Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topige benide eklermisiniz bat 21 şubat bu ayda olmazsa mart topigine eklersiniz sormaniza gerek yok

Topige benide eklermisiniz bat 21 şubat bu ayda olmazsa mart topigine eklersiniz sormaniza gerek yok
Ya ben bu ay inşallah gebe kalicam sonra artık kasim annelerine geçiş yaparım artik mart topiğini kim acar bilemiyorum şaka bir yana ekliyorum hemen canım hoşgeldin aramiza.

Bir gün bir kadın peygamber efendimize gider ve sorar benim çocuğum olacakmı der peygamber efendimizde Allaha sorar hayır cevabını alır kadına çocuğun olmayacak der kadın gider 2 ay sonra kadın yine peygamber efendimize gelir ve hamile olduğunu söyler efendimiz Allah ü tealaya sorar olmayacak demistik neden oldu der ve Allahu teala bu kadın hayır cevabına rağmen bana olan inancını yitirmedi ve yine benden istedi der..o yüzden hepiniz istiyorsunuz biliyorum doğru zamanda Rabbim hepinize çocuk nasip edecek ben inanıyorum inanın isteyin yılmayın

Yalnız bu sefer ben aşırı inançlıyım insalah patlamam.

Ya ben bu ay inşallah gebe kalicam sonra artık kasim annelerine geçiş yaparım artik mart topiğini kim acar bilemiyorum şaka bir yana ekliyorum hemen canım hoşgeldin aramiza.
benimde hedefim o aslında ama umutsuzluk yaymak istemedim sen geçerken benide alırsın çaktırma

Kaset test yaptım cnm negatıf cıktı cnm ve bata 7 gun var yuzumde sivilce cıktı ve sankı adet olacagı agrılarım var cnm
Ya niye kendini strese sokuyosun bebegim çok erken daha. Uc dört gün sonra bir daha yap lütfen umudunu kaybetme.

Henüz yapmadım çünkü 10 şubatta yaptığımda hiçbir şey çıkmadı
o yüzden bugünde geçsin diye düşündüm gelmezse yaparım dedim. Senin ne kadar var:) belirti vs bir şey var mı?
Çıkmayabilir ki o kadar erken. Bugün ya da yarın test yap hatta kan ver.

Bir tane annemiz bahsetmişti bundan iki gun sonra hamile olduğuni öğrenmiş persembe gece kılınıyormuş. Ben yapıcam size de haber veriyim dedim.

Yalnız bu sefer ben aşırı inançlıyım insalah patlamam.
Bende çok inancliyim kızım olacak 2 oğlum var Rabbime sonsuz sinirsiz sukurler olsun .temmuzda 3 aylık erkek bebegimi dusuk yaptırdılar kafatası gelişmediği için geçen ay çalışmalara başladım yine bir istek geldi Allah sonumuzu hayır etsin

Çıkmayabilir ki o kadar erken. Bugün ya da yarın test yap hatta kan ver.
Ay bilmiyorum ki artık bakıcam önce bi idrar yaparım çıkmaz ve adet olmazsam cumartesi kan veririm:) Birde dün gece bir sürü rüya gördüm ama hatırlamıyorum sadece tek hatırladığım rüyamda göğüslerime bakıyorum şişmişler yine acaba hamile kaldım mı bilmem ne diye konuşuyoruz sonra göğüslerime bakıyorum açıyorum eşimde var kahverengi yeri iyice koyulaşmış ve sıkıyorum süt fışkırıyor. sonra hamileyim sonunda diyip saılıyoruz annemlere falan öyle haber veriyorum artık bilinçaltımı malum mu bilemedim:)

Sen bi test daha yap en iyisi

merve seninle aynı günmüş bat ımız Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize güzel haberler duymayı ve bu haberi yaymayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…