tadini cikarayim zayifligin bi sure
8 kiloyu nasıl verdiniz peki ?
Bence çayı tarçınla deneyebilirsin tatlım. Hem şeker emilimi için iyi olur. Hemde kalori düşük almış olursun. Dene bence zamanla alışılır. zayıflamak için değer
Kimse yok ben beyaz elbiseyi hayal ediyorum. Ayy ne çok yakışmış bana maşallah incecik olmuşum bi gram yağ fazlam yok. Beyin gücüyle zayıfliim biraz da
Aynen bende istiyorum 2. çocuk ama önce zayıfliim de öle diyorum eşime. İçim gidio ama napiim. İlkinde 25 kg aldım korkuyorum . Ama hamile bile kalsak sağlıklı beslenelim okadar kilo almayalım
Tarçın kabuğuyla beraber mi içmeliyim? çayı tarçınla mı karıştıryorsun öyle birşeydi. tamam bi deniyeyim zayıflama kürlerinde vardı böyle bişey çok sağol :))
ben de 24 kg aldim.. 2. yi hem istioruz hem istemioruz. ufff karisik yanii
bence şöyle yap çayı sıcağıyla al kapaklı kupaya koy. Sonra kabuk tarçın koy kapat kapağı sora da iç. denmeye değer. KPSS için de sorun varsa yeni memur burda
Off inşALLAH bende memur olduğum günleri görebilirim. Çalışmalarım devam ediyor bakalım nasip. Tamam tarçın denicem tekrar teşekkür ederim.
Gözünde fazla büyütme. Halledersin canım KPSS okadar da zor değil. Tekrar ediyorum ben hep burdayım.
halledersin tatlım üzülmesabah menümm peeynirr ,yeşil zeytin maydonoz taze soğanla yaptığımm salata,1dilim kepek ekmekk biraz kalın dilim ama 1kupa yeşil çayy.
bugün doktordan geldimm yumurtam yine büyümemişş.zayıflamammm şartttt
Sağol tatlım tercih zamanında yardıma çok ihtiyacım olacak o zaman başını ağrıtabilirim :)
sabah menümm peeynirr ,yeşil zeytin maydonoz taze soğanla yaptığımm salata,1dilim kepek ekmekk biraz kalın dilim ama 1kupa yeşil çayy.
bugün doktordan geldimm yumurtam yine büyümemişş.zayıflamammm şartttt
balım menün mükemmel... Tek derdin zayıflamak olsun helletcez onu. Rabbim ne derse o olur meleğine tez zamanda kavuşuruz inşallah. Haberini aldığımız gün pasta serbest. Emin ol olacak, paylaşcaksın ama burda söz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?