- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.021
Seninki ikiz sanırımBirinci hafta 191 çıkmıştı.
Yaaa hadi bakalim hayırlısı ozaman cnmKuzum keseler kesindi de biri belirgin daha küçüktü. (Biri bir hafta diğeri 2 hafta geri görünüyor) bugün kontrole çağırmıştı ama biz bir hafta daha beklemek istiyoruz şuan gidip kalp atımı görememe ihtimalimiz yüksekti çünkü.
Çok teşekkür ederim çok sağolunHayırlı uğurlu olsun insallah
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim güzelce kucağına almayı nasip etsin önceki mesajlarında okudum adatıp Bülent beyde tedavi görmüşsün sanırım bende şu an ona gidiyorum ve transferin 1 martta yapıldı senin ilk transferin miKese gorundu :)) su anda tek, haftaya kalp atisi bekleniyor bir de geriden gelen ikinci kese var mi onu bekliyoruz.. Cok sukur rabbime, Allah tim bekleyenlere hayirla nasip etsin Amin
Evet ilk transferim, 13 subatti benim.. Allah size de mutlu haber nasip etsinHayırlı uğurlu olsun canım rabbim güzelce kucağına almayı nasip etsin önceki mesajlarında okudum adatıp Bülent beyde tedavi görmüşsün sanırım bende şu an ona gidiyorum ve transferin 1 martta yapıldı senin ilk transferin mi
O şişlik artık bebiş tense demekGünaydın kızlar 69.8 olarak çıktım bu sabah
Normalime geldim ama karnım hala az şiş yani bir kiloya yakın şişim vardır.
Bu arada benim normal kilom 69-70 idi en son.(boy 1.78-1.79)
Yani bu ohss beni aslında zayıflattı. Protein yiyeceğim diye zorladığım için. Çok şükür ohssnin ben de gerilemesi tam olarak 18 günü buldu. Bir kiloya yakın şişim var hissediyorum ama o da zamanla geçer
Amin inşallah peki transferden sonra nelere dikkat ettiniz acabaEvet ilk transferim, 13 subatti benim.. Allah size de mutlu haber nasip etsin
Bende ohss gelişince nakil olalı bir hafta olduğunda kan baktırdım 191 çıktı.Seninki ikiz sanırımsen kaçıncı gün kan baktırdın
Belirtiniz var mı acaba bende 1 martta transfer olduumSelam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 1 martta embriyo transferi yaptırdım sizler gibi beklemedeyim rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallah
Canım ne güzel inşallah sağlıcakla ilerler böyleEvet ilk transferim, 13 subatti benim.. Allah size de mutlu haber nasip etsin
Canım sağlıcakla ilerlesin inşallah bence pozitifSeninki ikiz sanırımsen kaçıncı gün kan baktırdın
Dün aradı embriyolog 36taneden 33 tanesi iyi 26 tanesi döllenmiş hatta geriden gelen birkac tane var sayi 30 olabilir denildi sevinçten ağladım resmen Allah hepimize sevinç gözyaşı dökmeyi nasip etsinBen de aynı hastanede yaptırdım opu yu, transfer de orada olacakdr um dışarıdan geliyor, ben toplam Bi mebla ödediğim için ayrı ayrı fiyatlarını bilemiyorum... 3750 gibi Bi fiyat var aklımda ama o transferdi sanırım ama embriyolog ları çok iyi hergün 11 gibi arayıp bilgi verdiler, 5. Gün akşam 7 gibi aradılar sadece o da normalmiş
Ara ara kasıklarımda batma oluyor bide bel ağrısı var bügün sizde bi belirti var mı acabaBelirtiniz var mı acaba bende 1 martta transfer olduum
Prowomen vitamini almak cok onemliymis, sicak banyo yok, iliski yok, kahve cay kakao cikolata yok, verilen ilaclari tam saatinde alirsaniz vucutta ilac konsantrasyon dalgalanmasi olmamis olur.Amin inşallah peki transferden sonra nelere dikkat ettiniz acaba
Ara ara kasıklarımda batma oluyor bide bel ağrısı var bügün sizde bi belirti var mı acaba
Hadi afiyetle suyunu ic o halde :)) Busra haftaya mi randevu verdiler sana da kalp atisi icin??Ben de keseyi gördüm çok şükürDoktor yumurtalarımın hala su dolu olduğunu söyledi ama su içmemi serbest kıldı artık iğneler ilaçlar kalp atışına kadar devam sağlıkla gelsin de razıyım
Bende aynı sizin dediklerinizi yaptım ilaçlarımı saatinde almaya özen gösterdim kahve içmedim hiç çay da çok açık günde 1 bardak içtim ağır kaldırmadım uzanmadım işime gittim bende hiç kafama takmadım transfer oldum demedim yani sigara kullanıyordum bıraktımProwomen vitamini almak cok onemliymis, sicak banyo yok, iliski yok, kahve cay kakao cikolata yok, verilen ilaclari tam saatinde alirsaniz vucutta ilac konsantrasyon dalgalanmasi olmamis olur.
Yukari Uzanmak ve agir kaldirmak yok, onun haricinde gunluk hayat...
Iste de calistim, is de yaptim yaptim, bir yandan tasiniyorum oyle dusunun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?