E bugün 13 test yaptın mıCanım selamlar,
Beni de ekleyebilir misin? geçen ay ki adete göre 14 şubat,iğneye göre ise 12 şubattı
Ya ben bu ay inşallah gebe kalicam sonra artık kasim annelerine geçiş yaparımTopige benide eklermisiniz bat 21 şubatbu ayda olmazsa mart topigine eklersiniz sormaniza gerek yok
Sen kan mi vedin naptin senin bata vardi sanki ? Ay kafam çorba olduÖyle ama cnm Bn yoruldum ya gercekten
Yalnız bu sefer ben aşırı inançlıyım insalah patlamam.Bir gün bir kadın peygamber efendimize gider ve sorar benim çocuğum olacakmı der peygamber efendimizde Allaha sorar hayır cevabını alır kadına çocuğun olmayacak der kadın gider 2 ay sonra kadın yine peygamber efendimize gelir ve hamile olduğunu söyler efendimiz Allah ü tealaya sorar olmayacak demistik neden oldu der ve Allahu teala bu kadın hayır cevabına rağmen bana olan inancını yitirmedi ve yine benden istedi der..o yüzden hepiniz istiyorsunuz biliyorum doğru zamanda Rabbim hepinize çocuk nasip edecek ben inanıyoruminanın isteyin yılmayın ♥
Henüz yapmadım çünkü 10 şubatta yaptığımda hiçbir şey çıkmadıE bugün 13 test yaptın mı
Kaset test yaptım cnm negatıf cıktı cnm ve bata 7 gun var yuzumde sivilce cıktı ve sankı adet olacagı agrılarım var cnmSen kan mi vedin naptin senin bata vardi sanki ? Ay kafam çorba oldu
Ya ben bu ay inşallah gebe kalicam sonra artık kasim annelerine geçiş yaparımartik mart topiğini kim acar bilemiyorum şaka bir yana ekliyorum hemen canım hoşgeldin aramiza.
Ya niye kendini strese sokuyosun bebegim çok erken daha. Uc dört gün sonra bir daha yap lütfen umudunu kaybetme.Kaset test yaptım cnm negatıf cıktı cnm ve bata 7 gun var yuzumde sivilce cıktı ve sankı adet olacagı agrılarım var cnm
Çıkmayabilir ki o kadar erken. Bugün ya da yarın test yap hatta kan ver.Henüz yapmadım çünkü 10 şubatta yaptığımda hiçbir şey çıkmadı
o yüzden bugünde geçsin diye düşündüm gelmezse yaparım dedim. Senin ne kadar var:) belirti vs bir şey var mı?
Bende çok inancliyim kızım olacak 2 oğlum var Rabbime sonsuz sinirsiz sukurler olsun .temmuzda 3 aylık erkek bebegimi dusuk yaptırdılar kafatası gelişmediği için geçen ay çalışmalara başladım yine bir istek geldi Allah sonumuzu hayır etsinYalnız bu sefer ben aşırı inançlıyım insalah patlamam.
Ay bilmiyorum ki artık bakıcam önce bi idrar yaparım çıkmaz ve adet olmazsam cumartesi kan veririm:) Birde dün gece bir sürü rüya gördüm ama hatırlamıyorum sadece tek hatırladığım rüyamda göğüslerime bakıyorum şişmişler yine acaba hamile kaldım mı bilmem ne diye konuşuyoruz sonra göğüslerime bakıyorum açıyorum eşimde var kahverengi yeri iyice koyulaşmış ve sıkıyorum süt fışkırıyor. sonra hamileyim sonunda diyip saılıyoruz annemlere falan öyle haber veriyorum artık bilinçaltımı malum mu bilemedim:)Çıkmayabilir ki o kadar erken. Bugün ya da yarın test yap hatta kan ver.
Selam canım bende iğne vuruldum 27 ocakta sende benden 2 gün sonra geliyorsun sanırım. Var mı bir belirtin yada yaptın mı test?Selamlar. İğnenin 12. Günü Bat 17 şubat
Sen bi test daha yap en iyisiAy bilmiyorum ki artık bakıcam önce bi idrar yaparım çıkmaz ve adet olmazsam cumartesi kan veririm:) Birde dün gece bir sürü rüya gördüm ama hatırlamıyorum sadece tek hatırladığım rüyamda göğüslerime bakıyorum şişmişler yine acaba hamile kaldım mı bilmem ne diye konuşuyoruz sonra göğüslerime bakıyorum açıyorum eşimde var kahverengi yeri iyice koyulaşmış ve sıkıyorum süt fışkırıyor. sonra hamileyim sonunda diyip saılıyoruz annemlere falan öyle haber veriyorum artık bilinçaltımı malum mu bilemedim:)
Akşam iş çıkışı alayım ben en iyisi eşim görmeden yaparım yada sabah mı yapsam ilk idrarla sence?Sen bi test daha yap en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?