- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.721
Progestan kabus gibi birşey. Çok ağrı yapıyor, morarıyor. İğne yerleri taş gibi oldu, hemşire eliyle yapacak yumuşak yer arıyor artık. Benim için yumurta büyütme,opu falan çok rahattı, ne zaman bu iğneye başladım yıldım.Gebe arkadaşlarım transferden sonra siz bu iğne ilaçları kullanmaya devam ediyorsunuz ya ağrı sızınız ne durumda iğneler artık yipratmadi mi ya
Sanırım sizle daha öncede konuşmuştuk, ben çok belirtisiz bi bekleme süreci geçirdim. Bi kaç arkadaş fitili koymakta zorlandıklarını yazmış, düşündüm de son günlere doğru bende zorlanmıştım fitili itmekte.Belirti midir bilemiyorumKızlar hiç belirtim olmadı pozitif sonuç aldım diyen var mı yalütfen olsun. transfere hiç girmedim sanki ben.trans sonraki 3.gündeyim (donmuştu)
5+0 kese, 6+0 kalp atisi, 7+3 te bir muayene daha olacak ne icin bilmiyorum artikBenim doktorum 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi. Siz kese ve kalp atışını ne zaman duydunuz benim 12. gün test günümde 998 çıktı kan değerim 2 hafta sonra muayne olun dedi o zaman sadece keseyi görebileceğim sanırım
Offf kıyamamProgestan kabus gibi birşey. Çok ağrı yapıyor, morarıyor. İğne yerleri taş gibi oldu, hemşire eliyle yapacak yumuşak yer arıyor artık. Benim için yumurta büyütme,opu falan çok rahattı, ne zaman bu iğneye başladım yıldım.
Hayatım ikiside kırmızı olunca o gün ve ertesi gün çatlayacak oluyor yani degerlendirmek gerekiyor o günleriKızlar ya ben bişey soracam ovulasyon testinde ikiside tam kırmızı olunca yumurtlama olmuş oluyor ya hani kesin çatladığı anlamına mı geliyor acaba yoksa sadece lh hormunu pik yapıp çatlamama ihtimali var mı kafamda deli sorular yine
Tamam kuzum teşekkür ederim ben biraz geç aldım ovulasyon testi ni bugün 12.gün ama yinede yapmak istiyorum sağ kasığıma batmalar oluyor yumurtlama günü galiba zaten işi şansa bırakmadım çalışmalara başladık üç beş gündür bakalım inşallah olurHayatım ikiside kırmızı olunca o gün ve ertesi gün çatlayacak oluyor yani degerlendirmek gerekiyor o günleri
18 gündür yaptırıyorum. 7 gün daha yaptıracağım sonra kalp atışı kontrolüm var. Duruma göre bakıcaz tamam mı devam mı o zaman belli olur.Offf kıyamamen korktuğum şey zaten o progestan iğne peki ne kadar daha devam edeceksin canim
Tüp bebekten sonra bu şekilde hamile kalan o kadar fazla kişi varki inşallah olur kuzumTamam kuzum teşekkür ederim ben biraz geç aldım ovulasyon testi ni bugün 12.gün ama yinede yapmak istiyorum sağ kasığıma batmalar oluyor yumurtlama günü galiba zaten işi şansa bırakmadım çalışmalara başladık üç beş gündür bakalım inşallah olur
Allah sabır versin gerçekten bu ignelere sabretmek çok zor18 gündür yaptırıyorum. 7 gün daha yaptıracağım sonra kalp atışı kontrolüm var. Duruma göre bakıcaz tamam mı devam mı o zaman belli olur.
