- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.761
Amin inşallah. Evet canım çıkmıyor çoccuk sahibi olanlarda rapor.Amin inşallah.Cocuk olunca devlet karşılamıyor mu bilmiyordum emin misiniz rapor gonal f ve ovitrelle adlı ilaca cikti cetrotide sadece egitim araştırmada rapor çıkıyormuş onu parayla aldım acıbadem genel olarak iyidir diye umuyorum yani nasip tabi benim doktorum ya burayı ya memorial cem beyi dedi Ben acıbadem olsun dedim hayırlısı inşallah Allah'ım yüzümüzü güldürsün
Bende bugün siparis verdim test bakalım bu ay bende oyle denicem cnm..Kızlar ya ben bişey soracam ovulasyon testinde ikiside tam kırmızı olunca yumurtlama olmuş oluyor ya hani kesin çatladığı anlamına mı geliyor acaba yoksa sadece lh hormunu pik yapıp çatlamama ihtimali var mı kafamda deli sorular yine
Alacaksınız canım. Herkesi katarak dua ettim bundan sonra dualarim hep sizlereMaşallah kuzum benim ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişleri bizlere de dua et kuzum inşallah bizde mutlu haberler alırız böyle
Ah ne güzel haberler ne hoş heyecanlarKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
Aminn Allah razı olsun canim.Ayy canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişleri çok sevindimdarısı bizlere inşallah
Ne güzel ne minik ama koca bir sürpriz olmuşKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
İlaçların uyarıcılığı ile sonradan da folıküller gelişiyor olgunlaşıyor sanırım bu da gebe kalmayı kolaylaştırıyor diye düşünüyorumAynen öyle düzenli ilişki varsa ovülasyona hiç gerek yok.tüp bebekten sonra neden gebe kalanlar bi hayli fazla acaba ilaçların etkisinden dolayı mı
Progestan 200mg kullanıyorum sabah öğle akşam 2şer adet kullanıyorum 12. aya kadar kullanılacakmışAmin inşallah fitil kullanıyor musunuz peki kullanıyorsanız ne kadar süre kullanacaksiniz
Keşke şunların da daha konforlu bir formu olsaProgestan kabus gibi birşey. Çok ağrı yapıyor, morarıyor. İğne yerleri taş gibi oldu, hemşire eliyle yapacak yumuşak yer arıyor artık. Benim için yumurta büyütme,opu falan çok rahattı, ne zaman bu iğneye başladım yıldım.
İns canim çok sağolNe güzel ne minik ama koca bir sürpriz olmuşTebrik ederim, ikisi de sağlıkla doğer inşallah
Hayır 2 Mart ama 5.gün embriyosu sizin 3 müydüBenim de öyle gözüküyor 27 Şubat mı transfer tarihiniz?
Gaz konusunu bilemiyorum ilaçlardan da olabilir canım ama mide yanması olumlu bir belirti olabilirKızlar merhaba, transferin 6. günündeyim ve çok gazım oluyor. Acaba iyi bir şey mi bu? Bir de dün akşamdan beri hafif bir mide yanması var. Kendimi dinlemek istemiyorum ama size de sormak istedim.
Cevap için teşekkür ederim, inşallah olumlu bir belirtidirGaz konusunu bilemiyorum ilaçlardan da olabilir canım ama mide yanması olumlu bir belirti olabilir
Çok kötü ya büyük bir şey miProgestan 200mg kullanıyorum sabah öğle akşam 2şer adet kullanıyorum 12. aya kadar kullanılacakmış
Gönlünce olsun inşallah canımCevap için teşekkür ederim, inşallah olumlu bir belirtidir
Test günümden bir gün önce ufak bi kanama oldu, test pozitif çıkınca başladık. Kese kontrolüne kadar devam dediler. Keseden bi gün önce yine oldu. Bu seferde kalp atışına kadar devam dediler :) yaptırıyoruz mecbur ama gerçekten bu işi kadın için daha kolay hale getirseler keşkeKeşke şunların da daha konforlu bir formu olsaBuradan duyduğum haliyle bende çok korkuyorum. Allah yardımcınız olsun. Kanaman vs olmuş muydu canım bu süreçte yoksa ilk günden itibaren mi bu iğneleri verdi doktorun.
Keşke canım. Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah sağlıkla kavuş miniğineTest günümden bir gün önce ufak bi kanama oldu, test pozitif çıkınca başladık. Kese kontrolüne kadar devam dediler. Keseden bi gün önce yine oldu. Bu seferde kalp atışına kadar devam dediler :) yaptırıyoruz mecbur ama gerçekten bu işi kadın için daha kolay hale getirseler keşke
Merhaba , öncelikle tebrik ederimm gerçekten çok sevindim Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah bebisleriniziKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?