şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Tüp bebekten sonra bu şekilde hamile kalan o kadar fazla kişi varki inşallah olur kuzum sen gün aşırı değerlendir zaten gün aşırı değerlendir önce ovulasyon testine bile gerek yok
Aynen öyle düzenli ilişki varsa ovülasyona hiç gerek yok.tüp bebekten sonra neden gebe kalanlar bi hayli fazla acaba ilaçların etkisinden dolayı mı

Canım sen keşke diğer günlerde de yapsaydın test çünkü ben bu ay 2 kere yumurtladım iğne etkisi devam ediyor sanırım ve yumurtladığımda aşırı akıntım oldu sakın boş geçirme kuzum

Canım sen keşke diğer günlerde de yapsaydın test çünkü ben bu ay 2 kere yumurtladım iğne etkisi devam ediyor sanırım ve yumurtladığımda aşırı akıntım oldu sakın boş geçirme kuzum
Dikkat ediyorum bugün leri değerlendiriyorum aslında kuzum takvime göre bugünler önemli zaten bugünde belirti olarak sağ kasığıma batmalar oluyor ara ara ovulasyon yapmicaktım aslında kafama takmadan denicektim bu ay ama beceremedim gidip ovulasyon testi aldım zar zor buldum zaten akıntım olmadı ama yaa

Çatlayabilir demek, ertesi gün de tekrar yapıyosun... Eğer silikleştiyse çatlamış. Yoksa test yapmaya devam.

Kızlar ya ben sıvı alımını kesip 14 :54 te ovulasyon testi yaptım bugünde sağ kasıkta batma oluyordu tam kırmızı çizgi olur diye düşündüm ama silik çıktı ya 12.günüm bugün adet 8 gün sürmüştü normal mi acaba böyle olması

Eklentiler

• IMG_20210316_151614.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu yumurtlama değil, teste devam et. T çizgisi c çizgisyle eşit olacak ya da t daha koyu olmalı. Ayrıca eğer düzenli ilişki varsa( düzenliden kastım 2-3 günde bir) teste gerek yok. Ayrıca yumurtlamada beyaz kaygan akıntın olur anlayabilirsin

Teşekkür ederim canım inşallah kaçırmam günü de

Kizlarr ikiz Doktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım

Maşallah kuzum benim ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişleri bizlere de dua et kuzum inşallah bizde mutlu haberler alırız böyle

Amin inşallah fitil kullanıyor musunuz peki kullanıyorsanız ne kadar süre kullanacaksiniz

Belki daha yumurtan olgulaşıyordur kuzum

Ayy canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişleri çok sevindim darısı bizlere inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah cnm değerlerinden belliydi ama allah tamamina erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…