- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.741
Benim şuan 4+5 görünüyor dr a gideceğim tarihte 6+4 yapıyor transfer tarihine göre hesapladım. Sanırım kese ve kalp atışı duyulabilir.5+0 kese, 6+0 kalp atisi, 7+3 te bir muayene daha olacak ne icin bilmiyorum artik
Aynen öyle düzenli ilişki varsa ovülasyona hiç gerek yok.tüp bebekten sonra neden gebe kalanlar bi hayli fazla acaba ilaçların etkisinden dolayı mıTüp bebekten sonra bu şekilde hamile kalan o kadar fazla kişi varki inşallah olur kuzumsen gün aşırı değerlendir zaten gün aşırı değerlendir önce ovulasyon testine bile gerek yok
Ben kanallar açılıyor ve ilaçlar iyi etki ediyor ona bağlıyorumAynen öyle düzenli ilişki varsa ovülasyona hiç gerek yok.tüp bebekten sonra neden gebe kalanlar bi hayli fazla acaba ilaçların etkisinden dolayı mı
Canım sen keşke diğer günlerde de yapsaydın test çünkü ben bu ay 2 kere yumurtladım iğne etkisi devam ediyor sanırım ve yumurtladığımda aşırı akıntım oldu sakın boş geçirme kuzumTamam kuzum teşekkür ederim ben biraz geç aldım ovulasyon testi ni bugün 12.gün ama yinede yapmak istiyorum sağ kasığıma batmalar oluyor yumurtlama günü galiba zaten işi şansa bırakmadım çalışmalara başladık üç beş gündür bakalım inşallah olur
Dikkat ediyorum bugün leri değerlendiriyorum aslında kuzum takvime göre bugünler önemli zaten bugünde belirti olarak sağ kasığıma batmalar oluyor ara ara ovulasyon yapmicaktım aslında kafama takmadan denicektim bu ay ama beceremedim gidip ovulasyon testi aldım zar zor buldum zaten akıntım olmadı ama yaaCanım sen keşke diğer günlerde de yapsaydın test çünkü ben bu ay 2 kere yumurtladım iğne etkisi devam ediyor sanırım ve yumurtladığımda aşırı akıntım oldu sakın boş geçirme kuzum
Benim de öyle gözüküyor 27 Şubat mı transfer tarihiniz?Benim şuan 4+5 görünüyor dr a gideceğim tarihte 6+4 yapıyor transfer tarihine göre hesapladım. Sanırım kese ve kalp atışı duyulabilir.
Çatlayabilir demek, ertesi gün de tekrar yapıyosun... Eğer silikleştiyse çatlamış. Yoksa test yapmaya devam.Kızlar ya ben bişey soracam ovulasyon testinde ikiside tam kırmızı olunca yumurtlama olmuş oluyor ya hani kesin çatladığı anlamına mı geliyor acaba yoksa sadece lh hormunu pik yapıp çatlamama ihtimali var mı kafamda deli sorular yine
Tamam kuzum teşekkür ederimÇatlayabilir demek, ertesi gün de tekrar yapıyosun... Eğer silikleştiyse çatlamış. Yoksa test yapmaya devam.
Bu yumurtlama değil, teste devam et. T çizgisi c çizgisyle eşit olacak ya da t daha koyu olmalı. Ayrıca eğer düzenli ilişki varsa( düzenliden kastım 2-3 günde bir) teste gerek yok. Ayrıca yumurtlamada beyaz kaygan akıntın olur anlayabilirsinKızlar ya ben sıvı alımını kesip 14 :54 te ovulasyon testi yaptım bugünde sağ kasıkta batma oluyordu tam kırmızı çizgi olur diye düşündüm ama silik çıktı ya 12.günüm bugün adet 8 gün sürmüştü normal mi acaba böyle olması
Teşekkür ederim canım inşallah kaçırmam günü deBu yumurtlama değil, teste devam et. T çizgisi c çizgisyle eşit olacak ya da t daha koyu olmalı. Ayrıca eğer düzenli ilişki varsa( düzenliden kastım 2-3 günde bir) teste gerek yok. Ayrıca yumurtlamada beyaz kaygan akıntın olur anlayabilirsin
Maşallah kuzum benim ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişleri bizlere de dua et kuzum inşallah bizde mutlu haberler alırız böyleKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
Amin inşallah fitil kullanıyor musunuz peki kullanıyorsanız ne kadar süre kullanacaksinizAmin canım hepimize nasip etsin rabbim. Benimde yumurta takip sürecimi afyondaki dr yaptı çalıştığım için istanbul da kalamazdım. Benim 25 tane toplandı 16 tanesi döllendi ama 5. güne giden sadece 2 tane oldu onlara genetik tarama yapıldı temiz geldi. Rahim filmi istediler transfer öncesi çektirdim onda da sorun çıkmadı ve 2/3 ay rahim dinlendirme sonrasi dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladık. İlk tüp bebek denemem konya da 3.gün embriyosu kimyasal oldu. 2. denemem yine konya da 3.gün embriyosu taze transfer negatif. 3. denemem eskişehir acıbadem 3.gün embriyosu taze transfer negatif 4. denemem Bahçeci Tüp bebek merkezi Cem Çelik 3.değil 5. gün yapıcaz dedi embriyom 5. güne ulaşmadığı için transfer edilmedi. ve spermde sorun olduğunu düşündü cem bey ki dediği gibi morfolojide sorun çıktı. 5.denememde nedense içimden Bülent Beye gitme isteği geldi ve ona gittim aslında Cem Beyde gayet iyi bir doktor ama Bülent Beyin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Yaşım 35 20 yaşında evlendim 24 yaşından bu yana bebek için çabalıyoruz. Allahım bir an önce evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin kucağımıza alacağımız günleri yaşatsın bize.
Belki daha yumurtan olgulaşıyordur kuzumDikkat ediyorum bugün leri değerlendiriyorum aslında kuzum takvime göre bugünler önemli zaten bugünde belirti olarak sağ kasığıma batmalar oluyor ara ara ovulasyon yapmicaktım aslında kafama takmadan denicektim bu ay ama beceremedim gidip ovulasyon testi aldım zar zor buldum zaten akıntım olmadı ama yaa
Ayy canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişleri çok sevindimKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah cnm değerlerinden belliydi amaKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?