Squat hakkında herşey !!!

merhaba; Visenyaa bir hafta falan oluyor sanırım yazalı bu mesajı sanırım gözünden kaçtı.

merhaba; Visenyaa bir hafta falan oluyor sanırım yazalı bu mesajı sanırım gözünden kaçtı.
Ya canım çok özür dilerim, dediğin gibi gözümden kaçmış. Birde sürekli telefondan giriyorum. Telefonda reklamlar çok yer alıyor hatta bazen kendiliğinden kapanıveriyor. Çoğunu pc'ye geçtiğimde yanıtlıyorum çok özür.
Evet dediğin sporlarda squat hareketi mevcut. Fiziğin gayet güzel. Ama yaptığın sporların arasındaki squat hareketleri sadece yavaş yavaş vucudu şekile sokar zaman alır. Takvimi uygulamak yaptığın sporlardan dolayı sana zor gelmeyeceği için başlayabilirsin tabi herşey istemende bitiyor. Fakat squatı arttırmak belki sıkabilir diğer sporları yaptığın için istiyor musun peki ?

hiç önemli değil, fark ettim görmediğini, olur öyle.
aslında başlamıştım ama emin olamayıp bıraktım, çoğunlukla full ya da sumo squat yapıyorum açıkçası daha düzgün yapıyormuşum gibi geliyor kalçamı yarım squatta yere paralel tutamıyorum çünkü belim içe doğru bükülüyor. ağırlık kullanıyordum ben alışkın olduğum için birer kiloluk iki ağırlık alıyorum sumo yapıyorsam tek 2 kilo çalışıyordum ama kilom olduğu için bilemedim yapmalı mıyım bir de kalınlaştırmak istemedim bacaklarım kilolu olduğum için kalın görünüyor açıkçası.
ama yap diyorsan zor olmaz maksimum 10-15 dakikamı alır onları da evde akşam dizi falan seyrederken yapıyorum zaten.

Çok fazla 12 15 kg çalışılmadigi sürece bacak kalınlaşmaz. Ben yağ oranımi düşürüp başladım. Yağ oranı düşürup başlamak iyi olabilir. Size önerim sporlarinizdan sonra fazla arttirmadan günde 30-50 yapmaniz ama dambilsiZ. Şimdilik ilk hedefiniz bacaklardaki yağı azaltmak olsun

tamam o zaman dumbellı bırakıp vücut ağırlığımla devam ediyorum o halde. çok teşekkür ederim. güzel ve bilgilendirici bir topic olmuş takipteyim.

Bende basliyorummm bugunnn haydi hayirlisi 1 saat yuruyusum de var 15 dakika sa bunu yaparimmmm haydi bize kolay gelsin

Visenyaa resim attım hemen bak fark varsa söyle yoksa sonsuza kadar sus:)resimler çekmeyi unuttuğum için squata başladıktan 12-13 gün sonra çektim ilk resimleri

Canım fotoları açık yaptım beni izlemen gerekiyor olabilir
O karın gerçek mi ya ?
Dağlar kadar fark var. Sonraki fotoğrafında belin dümdüz göbekte yağlar fışkırmış.
Squat öncesi ise bel oyuntun incelmiş ve şişen göbek yok olmuş !!! Birde bacak kasları ben burdayım diye bağırıyor seksi seksi.
Ben bile ay sonucunda bu kadar etki görememiştim helal size ya

Bende basliyorummm bugunnn haydi hayirlisi 1 saat yuruyusum de var 15 dakika sa bunu yaparimmmm haydi bize kolay gelsin
Sorunuzu görmedim çok özür dilerim. Mobilde olduğum için reklamlar çok sıkıntılı. Bacaklarınız ne derecede kalın bilmiyorum fakat kalin bacaklilarin son derece ağrı riskli olabilir. Orta kalinlik ve yağ düşükse brlirtisini hemen gösterir. O yüzden kilonuzu bilmedigim için yorum yapamıyorum. Tabi sakincasi yoksa sorabilir miyim kilo ve yağ oraninizi ?

Ay çok mutlu oldum sağol canım ya çok merak ediyordum senin yorumunu bunda seninde payın var çünkü senin eklediğin resimlerî görünce gaza geldim sende burdan ne sorduysam cevapladın sağol kuzum

Ay çok mutlu oldum sağol canım ya çok merak ediyordum senin yorumunu bunda seninde payın var çünkü senin eklediğin resimlerî görünce gaza geldim sende burdan ne sorduysam cevapladın sağol kuzum
Topiğimde yeni yeni Jen selter ve yovanna venturalar doğuyor. Aşılayabiliyorsam ne mutlu bana.

Topiğimde yeni yeni Jen selter ve yovanna venturalar doğuyor. Aşılayabiliyorsam ne mutlu bana.
Şimdi sence nasıl devam edeyim squat kaç tane yapayım îl hedefim bel inceltmek ve iç bacak neler tavsiye edersin tabi bide dümdüz bi karın diet yapıyorum hafiften 1.65boyum 57kiloyum 53 olmak îstîyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…