Squat hakkında herşey !!!

Şimdi sence nasıl devam edeyim squat kaç tane yapayım îl hedefim bel inceltmek ve iç bacak neler tavsiye edersin tabi bide dümdüz bi karın diet yapıyorum hafiften 1.65boyum 57kiloyum 53 olmak îstîyorum
İç bacak için ''Sumo squat'' hem iç bacak hem kalça çalıştırıyor.
Veee ''Kalça germe'' sağ 50 sol 50 yapıyorum ama sen 15'er den başlayarak günden güne arttır.
Günde 50 yarım mekik artar bile. Squat lunges yapmalısın. Ve normal squattan günde 50 şer tane yeter.
Visenyaa cim "deatlift" hakkinda ne düşünüyorsun canim hiç yaptin mii ??
Onu ben dambıllarımla yapıyorum. Omuz göğüs bel tarafı ne varsa inanılmaz çalıştırıyor. 10 kg halter ile başlanıyor neredeyse. Düşünüyor musun ?

Evet ama halterim yok bende dambilla düşünüyorum ama haraketi tam anlayabildim mi bilmiyorum bugün 30 tane 5 kilo dambilla yatim

Evet ama halterim yok bende dambilla düşünüyorum ama haraketi tam anlayabildim mi bilmiyorum bugün 30 tane 5 kilo dambilla yatim
Canım benimkiler 6 kg 3 tane 6 kg dambılım var bir elime 6 kg diğer elime 6 kg derken 12 kg oluyor. Ama inanılmaz çalıştırıyor üst bölgeleri. Annem öğretti onu da bana biliyordum ama yapamıyordum kollarım ağrıdı sonra geçti 12 kg hafif geliyor :)

Benimde 5 erden 10 kilo var onunla yaparim bugün yapabiliyormuyum diye haraket denemesi yaptim oldu sanki squata benziyor ama kalcayi full hissettiriyor nasl yaptigini anlatabilir misin canim :)

Benimde 5 erden 10 kilo var onunla yaparim bugün yapabiliyormuyum diye haraket denemesi yaptim oldu sanki squata benziyor ama kalcayi full hissettiriyor nasl yaptigini anlatabilir misin canim :)
Çok iyi olur bak onlarla. Evet squata benziyor. Ama çok fazla çömelmeyeceksin yerden poşet alırsın ya o şekilde. Bu hareketi en çok genel olarak erkekler yapar. Hareketin geneli halter'i alıp yeri bırakmak alıp yere bırakmak ama ben öyle yapmıyorum. dambıllar iki elimde hareket ise;
ama dambılları bırakmıyorum sürekli elimde. :)

Evet canım cok saol doğru yapmisim bemde :)

buralar sessizmi yoksa banami bildirim gelmiyor dedim megerse sessizmis nerelerdesiniz yahu nasil gidiyor

buralar sessizmi yoksa banami bildirim gelmiyor dedim megerse sessizmis nerelerdesiniz yahu nasil gidiyor
Canim benim sınavlar başlıyor neredeyse. Bu aydan sonra epey yoğun olacağım. Hatta belki siteyi kapatabilirim çünkü bazen çok zamanimi alıyor neredeyse. Sık sık giremiyorum. Stresten midir nedir son zamanlarda Türkiye'de olan güncel olaylardan sonra sporu azar azar yapar oldum.

cok haklisin olalar insanı üzüyo strsen giriyo insan hevesi kalmıyor. sana bir şey sorucam bide programı anlatmıştım sana squatı önce çekip sonra diger hareketleri yapsam farkedermi sence

cok haklisin olalar insanı üzüyo strsen giriyo insan hevesi kalmıyor. sana bir şey sorucam bide programı anlatmıştım sana squatı önce çekip sonra diger hareketleri yapsam farkedermi sence
Ben öyle yapiyorum zaten canım. İlk squat sonra hareket. Hatta bugün kalça germe için ayak ağırlığı aldım.

Kalça germede ayak ağırlık leveline geçtim :)

Ben öyle yapiyorum zaten canım. İlk squat sonra hareket. Hatta bugün kalça germe için ayak ağırlığı aldım.

oo sen baya ilerledim yaa supersin ben daha noaa normalini.yaoarken oluyom yo yorgunluktan

agrisida mutluluk verici canim su albumlerinde psylastgin detox cay novateatox kullandinmi ise yariyormu

Kullandım canım instagramdan aldım formu gerçekten koruyor ve açlık hissi vermiyor.

Selam cnm, sana birşey sormak istedim sporla ilgili bilgilerin den faydalanmak için.
Leslie hakkında ne düşünüyorsun yani faydalimi ben leslie 3 mill 45 dk yapıorum, sguat programını, pilates çemberi ile 200 tane iç bacak ve mekik aleti ile de 60 mekik, twister kullanıyorum birde, sence bunlarla sikilasirmiyim?
benim sorunum göbek ve aşağısi vücudumuun. Mekik aleti mecbur kullanıyorum boynum aşırı ağrıyor çünkü.
Jillian yapayım dedim dizimi sakatladim. şimdinşimdiden teşekkürler

Visenyaa bende sabah yürüyüşümü bu
ağırlıklarla yapıyorum benim amacım bacaklarımı ve kalçayı küçültmek..Sence ağırlıklarla dahada bğyürmü.Bırakıyımmı ağırlıkla yürümeyi ...

Bugün squatta son günüm kızlar
Vay beee şöyle azimli kızlara bayılıyorum gerçekten mükemmel. Umarım bacaklar alışmıştır
Yaptıkların çok faydalı hareketler. Ama kilon kaç bilmiyorum fakat biraz kiloluysan sıkılaştırma hareketlerinden çok, cardıo ve aerobiklere yönlen. Leslie aerobiklere katılır cardıo yürüyüş koşu eliptik kondisyon bisikleti vs. Göbeğinizdeki yağ oranı düşükse kısa dönemde hemen sıkılaşırsınız. Ama orta ve yüksekse hem cardıo yapın hemde egzersiz.
Canım ağırlıklar bacak inceltmez. Sıkılaştırır ve kas yapar o yüzden bacaklarınızı ve kalçanızı inceltmek için eliptik bisikleti öneririm çoook faydalı basenleri yok ediyor bacakları inceltip ve aynı zamanda sıkılaştırıyor. O yüzden ağırlık ile yürümeyiniz.

Reactions: ffz
Kilom 64.5
Boyum 1.64

, eliptik bi ara almayı düşündüm ama vazgeçtim sonra sikilastirmazsa diye.
gobegimde bildiğin sarkık ya sezeryan yani doğum sonrası göbek çok yağlı degil yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…