Squat hakkında herşey !!!

Kilom 64.5
Boyum 1.64

, eliptik bi ara almayı düşündüm ama vazgeçtim sonra sikilastirmazsa diye.
gobegimde bildiğin sarkık ya sezeryan yani doğum sonrası göbek çok yağlı degil yani?
Yaptığınız sporlardan dolayı yağlar eriye eriye sarkmış olabilir. Ya da yeni başladıysanız önceden de böyleyse yaptığınız hareketlere devam edin. Son olarak mekik çekin.

Yaptığınız sporlardan dolayı yağlar eriye eriye sarkmış olabilir. Ya da yeni başladıysanız önceden de böyleyse yaptığınız hareketlere devam edin. Son olarak mekik çekin.

Tsk ederim. Yok gobekten spora yeni başladım zayifladiktan sonra oldu diyet oykume 88 kilo ile başlamıştım. Peki bu kiloyla leslie devam mı yoksa dediginiz gibi cardio ya mı geçeyim ?

Tsk ederim. Yok gobekten spora yeni başladım zayifladiktan sonra oldu diyet oykume 88 kilo ile başlamıştım. Peki bu kiloyla leslie devam mı yoksa dediginiz gibi cardio ya mı geçeyim ?
Cardıo ve aerobik aynı işlevi görüyor zaten. Siz aerobik i seçmişsiniz. İlk önce leslite (aerobik) yapın sonra sıkılaştırma hareketleriyle sonlandırın. Bu şekilde yapmalısınız. Mekik çekip leslie yapmayın. İlk aerobik sonra sıkılaştırma.

Ben sizin yorumlarınızı takip ediyorum bi yerde yazmistiniz o yuzden once leslie sonra egzersizlerimi yapıyorum, çok tşk ederim ilgin için.

bende instagramda bir urun gordum alsammi diye dusunuyorum nonothermalgel diye birsey inceltip sıklastiriyormus ayrica selulit ve catlaklara iyi geliyormus.. bilemiyorum tabiki cansu taskin duymussundur belki instagramda paylasmis kullaniyorum diye bende yorum attim boyle urunler degilde beslenme seklin ve sporda nelere agirlik verdgni anlatirsan sevinurim diye oda geri cevsp olarak bana sporda yapiyorum tabiki ama bu urunun gercekten faydasini gordum gib birşey yazdı buyuk ihtimal tamamen rklam agırlıklı ama guzel birşeye benziyor bide pahlı yani ucuzda birşey degil yani baNa göre pahlı sen duydumu hiç bilgi varmı

Bu dediğin şey nonothermalgel falan hikaye. Daha yeni yeni çıktı. Çok satılırsa neden reklamı yapılsın ki. Kız fiziğini herşeyini spora borçlu. O fiziğe birde bunları mı kullanacak şaka gibi. Zerre alakası yok :)

kullaniyomus vla oyle dedi bide instdiet diye bi cay iciyomus vla fzigi tas gibi cok kiskandim nasil besleniyosa o karin hicmi sismez ya incecik beli var 58 cm mis kalcasida 95 dogal olarak dahada ince gozukuyo bide kndime ince belli derdim 58 mi been anca midem karnima yapistgnda acliktan ameliyat olcam diyr ozaman gordum yani bravo kiza

Allahta seni güldürsün ya. Son zamanlarda bu dediğin şeyi herkes reklam yapma amacıyla paylaşır oldu. Ama emin ol çok sağlıksiz. Ben o çaylari tercih ederim. Yararlı gerçekten. :)

evet onlari banada pek saglikli gelmedi en iyisi.mis gibi yesio cay icmek duzenli beslenme bide spor baska yolu yok tek o nonothermalgel catlaklsra iyi gelirmi diye dusunuyorum ama iyle seylerde kullanmsk istemiyom hic

Visenyaa canım bu eliptik dediğin nasıl birşey birkaç çeşidi var fiyatlarıda 200-1000tl arası ucuz yollu bi tavsiyen var mı marka model olarak

evet onlari banada pek saglikli gelmedi en iyisi.mis gibi yesio cay icmek duzenli beslenme bide spor baska yolu yok tek o nonothermalgel catlaklsra iyi gelirmi diye dusunuyorum ama iyle seylerde kullanmsk istemiyom hic
Aynen. En mantıklısi hiç uğraşmayin öyle şeylerle. Para tuzağı. Fiziği güzel olup onları yanına reklam yapanlar onlar sayesinde değil aylar yıllarca spor yaparak o fiziğe sahip oldular. Birde bizim mankenler yediği içtigi bütün yemekleri kusuyorlar zayıf olma derdindeler. Spor ve doğal yönden herşey zarar vermez. Birde bugün kendimi nasıl sıkıntıya bağladıysam iki Nescafe bitirdim. Sınav yaklaşıyor ya ondan

Visenyaa canım bu eliptik dediğin nasıl birşey birkaç çeşidi var fiyatlarıda 200-1000tl arası ucuz yollu bi tavsiyen var mı marka model olarak
Canim eliptik çok ucuzdur. 1 bin olanlarindan sakin alma. Onlar spor salonunda yer alan büyük eliptikler oluyor. Hiç gerek yok. 300-400 arasi evinizin içine kolayca yerlesebilecek eliptikler alin. Pedalli olmamasina özen gösterin. Bak altını çizerek söylüyorum. Kondisyon değil , Eliptik bisiklet. Kondisyon çok az çalıştırir. Ama eliptik eklemlere ağrı sizi vermeden kolayca göbeği eritir, basenleri toplar bacaklardaki yağı yakar ve sıkılastirir. Koşu bandinda 30 dakika da 120 cal. Yakarken eliptikte 30 dakika da yaklaşık 700 cal. Yakiyordum. Marka farketmez.

bende bugun hamur isi falan goturdum napiyim ben yiyerek xayiflicam hahhh sinav stresi yapma kiz degermi

eliptik hala kullsniyomisun sence ben kullanmaliyim
Ben haftanin 3 günü yapıyorum ya. eliptik en çok cardio kısmına giriyor. Yag yakmak göbek eritmek vs. Ben hafta da anca 3 gün. Fazla yapmıyorum. Diğer hareketleri biliyorsun. Gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…