şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Sağol canım şöyle diyim ben şuan hasta gibiyim. Halsizlik hiç geçmiyor sürekli uykum var. Bı kaç gündürde mide ağrım başladı. Sabahları midem bulanıyor iştahım hiç yok. Zorla yiyorum. Transfer olduğumda hiç belirtim yoktu. Zamanla halsizlik arttı. Belirtilerim çok yoğun şuan Eski halimden eser yok ins geçer. İkiz diyemi böyleyim bilmiyorum canim

Çok sevindim gözünüz aydin kalp atisi ve keseyi kacinci haftada gördünüz birde degerleriniz neydi yazarmisiniz

Çok sevindim gözünüz aydin kalp atisi ve keseyi kacinci haftada gördünüz birde degerleriniz neydi yazarmisiniz
Sağol canım 12.gun değerim 1446 idi. 14.gun 3016 oldu. Sonra 12 gün bekle gel dediler.Oyle duydum kalp atışını 6+4 oluyor tam canım. Tabi isteseler 3016 oluncada keseyi görürlerdi ama bakmadılar. İkisine birden bakiyorlar.

Canım benim çok çok sevindim darısı bize inşallah

Teşekkürler canım, inşallah sonu güzel olur. Her işlem transfere bir adım yaklaştırıyor, heyecanım artıyor giderek Bugün arkadaşım doğum yaptı, inşallah bizlerde görürüz o günleri sağlıkla, herkese duam bu

Anladım canım tekrar hayırlı olsun bende 29 Martta gidicem kontrole inşallah kalp atışını duyarım.

Allah analı babalı büyütsün. Amiin amiin canım inşallah

Kızlar transferin 7. günündeyim ve dün akşamdan beri sürekli başım ağrıyor Böyle bi ağrı yaşayan oldu mu bekleme sürecinde?

Ya ben de öyleyim şuan belirtilerin hepsini belki de psikolojik yoruyorumdur bilmiyorum ama ciddi anlamda yorgunluk ve sadece sabahları mide bulantım var ama iştahım fena değil neyse inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin diyeyim çift olursa hediye gibi olur bize de tekrar çok tebrikler sağlıcakla büyütün inşallah yavrularınızı

Amin hepimiz canım Doktora sordumda malesef hamilelikte oluyor dedi. Yani ins hep böyle gitmez. Belliki yapacak bişey yok cekicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…