Canım yeni gördüm msjını. İlkte araştırılma yapılmadı ikinci düşükte bebeği patalojiye gönderdiler. mol gebelik denildi ama teşhis tam koyulmadı. Doktorumda mol gebelik olmadığını söyledi. Düşükten sonra araştırma hastanesine gittim genetik testler yapıldı sonuç 2 aya çıkacak. hiç bekleme araştırma hastanesine git eşinle beraber genetik test yapıyolar ne varsa orda çıkıyor zaten ama bazı yerler 2 düşük olunca test yapmıyor. sen garantiye al 3 düşük olduğunu söyleNeden dusuk oldu bi aciklama yaptilar mi ben iki kere dusuk yaptim ve neden oldugunu soylemediler. Bu seferde aynisini olcak diye bi korku var icimde
Hemen test yapmalısın.Kızlar merhaba ben yeni üye oldumm.
Biz de 1 buçuk senelik evliyiz çocuk istiyoruz. Bu ay adetim 4 gun gecikti bugun 4. Gun pembemsi kanama geldii regl kanaması mı yerleşme olabilir miiii
Bugün kan verdim sonuc cıkar bir iki saate sanırım regl kanaması öyle hissediyorumHemen test yapmalısın.
Benimkinde de mol gebelik denmisti patolojide uc ay ust uste kan vermistim ama hc bisey cikmamisti ganlis teshis yani. Ya sag dogan bi cocugum var ya o yuzden arastirmiyorlar diye düşünüyorum ama iki dusukte fazla geliyor bana yani hic bi sebepp yokke dusmesiCanım yeni gördüm msjını. İlkte araştırılma yapılmadı ikinci düşükte bebeği patalojiye gönderdiler. mol gebelik denildi ama teşhis tam koyulmadı. Doktorumda mol gebelik olmadığını söyledi. Düşükten sonra araştırma hastanesine gittim genetik testler yapıldı sonuç 2 aya çıkacak. hiç bekleme araştırma hastanesine git eşinle beraber genetik test yapıyolar ne varsa orda çıkıyor zaten ama bazı yerler 2 düşük olunca test yapmıyor. sen garantiye al 3 düşük olduğunu söyle
Sonucu bekliyoruz canım.Bugün kan verdim sonuc cıkar bir iki saate sanırım regl kanaması öyle hissediyorumama yine de insan merak ediyor
Bu kadar geç yerleşme olmaz normalde. Geç yumurtlamışsan anca. Takip yapıyor muydun?Kızlar merhaba ben yeni üye oldumm.
Biz de 1 buçuk senelik evliyiz çocuk istiyoruz. Bu ay adetim 4 gun gecikti bugun 4. Gun pembemsi kanama geldii regl kanaması mı yerleşme olabilir miiii
Bu kadar geç yerleşme olmaz normalde. Geç yumurtlamışsan anca. Takip yapıyor muydun?
benimde öyle canım zaten mol gebelik çok nadir görünen bişeymiş. doktoruma göre herkese aynı şeyi yazıp gönderiyorlar ben inanmıyorum diyor ve ilk adetini gör korunmayı bırak dedi. kan pıhtılaşmasına bakıldımı senin. genelde yaşan çocuk olunca genetik yapmıyorlar olsa ondada olur diyolar ama illaki bi sebebi vardırBenimkinde de mol gebelik denmisti patolojide uc ay ust uste kan vermistim ama hc bisey cikmamisti ganlis teshis yani. Ya sag dogan bi cocugum var ya o yuzden arastirmiyorlar diye düşünüyorum ama iki dusukte fazla geliyor bana yani hic bi sebepp yokke dusmesi
Cnm adetlerin düzenliyse olabilir gebelik inş vardır güzel hbrler bekliyoztest kullanarak Takip yapmıyordum sadece takvimden tahmini olarak takip ediyordum. 22-28 ocak arası yumurtlama dönemimdi. Normalde hiç gecikmez acaba düşük mü şüphesiyle gittim zaten anlamadım
İnsallah bebiştendir.Merhaba arkadaşlar ben de geldim bata 8 gün var ama bende kış olduğu için her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum gibi oluyo ama malesef kistten dolayi belirtiler umarım bu ay kesin hamilelik belirtisidir
Kist olduğu icin olacaktı yanlış yazmışım bu arada dün hamilelik için tahlil yaptıran vardı sonucunu öğrendimi merak ettimMerhaba arkadaşlar ben de geldim bata 8 gün var ama bende kış olduğu için her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum gibi oluyo ama malesef kistten dolayi belirtiler umarım bu ay kesin hamilelik belirtisidir
Insalalh canımİnsallah bebiştendir.
Aa evet dur sesleneyim.Kist olduğu icin olacaktı yanlış yazmışım bu arada dün hamilelik için tahlil yaptıran vardı sonucunu öğrendimi merak ettim
Merhaba, pıhtılaşma testlerini yaptirin bence, pihtilasma sorunu olanlar sorun çıkmadan saglikli gebelik de gecirebiliyormus cunku...Benimkinde de mol gebelik denmisti patolojide uc ay ust uste kan vermistim ama hc bisey cikmamisti ganlis teshis yani. Ya sag dogan bi cocugum var ya o yuzden arastirmiyorlar diye düşünüyorum ama iki dusukte fazla geliyor bana yani hic bi sebepp yokke dusmesi
İnşallah öyledir. benim de kan testi sonucum daha çıkmadı. Bu ay adetin 3. Gunu tahlil verip bitiminde hsg cektirecektim her sey gecikti streten midir nedir sonucu bekliyorummMerhaba arkadaşlar ben de geldim bata 8 gün var ama bende kış olduğu için her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum gibi oluyo ama malesef kistten dolayi belirtiler umarım bu ay kesin hamilelik belirtisidir
Anestezisiz rahim filmi çektirme bence korkutmak gibi olmasın ama ben ölüyom sandim çok fena agrim oldu ama herkesin agri eşiği aynı değildir belki senin ağrin olmazİnşallah öyledir. benim de kan testi sonucum daha çıkmadı. Bu ay adetin 3. Gunu tahlil verip bitiminde hsg cektirecektim her sey gecikti streten midir nedir sonucu bekliyorumm
Belirtileri hiç dinleme bu kadar erken başlamıyor zaten. Ama psikolojik olarak insanın yaşamadığı belirti kalmıyo. Ben her seyi yaşadım şimdiye kadar.Insalalh camim baş ağrısı ve ıdrarda değişik bi koku hamilelik belirtisi olur mu
Dogru soyluyorsundur canım bende yaşadım migde bulantısı bel agrisi her şey ama kistden oluyomus dediğim gibiBelirtileri hiç dinleme bu kadar erken başlamıyor zaten. Ama psikolojik olarak insanın yaşamadığı belirti kalmıyo. Ben her seyi yaşadım şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?