- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Oyle olsa adet tarihine kdar iliski derdi doktorlar gzum igneden sonra 3 gun diolar genelde igne hcg hormonu iceriyo fazla hormon oldgu icin catlamasi kolay oluyoYok doktor demedi. Doktoruma sorucam ama bikgisi olan varsa diye yazdım
Amin inşallahRabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah çok güzel bir duygu umarım hepinizin kucağında tatlı minik bebişleriniz nasip olurben yeni düşük yapmış biri olarak yine bebek istiyorum tabi herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı
Sizde mi düşük yaptınızAmin inşallahAynı durumdayız
Evet daha cok yeni... Nisanda denemeye başlayacağız tekrarSizde mi düşük yaptınız
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet daha cok yeni... Nisanda denemeye başlayacağız tekrar
Merhabalar bir dönem ben de kullandım aynı ilaçtan ama benim doktorum fitil bitene kadar ilişki yok demişti o sekilde kullanmıştım. Gece uyumadan evvel kullanıyordum.Herkese merhaba yeni üye oldum 6 Ocak ta 18+1 düşük yaptım şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama idrar yollarından enfeksiyon almışım doktor bana mixovul Adlı bir ilaç verdi bu ilacı kullanıp ilişki giren var mı Yumurtlama günlerim lütfen yardımcı olun
Bana doktor hiçbirşey demedi dün kullandım ilişkide olmadı tabi ilaç 7 tane Benim yumurtlama günlerim bilmiyorum ne olacakMerhabalar bir dönem ben de kullandım aynı ilaçtan ama benim doktorum fitil bitene kadar ilişki yok demişti o sekilde kullanmıştım. Gece uyumadan evvel kullanıyordum.
Bence reglin gecikmesi direk catlamanin gecikmesiyle bağlantılı değil.Selam kızlar,
Geçen ay çatlatma iğnesinin 17.günü bu ay ise 20.günü regl oldum. Yani bugünden 14 gün geriye gidersem şubatın 2 sine denk geliyor. 27 sinde iğne oldum iğneden 36 saat sonra çatlar diyorlar ama benim 7.gün çatlamış oluyor? Nasıl mümkün olabilir anlamadım.
İnşallah canısıRabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah çok güzel bir duygu umarım hepinizin kucağında tatlı minik bebişleriniz nasip olurben yeni düşük yapmış biri olarak yine bebek istiyorum tabi herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı
İnnairmisin 6aydir buagrilarim var evlendiigm gunden beriKizlar oluyom galiba hakkınızı helal edin dehser kasigim aryo lan bn hmileliklerimde boyle aci gormedm (dusukledeki haric )
Hic boyle olmadm ignenin etkisi miİnnairmisin 6aydir buagrilarim var evlendiigm gunden beri
Niye agrınız var adet agrısı mıKizlar oluyom galiba hakkınızı helal edin dehser kasigim aryo lan bn hmileliklerimde boyle aci gormedm (dusukledeki haric )
sanmam ben evlendktensonra yumurtlamadan itibaren regle kdar cekiyorumHic boyle olmadm ignenin etkisi mi
Ben de iğneden sonra öyle okdum tam da iliski sirasindaHic boyle olmadm ignenin etkisi mi
degil cnm ondn eminim
Niye agrınız var adet agrısı mı
Offff co kötüBen de iğneden sonra öyle okdum tam da iliski sirasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?