- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.981
Yok canım ilk kez kullancam ben de bana da 3 toz 2 su bacaktan dendi işteYok canım bacaktan olur mu göbekten yaptık 2 toz 1 su halinde aynı Merional gbi bilmiyorum kullandn mı sadece ismi farklı bana önce fostimon verdi dr sonra Merional a geçti.
Yaparken canını yakıyor mu iğneYok canım bacaktan olur mu göbekten yaptık 2 toz 1 su halinde aynı Merional gbi bilmiyorum kullandn mı sadece ismi farklı bana önce fostimon verdi dr sonra Merional a geçti.
Pardon 12 şubat dicektim.12 Şubat demek istedin sanırım. Bende orada tedavimi yapıyorum canım. İstemezler heralde. Başlarken bana da yaptılar çok kötü hissettiriyor.
Yok canım hafif hissediosun inan ben o kadr iğne oldm ki 3 defa yumurtam toplandı fostimon hiç bi şey sonçta bi şey batıo hafif acı oluo ama öle aman aman can yakmıyorYaparken canını yakıyor mu iğne
Evde kendim yapabilirim o zaman ?Bir de siz de mi bacağınıza yapıyordunuz ??Yok canım hafif hissediosun inan ben o kadr iğne oldm ki 3 defa yumurtam toplandı fostimon hiç bi şey sonçta bi şey batıo hafif acı oluo ama öle aman aman can yakmıyor
Yumurta toplama sürecinden sonra rahim dinlendirme yaptik pco oldugu icin bende drum mutlaka dondurulmis tramsfer yapmamiz gerek dedi biraz ohss olmustum bu süreçte embriyo genetik tarama yapildi 2 adet dönemi geçtikten sonra rahim filmi istediler 1 adet dönemi de onun icin bekledik transfer öncesi cekilmesi gerektigi içim daha sonraki adetimlede transfer sürecine başladik düzenli adet görmedigim icin süresini geçmesini bekledik gebelik testi yapip hep öyle adet söktürücü ilac kullandim bu zamani bulduHayirli olsun sonu guzel olsun peki neden bu kadar uzun surdu tedavjniz?
Evde yapılablr canım göbeğe yaptım canım ben eşim yaptı bana göbekten göbek deliğinden elini koy 4 parmak yanı bi gün sağ bi gün sol dan yaptıkEvde kendim yapabilirim o zaman ?Bir de siz de mi bacağınıza yapıyordunuz ??
Benden ve eşimden tramsfer önceai.pcr sürüntü testi istediler. Opuda hes kodumuza baktilar sadece. Allahtan negatif cikti ikimizindeKızlar 12 mart opu tarihim. Tavmergende yapıldı. Covid testi istemişlerdi. Şimdi mart ortası* donmuş trans* yapılacak TEKRAR covid testi yaptırın derler mi ?
Yumurta toplama sürecinden sonra rahim dinlendirme yaptik pco oldugu icin bende drum mutlaka dondurulmis tramsfer yapmamiz gerek dedi biraz ohss olmustum bu süreçte embriyo genetik tarama yapildi 2 adet dönemi geçtikten sonra rahim filmi istediler 1 adet dönemi de onun icin bekledik transfer öncesi cekilmesi gerektigi içim daha sonraki adetimlede transfer sürecine başladik düzenli adet görmedigim icin süresini geçmesini bekledik gebelik testi yapip hep öyle adet söktürücü ilac kullandim bu zamani buld
Ben de kullandım göbekten amaBana bacaktan dendi ama kafam karıştı...
22 Şubat toplama 27 Şubat transfer benden istedilerKızlar 12 mart opu tarihim. Tavmergende yapıldı. Covid testi istemişlerdi. Şimdi mart ortası* donmuş trans* yapılacak TEKRAR covid testi yaptırın derler mi ?
Amin geç olsun güç olmasin ben beklemeye aliştim 15 yillik evliyim bu 5. Denememiz maddi durumumuz daha iyi olsa daha fazla denerdim 1 tup bebek denemesi 40bin tl yi buldu inşallah bu son olur gerek kalmaz yada kardeş yapmak için tekrar uğraşiriz. Allah bizlere ve isteyen herkese nasip etsinEn hayirlisi boyleymis demekki. Bence cok akillica ilerlemiş dr unuz. Bende 2.regli bekliyorum. Beklemek cok zor ama sabrediyorum işte. Hayirlisi ile isteyen herkese ,bizlere, bunu okuyan herkese bu duyguyu yasattirsn rabbim... aminnnnnnn
Ikimizden canım 5 yaşında. 6 yıl önce 13 haftalik vebegimi kaubetyom so ra bi sure olmadi doktora gttik esimin spermleri 1.5 milyon civarında cıktı tabi şok olduk hemen proxeed plus ve keçiboynuzu kürü basladik tabi doktor bize direkt tüp bebek demisti. 4 . Ayda hamile kaldım ve cocuk oldu çok şükür. Şimdi kac yıldır yine deniyoruz olmuyor malesef geçen yıl martta eşimde testis tümörü tespit edildi bi testisi alındı. Diğeri de küçükken sonradan indirilmiş testis. Tabi rabbime bin şükür evladimiz var ama artık bizden çok o ıstiyor kardeşim olsun diyor herkeste de görünceÇocuk ikinizden mi yoksa sizin veya eşinizin başka evliliğinden mi
22 Şubat toplama 27 Şubat transfer benden istediler5 gün içinde 2 kez test mi yaptırdınız yok artık.. nerde yaptordınız
Bende transferden sonra yarın 6. Günüm erken gebelik testi yapacaktım ama vazgeçtim şuan negatif çıkarsa diye(
6. Gün çıkmayabilir. 12. Gün Hcgsi 100-200 olanlar var 6. Gün test yapsalar çıkmaz halbuki pozitif. 9 uncu günden önce bence yapılmamali.Bende transferden sonra yarın 6. Günüm erken gebelik testi yapacaktım ama vazgeçtim şuan negatif çıkarsa diye(
Bizde ege den randevu aldık rapor bizde istiyoruz erkek faktörü olunca neler isteyip rapor veriyorlarmerhaba bizimki erkek faktördü o yüzden hiç bir şart aranmadan direkt üroloji onayıyla çıktı raporumuz
Dün 5.gündü sabah yaparım diyodum testi.saat 23 gibi yaptım negatif cikti6. Gün çıkmayabilir. 12. Gün Hcgsi 100-200 olanlar var 6. Gün test yapsalar çıkmaz halbuki pozitif. 9 uncu günden önce bence yapılmamali.
Canım erken yapmışsın benim 3.gün embriyosu erken gebelik testinde çok aşırı silik çizgi çıktı o gün gidip test verdiğimde 20 çıkmıştı hcg ama tabi benim kimyasal olduğu için değerler baya düşüktü normal bir gebelik olanda daha yüksek çıkabilir belki eğer 5.gün embriyosu ise transfer den sonra 7.günde çıkabilir eğer tutunduysa bide transfer gününü saymadan hesaplaDün 5.gündü sabah yaparım diyodum testi.saat 23 gibi yaptım negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?