Şimdilik aynı evde yaşamaya devam. Sıkıntısı çok büyük herşeye karışıyor dışarı çıkamıyoruz dün uzanmış TV izliyorum yiyeceklerimiz bitti kalktım mutfağa götürdüm geldiğimde kaynanam koşmuş yerime oturmuş televizyonu da değiştirmiş. Geçen kavga ettik işten gittim ertesi gün baktım salon bomboş almış takımı kendi odasına koymuş oradaki eski çekyatı benim salona koymuş. Düşün keratin yapacam diyorum 100 lira. Ne gerek var kocan işsiz git fotoğrafçı ya ver boya yapma diyor saçlarım bembeyaz en son düğünümde boyadım 4 ay önce. Herşey sıkıntı. Dün gece dedim daha eşime çocuk olunca hergün kavga olacak biliyorsun değil mi diye. Normal sohbet ederken bile karışıp küfür eden kaynanam yüzünden çocuğumun ilk kelimesi küfür olmasın diye doğum yapınca işi bırakma kararı aldımKendi evinize geçme ihtimaliniz var mi böyle mi devam edeceksiniz. Ben de 6 aya kadar buyukler yok ama 2 gorumceyle, 1 yila kadar da 1 gorumceyle yasamak zorunda kaldim. O işler zor oluyor kalabalık evde bu bile etkiliyordur canım.Ve 3 ay çok çok yeni zaten tedaviye nasil basladilar ki bu kadar erken?
Olsun bidahakineBende de yok cnm bende yaptım ama yok işte
Ayrıca hem kalp Rahim var hemde eşim yurtdışına gidebilir o yüzden erken başlattı galibaKendi evinize geçme ihtimaliniz var mi böyle mi devam edeceksiniz. Ben de 6 aya kadar buyukler yok ama 2 gorumceyle, 1 yila kadar da 1 gorumceyle yasamak zorunda kaldim. O işler zor oluyor kalabalık evde bu bile etkiliyordur canım.Ve 3 ay çok çok yeni zaten tedaviye nasil basladilar ki bu kadar erken?
Ah canım ya çok üzüldüm kv işine ya. İnşallah bir çözüm bulunur. Çok çok iyi birisi olsa bile insan rahat edemez bi de seninki problemliymişAyrıca hem kalp Rahim var hemde eşim yurtdışına gidebilir o yüzden erken başlattı galiba
Yok ya ne iyisi iyi görünüyor çocukları iyi biliyor toz kondurmazlar hatalı olduğunu bilseler de. Ya kocamaiın kulağına yatak odasıyla ilgili bişey desem bile bana da söyle hakkımda mı konuşuyon diye kavga çıkıyor. Dıştan çıkıyoruz pat diye yttak odasına giriyor ne olacak ikiniz çocuklamınsınız diyor. Çok sıkıntı yaAh canım ya çok üzüldüm kv işine ya. İnşallah bir çözüm bulunur. Çok çok iyi birisi olsa bile insan rahat edemez bi de seninki problemliymişAllah yardımcın olsun.
Devam devamEki Görüntüle 2589822
İğnenin 6.günü silik çizgi var hala. Bakalım nasıl devam edecek test yapmaya devam edicem.
Hadi baklm hyrlisi ins kopkoyu 2 cizgi gorursun ve tabiki bizdeDevam devamSonra peşinden biz
Kocanın absürd hareketleri kesinlikle farketmesi lazım. Sen bence bu problemleri çöz önce. Çocuk filan olur hepten sıkıntı. Çocuk olur beşiğini odana koyarsın ağlayınca siz yatarken filan pat diye girmeye kalkarYok ya ne iyisi iyi görünüyor çocukları iyi biliyor toz kondurmazlar hatalı olduğunu bilseler de. Ya kocamaiın kulağına yatak odasıyla ilgili bişey desem bile bana da söyle hakkımda mı konuşuyon diye kavga çıkıyor. Dıştan çıkıyoruz pat diye yttak odasına giriyor ne olacak ikiniz çocuklamınsınız diyor. Çok sıkıntı ya
Amin amin aminHadi baklm hyrlisi ins kopkoyu 2 cizgi gorursun ve tabiki bizde
Canım benim oncelikle adet olmam lazım düşük sonrası bekleme süresindeyim daha çok yeni.. Kafayı yememek için burdayım bana iyi geliyor
Hatırladım canım herkesi aklima turamiyorum kusura bakmaCanım benim oncelikle adet olmam lazım düşük sonrası bekleme süresindeyim daha çok yeni.. Kafayı yememek için burdayım bana iyi geliyorMartta calismalara başlayacağız. Ama sembolik olarak yazabiliriz belki uğur getirir 7 martta adet olmam lazım inşallah gecikme olmazsa
Amin inşallah...Hatırladım canım herkesi aklima turamiyorum kusura bakmaAllah inşallah sağlıkla versin sana da bebişini.
