Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdilik aynı evde yaşamaya devam. Sıkıntısı çok büyük herşeye karışıyor dışarı çıkamıyoruz dün uzanmış TV izliyorum yiyeceklerimiz bitti kalktım mutfağa götürdüm geldiğimde kaynanam koşmuş yerime oturmuş televizyonu da değiştirmiş. Geçen kavga ettik işten gittim ertesi gün baktım salon bomboş almış takımı kendi odasına koymuş oradaki eski çekyatı benim salona koymuş. Düşün keratin yapacam diyorum 100 lira. Ne gerek var kocan işsiz git fotoğrafçı ya ver boya yapma diyor saçlarım bembeyaz en son düğünümde boyadım 4 ay önce. Herşey sıkıntı. Dün gece dedim daha eşime çocuk olunca hergün kavga olacak biliyorsun değil mi diye. Normal sohbet ederken bile karışıp küfür eden kaynanam yüzünden çocuğumun ilk kelimesi küfür olmasın diye doğum yapınca işi bırakma kararı aldım

Ayrıca hem kalp Rahim var hemde eşim yurtdışına gidebilir o yüzden erken başlattı galiba

Ayrıca hem kalp Rahim var hemde eşim yurtdışına gidebilir o yüzden erken başlattı galiba
Ah canım ya çok üzüldüm kv işine ya. İnşallah bir çözüm bulunur. Çok çok iyi birisi olsa bile insan rahat edemez bi de seninki problemliymiş Allah yardımcın olsun.

Ah canım ya çok üzüldüm kv işine ya. İnşallah bir çözüm bulunur. Çok çok iyi birisi olsa bile insan rahat edemez bi de seninki problemliymiş Allah yardımcın olsun.
Yok ya ne iyisi iyi görünüyor çocukları iyi biliyor toz kondurmazlar hatalı olduğunu bilseler de. Ya kocamaiın kulağına yatak odasıyla ilgili bişey desem bile bana da söyle hakkımda mı konuşuyon diye kavga çıkıyor. Dıştan çıkıyoruz pat diye yttak odasına giriyor ne olacak ikiniz çocuklamınsınız diyor. Çok sıkıntı ya

Kocanın absürd hareketleri kesinlikle farketmesi lazım. Sen bence bu problemleri çöz önce. Çocuk filan olur hepten sıkıntı. Çocuk olur beşiğini odana koyarsın ağlayınca siz yatarken filan pat diye girmeye kalkar

melinda- canım senin bat ne zamandı yazmamışız
Canım benim oncelikle adet olmam lazım düşük sonrası bekleme süresindeyim daha çok yeni.. Kafayı yememek için burdayım bana iyi geliyor Martta calismalara başlayacağız. Ama sembolik olarak yazabiliriz belki uğur getirir 7 martta adet olmam lazım inşallah gecikme olmazsa

Hatırladım canım herkesi aklima turamiyorum kusura bakma Allah inşallah sağlıkla versin sana da bebişini.

Kitliyorum artık yavaş yavaş alışsın diye. Tamam oğlu ama artık eşi var öğrenmeli. Ve bunlar malesef çözülecek problemler değil. Ben eşimle tartışırken sen şerefsizsin oğlumla tartışıyorsun diye araya giriyor. Eşim kızıyor ama annesi bütün gün beraberler ben işteyken.. Hatta geçen gün ağzından kaçırdı eşim. Küfürlere o kadar tepki veriyorum ki eşim ben yokken nasıl savunmuşsa annesi ona karısının köpeği diyormuş sen düşün

Canım selamlar,
Beni de ekleyebilir misin? geçen ay ki adete göre 14 şubat,iğneye göre ise 12 şubattı

Ayy dayanamadım yazdım kusura bakmayın da yuhhh artık ya edebi adab-ı öğreten büyüklerdir.insanın mahremi diye bisey var sabret demek kolay olur şimdiden böyle ise ilerde ne olur düşünmek istemiyorum özel hayatına karışmak istemiyorum ama kavga etme bence belliki kadın kavgayla besleniyor ona istediğini verme lütfen.yol yakınken ayrıl desem bana düşmez inan çok sınır oldum.kadının halinden en iyi kadın anlar ama bizim toplumumuzda kadın kadının 1. Ci düşmanı gerçekten toplumun geldiği hal kendi çevremizde böyle bir kaynana görmediğim için aşırı şaşırdım ve aşırı sinirlendim..kalp demissin kalpte ne var birde nerde yaşıyorsun

Ay yok artık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…