- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.001
Gunaydin tebrik ederim pozitif iste ne güzelgünaydın kızlar
Transfer sonrası 6 gün erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi var gibi ne diyorsunuz tebrübeli olan lütfen yorum yapınEki Görüntüle 2795604
Hayirli olsun valla benim 7.gun hala cesaret edemedim gözünüzaydingünaydın kızlar
Transfer sonrası 6 gün erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi var gibi ne diyorsunuz tebrübeli olan lütfen yorum yapınEki Görüntüle 2795604
Tbr ederim pozitif gorunuyor darisi bizleregünaydın kızlar
Ah canım aşırı erken. Daha kandan idrara geçecek ve testler göründüğü kadar hassas degil.(Erken gebelik testi birde) Benim binlerde değerim vardı da anca koyu göründü düşün. Bak bunu 9. Günü yaptığımda HCG 800 falandi benim. 800 için silik çıkmış bence. Anca 1400 de tam koyu oldu. O yüzden yükselmesini beklemek lazım.Dün 5.gündü sabah yaparım diyodum testi.saat 23 gibi yaptım negatif cikti
Inş pozitiftir cnm erken olduğunu biliodim ama yine de merak ediyor insanCanım erken yapmışsın benim 3.gün embriyosu erken gebelik testinde çok aşırı silik çizgi çıktı o gün gidip test verdiğimde 20 çıkmıştı hcg ama tabi benim kimyasal olduğu için değerler baya düşüktü normal bir gebelik olanda daha yüksek çıkabilir belki eğer 5.gün embriyosu ise transfer den sonra 7.günde çıkabilir eğer tutunduysa bide transfer gününü saymadan hesapla
Doğru cnm bnmki normal testtiAh canım aşırı erken. Daha kandan idrara geçecek ve testler göründüğü kadar hassas degil.(Erken gebelik testi birde) Benim binlerde değerim vardı da anca koyu göründü düşün. Bak bunu 9. Günü yaptığımda HCG 800 falandi benim. 800 için silik çıkmış bence. Anca 1400 de tam koyu oldu. O yüzden yükselmesini beklemek lazım.
Onda hiç çıkmaz canimDoğru cnm bnmki normal testti
Gözün aydın baya belirgin bence :))günaydın kızlar
Cok gecmis olsun cnm ikiz keseler kesinlestimiGünaydın kızlar 69.8 olarak çıktım bu sabah
Normalime geldim ama karnım hala az şiş yani bir kiloya yakın şişim vardır.
Bu arada benim normal kilom 69-70 idi en son.(boy 1.78-1.79)
Yani bu ohss beni aslında zayıflattı. Protein yiyeceğim diye zorladığım için. Çok şükür ohssnin ben de gerilemesi tam olarak 18 günü buldu. Bir kiloya yakın şişim var hissediyorum ama o da zamanla geçer
Hayırlı uğurlu olsun insallahSelam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 1 martta embriyo transferi yaptırdım sizler gibi beklemedeyim rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallah
Ohhh maşallah pozitif çıkmışgünaydın kızlar
Kuzum keseler kesindi de biri belirgin daha küçüktü. (Biri bir hafta diğeri 2 hafta geri görünüyor) bugün kontrole çağırmıştı ama biz bir hafta daha beklemek istiyoruz şuan gidip kalp atımı görememe ihtimalimiz yüksekti çünkü.Cok gecmis olsun cnm ikiz keseler kesinlestimi
İkizlerde kan ne çıkıyor ?Kuzum keseler kesindi de biri belirgin daha küçüktü. (Biri bir hafta diğeri 2 hafta geri görünüyor) bugün kontrole çağırmıştı ama biz bir hafta daha beklemek istiyoruz şuan gidip kalp atımı görememe ihtimalimiz yüksekti çünkü.
Birinci hafta 191 çıkmıştı.İkizlerde kan ne çıkıyor ?
Test günü mü oluyor yoksa transferden sonraki bir hafta :)Birinci hafta 191 çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?