Canım gün aşırı bir gün ilişki olup bir gün ara vermek mi oluyor tam bilmiyorum yaaTüp bebekten sonra bu şekilde hamile kalan o kadar fazla kişi varki inşallah olur kuzumsen gün aşırı değerlendir zaten gün aşırı değerlendir önce ovulasyon testine bile gerek yok
Amin canım hepimize nasip etsin rabbim. Benimde yumurta takip sürecimi afyondaki dr yaptı çalıştığım için istanbul da kalamazdım. Benim 25 tane toplandı 16 tanesi döllendi ama 5. güne giden sadece 2 tane oldu onlara genetik tarama yapıldı temiz geldi. Rahim filmi istediler transfer öncesi çektirdim onda da sorun çıkmadı ve 2/3 ay rahim dinlendirme sonrasi dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladık. İlk tüp bebek denemem konya da 3.gün embriyosu kimyasal oldu. 2. denemem yine konya da 3.gün embriyosu taze transfer negatif. 3. denemem eskişehir acıbadem 3.gün embriyosu taze transfer negatif 4. denemem Bahçeci Tüp bebek merkezi Cem Çelik 3.değil 5. gün yapıcaz dedi embriyom 5. güne ulaşmadığı için transfer edilmedi. ve spermde sorun olduğunu düşündü cem bey ki dediği gibi morfolojide sorun çıktı. 5.denememde nedense içimden Bülent Beye gitme isteği geldi ve ona gittim aslında Cem Beyde gayet iyi bir doktor ama Bülent Beyin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Yaşım 35 20 yaşında evlendim 24 yaşından bu yana bebek için çabalıyoruz. Allahım bir an önce evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin kucağımıza alacağımız günleri yaşatsın bize.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bana sadece iki kutu antibiyotik,bir kutu dostinex ve bir de agri kesici verildi transfere rahmimi hazırlamayı ordudaki doktorum yapacak.orda neler kullanacağım bilmiyorum.Kac yumurtanız toplandı ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?Taze mi dondurulmus embriyo mu? Bir de diğer 5i tutup düştü mü yoksa hiç mi tutmadı yaşınız kaç acabacok soru sordum kusura bakmayın
Kız beni güldürdün evet aynen bir gün dur bir gün devamCanım gün aşırı bir gün ilişki olup bir gün ara vermek mi oluyor tam bilmiyorum yaa
Şuan çok rahat itiyorum içeri kadar ...daha erken diyedir belki. Teşekkür ederim cevabınız için beklemedeyim ben deSanırım sizle daha öncede konuşmuştuk, ben çok belirtisiz bi bekleme süreci geçirdim. Bi kaç arkadaş fitili koymakta zorlandıklarını yazmış, düşündüm de son günlere doğru bende zorlanmıştım fitili itmekte.Belirti midir bilemiyorum
Ya sorma göbeğimde kistçikler oluyor birde iyice morardı artıkGebe arkadaşlarım transferden sonra siz bu iğne ilaçları kullanmaya devam ediyorsunuz ya ağrı sızınız ne durumda iğneler artık yipratmadi mi ya
OyyyYa sorma göbeğimde kistçikler oluyor birde iyice morardı artık
Evet benim kan sulandırıcı ve prolutex iğneOyyybide kalçadan olan var sen göbekten mi vuruluyorsun kuzummm
Merhaba . Bu kaçıncı denemeniz. Ve şehir dışından istanbula gelenlere nasıl bir yöntem uyguluyor doktorunuz. ..16 yumurtadan sadece 2 si 5 e gitti demişsiniz doktorunuz 3.gün yumurta neden istemedi acabaAmin canım hepimize nasip etsin rabbim. Benimde yumurta takip sürecimi afyondaki dr yaptı çalıştığım için istanbul da kalamazdım. Benim 25 tane toplandı 16 tanesi döllendi ama 5. güne giden sadece 2 tane oldu onlara genetik tarama yapıldı temiz geldi. Rahim filmi istediler transfer öncesi çektirdim onda da sorun çıkmadı ve 2/3 ay rahim dinlendirme sonrasi dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladık. İlk tüp bebek denemem konya da 3.gün embriyosu kimyasal oldu. 2. denemem yine konya da 3.gün embriyosu taze transfer negatif. 3. denemem eskişehir acıbadem 3.gün embriyosu taze transfer negatif 4. denemem Bahçeci Tüp bebek merkezi Cem Çelik 3.değil 5. gün yapıcaz dedi embriyom 5. güne ulaşmadığı için transfer edilmedi. ve spermde sorun olduğunu düşündü cem bey ki dediği gibi morfolojide sorun çıktı. 5.denememde nedense içimden Bülent Beye gitme isteği geldi ve ona gittim aslında Cem Beyde gayet iyi bir doktor ama Bülent Beyin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Yaşım 35 20 yaşında evlendim 24 yaşından bu yana bebek için çabalıyoruz. Allahım bir an önce evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin kucağımıza alacağımız günleri yaşatsın bize.
Allah sabır versin kuzum emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahEvet benim kan sulandırıcı ve prolutex iğne13 haftaya kadar devam dediler daha 4-5 deyim ben
Bu 5 . denemem ilk görüşmede Bülent Bey sizi muayne ediyor sonra bulunduğunuz ilde bir dra yönlendiriyor yumurta takibi için ama orada kalabilirseniz kendileri de yapıyorlar. Sonra gelişmelerle ilgili bilgi veriyorsunuz hemşirenize oda yumurta toplama zamanı sizi çağırıyor yumurta toplanıyor. Sonra transfer süreci transferi de bülent bey kendisi yapıyor. 3.güne giden embriyolarımın hepsi 4.günden sonra bozulmaya başladı risk almak istemediler benim öncesinde 3kez 3.gün embriyosu başarısız olduğu için ve 1 denememde de 3.günden 5. güne gitmediği için direk 5. güne gidenlerle transfer yapacağız demişti.Merhaba . Bu kaçıncı denemeniz. Ve şehir dışından istanbula gelenlere nasıl bir yöntem uyguluyor doktorunuz. ..16 yumurtadan sadece 2 si 5 e gitti demişsiniz doktorunuz 3.gün yumurta neden istemedi acabaçok uzun yıllar olmuş rabbim en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin, hatta bebeklerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?