Kitliyorum artık yavaş yavaş alışsın diye. Tamam oğlu ama artık eşi var öğrenmeli. Ve bunlar malesef çözülecek problemler değil. Ben eşimle tartışırken sen şerefsizsin oğlumla tartışıyorsun diye araya giriyor. Eşim kızıyor ama annesi bütün gün beraberler ben işteyken.. Hatta geçen gün ağzından kaçırdı eşim. Küfürlere o kadar tepki veriyorum ki eşim ben yokken nasıl savunmuşsa annesi ona karısının köpeği diyormuş sen düşünKocanın absürd hareketleri kesinlikle farketmesi lazım. Sen bence bu problemleri çöz önce. Çocuk filan olur hepten sıkıntı. Çocuk olur beşiğini odana koyarsın ağlayınca siz yatarken filan pat diye girmeye kalkar
Canım selamlar,Topiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla.
Eddaak 11 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@byzhnm 14 şubat
@Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
T Tupbebekk 17 şubat
@Varsayoksaoglum 19 şubat
@Dasmeer 20 şubat
@miyuuu 20 şubat
@Ahenfatma 20 şubat
merve 21 şubat
@Optimussprime 21 şubat
@Bihtercik 22 şubat
@Luniss 23 şubat
@Saricicek97 23 şubat
@reddress 24 şubat
@Nurrn 25 şubat
@Oyku1414 26 şubat
@Hufezaa 27 şubat
@Maisiyah345 28 şubat
@Pembeayicik1234 28 şubat
@Tokerrr 29 şubat
@Edifar 3 mart
@enbisevdigim mart
@UykucuPanda18 4 mart
@Susi96 6 mart
@kremalikedi edi 6 mart
@BYV 6 mart
@pptya87 8 mart
@Efulimm41 8 mart
@rainbow 11 mart
Ayy dayanamadım yazdım kusura bakmayın da yuhhh artık ya edebi adab-ı öğreten büyüklerdir.insanın mahremi diye bisey var sabret demek kolay olur şimdiden böyle ise ilerde ne olur düşünmek istemiyorum özel hayatına karışmak istemiyorum ama kavga etme bence belliki kadın kavgayla besleniyor ona istediğini verme lütfen.yol yakınken ayrıl desem bana düşmez inan çok sınır oldum.kadının halinden en iyi kadın anlar ama bizim toplumumuzda kadın kadının 1. Ci düşmanı gerçekten toplumun geldiği hal kendi çevremizde böyle bir kaynana görmediğim için aşırı şaşırdım ve aşırı sinirlendim..kalp demissin kalpte ne var birde nerde yaşıyorsunYok ya ne iyisi iyi görünüyor çocukları iyi biliyor toz kondurmazlar hatalı olduğunu bilseler de. Ya kocamaiın kulağına yatak odasıyla ilgili bişey desem bile bana da söyle hakkımda mı konuşuyon diye kavga çıkıyor. Dıştan çıkıyoruz pat diye yttak odasına giriyor ne olacak ikiniz çocuklamınsınız diyor. Çok sıkıntı ya
Ay yok artık ya.Kitliyorum artık yavaş yavaş alışsın diye. Tamam oğlu ama artık eşi var öğrenmeli. Ve bunlar malesef çözülecek problemler değil. Ben eşimle tartışırken sen şerefsizsin oğlumla tartışıyorsun diye araya giriyor. Eşim kızıyor ama annesi bütün gün beraberler ben işteyken.. Hatta geçen gün ağzından kaçırdı eşim. Küfürlere o kadar tepki veriyorum ki eşim ben yokken nasıl savunmuşsa annesi ona karısının köpeği diyormuş sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?