şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Yaaa hadi bakalim hayırlısı ozaman cnm

Kese gorundu :)) su anda tek, haftaya kalp atisi bekleniyor bir de geriden gelen ikinci kese var mi onu bekliyoruz.. Cok sukur rabbime, Allah tim bekleyenlere hayirla nasip etsin Amin
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim güzelce kucağına almayı nasip etsin önceki mesajlarında okudum adatıp Bülent beyde tedavi görmüşsün sanırım bende şu an ona gidiyorum ve transferin 1 martta yapıldı senin ilk transferin mi

Evet ilk transferim, 13 subatti benim.. Allah size de mutlu haber nasip etsin

O şişlik artık bebiş tense demek

Dün aradı embriyolog 36taneden 33 tanesi iyi 26 tanesi döllenmiş hatta geriden gelen birkac tane var sayi 30 olabilir denildi sevinçten ağladım resmen Allah hepimize sevinç gözyaşı dökmeyi nasip etsin

Amin inşallah peki transferden sonra nelere dikkat ettiniz acaba
Prowomen vitamini almak cok onemliymis, sicak banyo yok, iliski yok, kahve cay kakao cikolata yok, verilen ilaclari tam saatinde alirsaniz vucutta ilac konsantrasyon dalgalanmasi olmamis olur.
Yukari Uzanmak ve agir kaldirmak yok, onun haricinde gunluk hayat...
Iste de calistim, is de yaptim yaptim, bir yandan tasiniyorum oyle dusunun....

Hadi afiyetle suyunu ic o halde :)) Busra haftaya mi randevu verdiler sana da kalp atisi icin??

Bende aynı sizin dediklerinizi yaptım ilaçlarımı saatinde almaya özen gösterdim kahve içmedim hiç çay da çok açık günde 1 bardak içtim ağır kaldırmadım uzanmadım işime gittim bende hiç kafama takmadım transfer oldum demedim yani sigara kullanıyordum bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…