- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.781
Benim 5. Gün embriyosuHayır 2 Mart ama 5.gün embriyosu sizin 3 müydü
Sağol canımMerhaba , öncelikle tebrik ederimm gerçekten çok sevindim Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah bebisleriniziböyle şeyler okudukça ben de çok hevesleniyorum heyecanlanıyorum dayanamıyorum hemen yazmak istiyorum herşeyi sormak istiyorum benim de Perşembe günü kese için randevum var acaba belirtilerinin oldu mu hiç çok merak ediyorum ben de çift embriyo transferiyim ilk denemem ve ikiz olsun da istiyorum açıkçası
Çok sevindim gözünüz aydin kalp atisi ve keseyi kacinci haftada gördünüz birde degerleriniz neydi yazarmisinizKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
Hayir buyuk degil fasulye kadarÇok kötü ya büyük bir şey mi
Sağol canımÇok sevindim gözünüz aydin kalp atisi ve keseyi kacinci haftada gördünüz birde degerleriniz neydi yazarmisiniz
Canım benim çok çok sevindimKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
Çok sağol canım. Sizlerinde güzel haberlerini alicaz. EminimCanım benim çok çok sevindimdarısı bize inşallah
İnşallah canımÇok sağol canım. Sizlerinde güzel haberlerini alicaz. Eminim
Teşekkürler canım, inşallah sonu güzel olur. Her işlem transfere bir adım yaklaştırıyor, heyecanım artıyor giderek
Anladım canım tekrar hayırlı olsun bende 29 Martta gidicem kontrole inşallah kalp atışını duyarım.Sağol canım12.gun değerim 1446 idi. 14.gun 3016 oldu. Sonra 12 gün bekle gel dediler.Oyle duydum kalp atışını 6+4 oluyor tam canım. Tabi isteseler 3016 oluncada keseyi görürlerdi ama bakmadılar. İkisine birden bakiyorlar.
İnternetten tüp bebek blast embriyo transfer tarihine göre gebelik hesaplamasına baktım canım sende oradan hesapla istersen senin 2 gün fazla olması lazımBenim 5. Gün embriyosu
Değerin güzel bı sıkıntı çıkmaz canim. Beklemek zor sadeceAnladım canım tekrar hayırlı olsun bende 29 Martta gidicem kontrole inşallah kalp atışını duyarım.
Evet beklemek çok zor belirsizlik zor kaybetme korkusu zor. İnşallah kucağımıza alırız sağlıkla.Değerin güzel bı sıkıntı çıkmaz canim. Beklemek zor sadece
AminnnEvet beklemek çok zor belirsizlik zor kaybetme korkusu zor. İnşallah kucağımıza alırız sağlıkla.
Allah analı babalı büyütsün. Amiin amiin canım inşallahTeşekkürler canım, inşallah sonu güzel olur. Her işlem transfere bir adım yaklaştırıyor, heyecanım artıyor giderekBugün arkadaşım doğum yaptı, inşallah bizlerde görürüz o günleri sağlıkla, herkese duam bu
Bunu tutup iyice ittirmek zor olmiyor mu çok küçükmusHayir buyuk degil fasulye kadar
Ya ben de öyleyim şuan belirtilerin hepsini belki de psikolojik yoruyorumdur bilmiyorum ama ciddi anlamda yorgunluk ve sadece sabahları mide bulantım var ama iştahım fena değilSağol canımşöyle diyim ben şuan hasta gibiyim. Halsizlik hiç geçmiyor sürekli uykum var. Bı kaç gündürde mide ağrım başladı. Sabahları midem bulanıyor iştahım hiç yok. Zorla yiyorum. Transfer olduğumda hiç belirtim yoktu. Zamanla halsizlik arttı. Belirtilerim çok yoğun şuan Eski halimden eser yok ins geçer. İkiz diyemi böyleyim bilmiyorum canim
Amin hepimiz canımYa ben de öyleyim şuan belirtilerin hepsini belki de psikolojik yoruyorumdur bilmiyorum ama ciddi anlamda yorgunluk ve sadece sabahları mide bulantım var ama iştahım fena değilneyse inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin diyeyim çift olursa hediye gibi olur bize de tekrar çok tebrikler sağlıcakla büyütün inşallah yavrularınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?